איתן ונועה

דגנית

New member
איתן ונועה ../images/Emo124.gif

עדיין יש לי עיגול אחד של חום בכף יד ימין בשונה מכף יד שמאל.. שיטה טובה לחימום ידיים

נועיק

New member
תבקשי מדגנית לגעת בך ../images/Emo13.gif

זה בטח יעשה משהו..... תחושה בפרקי הידיים מספרת שיש שם "צמיד" אנרגיה שהצטבר במהלך הדקות של החיבור הרבה סיבות להצטברות הזו, אבל זה לא עקרוני, יותר חשוב מה עושים עם זה אם לא מפריע לך - תעשי נסיונות לבדוק לאן התחושה מובילה אם מפריע - שבי ושימי את הידיים כמו בתמונה, תבדקי לאן זה מוביל. או תתחברי חזרה לאנרגיה ותעבירי יד מהמרפק לכיוון קצות האצבעות כמה פעמים, קודם שמאל על ימין ואחר כך ימין על שמאל. בטח שנשמח לשמוע מה קורה, לא צריך אפילו לשאול

סתם במיקרה

ניסיתי את מה הסברת פה בתמונה... עוד לא הספקתי לסיים להתחבר והברקים רצים לי בכול הגוף תודה על החויה

נועיק

New member
מתוך הנחה שאת נהנית מזה -

- יש לשער שאם תשימי קריסטל על יד ימין, תוכלי "לדעת" (להרגיש, להבין) קצת יותר ממה שידעת קודם. - אם תשימי על יד שמאל תקבלי ידע שונה. - את יכולה לשים את היד על עצמך, למישהו אחר - ולהעביר מהאנרגיה הזו לטובתו העליונה. להרגיש את השוני ממה שאת רגילה אליו - זו יותר ממוקדת אבל עדינה ביותר (משהו כמו לייזר ידידותי), ובטח תגלי עוד דברים שאנחנו לא גילינו (לספר בבקשה). להרגיש את השוני בין שתי הידיים ביחס לנתינה (או לקבלה). - תמיד אפשר להפסיק את זה בחיבוק לאדמה, בהעברה לקריסטל, בבקשה לסיום (הכי פשוט בעצם). - תמיד אפשר להתחבר חזרה כמו שהיה אצלנו בערב. ואם לא - אולי נמציא איזה חניכה שתאפשר את זה... משעשע, נכון?

דגנית

New member
משעשע ומקסים וממש חביב בעיניי ../images/Emo13.gif

פשוט מדהים אותי ההבדל בין יד ימין לשמאל, יש חשיבות לכיוון 'ששמתי' את הקריסטל? ואיך משתמשים בו 'מרחוק'? כנראה שצריך לשחק עם זה ולבדוק. רגע, למה את מתכוונת לשים? הבסיס שלו על היד המסוימת? לא זוכרת איך 'שמתי' אותו .. תודה לכם על משהו חדש שלמדתי

נועיק

New member
אני מתכוונת לאבן אמיתית

מכיוון שהכל קשור לקריסטלים, את יכולה לשים אבן על כף היד ולהבין מה היא אומרת. למשל את התליון שיש לך... מרחוק - כמו מקרוב, כי הכל אנרגיה, וראית שזה באותו תדר בכל מרחק שהוא. אין גבולות.

דגנית

New member
כדי שאבין.. לקחת את האבן, להחזיק ביד ולעשות

את אותו תרגיל שעשינו? שיוווווווווו נהיה לי חם

דגנית

New member
אויי.. הנחתי את האבן שהיתה לי ביד לא טוב

והיא עפה ונשברה. זו אבן אמטיסט של מטוטלת, שהחוט שלה נקרע.. היא היתה פה לידי, אז החזקתי אותה ביד, לא הנחתי טוב והיא עפה לריצפה ונשברה. עכשיו נחשפה שכבת אבן לא מעובדת מתחת לליטוש. מוזר.. זה הדבר האנרגטי השני שנשבר לי בשבועיים האחרונים [אחרי הקערה הטיבטית מלפני שבועיים]

דגנית

New member
ובקטע הזה..

שנחשף יש עיגול קטן שנראה כמו עין ועכשיו מעניין אותי מה עוד יש שם בפנים..

דגנית

New member
היא לא עפה מהיד שלי, אלא אחרי שרציתי להניח

אותה על משטח אחר..

נועיק

New member
נו, קורה ../images/Emo13.gif

בלי תרגילים, סתם להרגיש אם יש שוני בתחושות שזורמות מאבנים. זה הכל בקשר לאבן של המטוטלת - תראי כמה פירושים אפשר לתת לזה - היא כבר מזמן לא רצתה לעבוד, בגלל זה התנתקה מהשרשרת, ואז באת וביקשת ממנה לדבר, אבל היא בחופש, אז היא התגלגלה ונפלה כדי שלא תלחיצי אותה יותר מדי... או אולי פירוש אחר - מה שהיה לה להגיד לך הוא מה שבפנים, אז היא התנתקה מהשרשרת אבל לא הבנת, כך שהיא נשברה עבורך כדי שתראי את הפנים שלה.... או פירוש אחר - שמת את האבן עם קצת חוסר תשומת לב, אז היא התגלגלה מהשולחן ונפלה על הרצפה, ובאופן טבעי אבן שנופלת יכולה להשבר, בלי סיבה "רצינית" יותר..... או פירוש אחר..... הבנת את הרעיון? ומצד שני - כשיש יותר מדי חום ביד ואנרגיות משחקות חזק, זה משפיע על הדברים שמסביב. אולי כדאי ללכת ללטף צמחים שיגדלו באושר? לפזר את האנגיה לתוך האדמה? לחבק עף? לחבק מישהו אחר?....

smile2life

New member
הכל טוב ויפה

פעם באה שאני אצלכם צריך לבדוק מה קורה עם יד אחת בסיפור הזה

למעלה