איתכם בשחר העולה....

איתכם בשחר העולה....

צלצול טלפון טורדני נשמע ברקע, הדלת נפתחת נכנסת היא בזריזות, מרימה את שפורפרת הטלפון "..שלום אפשר לעזור..? וכמו שהיתה כאן מאז ומתמיד. מביטה בה ומהרהרת "...סיפור סינדרלה.." וחולמת בהקיץ, מצאה היא את אהוב ליבה ופתחה בפרק ב' בחיים. נשענת אני על אדן החלון מבעד לזגוגית החלון, בוהה ....מהרהרת.. ותוהה אמצא את אביר חלומותי לפרק ב'? ...וחיוך עולה על שפתי, כשיגע ... בנשיקה יקצני משנתי.. כיפיפיה הנמה... ובינתיים אשמח להיות כאן איתם.

antigone

New member
אהבתי!! אור, מאחלת לך שפרק

ב' בחייך יהיו סיפור סינדרלה!! וברוכה הבאה !!

אביר אני לא בטוחה שתמצאי

אבל שותף , בן זוג בהחלט אפשרי כל עוד שתשמרי על האופטימיות ועם הציפיות תצפי כריות | כשמורידים ציפיות דברים מתחילים לקרות |

oren4life

New member
ניצת ../images/Emo46.gif

לא ממש מרוגז אבל מאד מפריעה לי המחשבה על מה שכתבת: "| כשמורידים ציפיות דברים מתחילים לקרות |" לעולם לא הורדתי ציפיות ודברים קרו, תמיד שאפתי לטוב ביותר וכך אני גם רוצה ומקווה שיהייה. האמת, מה שכתבת זה די מוריד....

אם תחשוב על זה טוב

חושבת שתשכיל לראות שכגודל הציפיות גודל האכזבות. כאשר אינך מצפה לדבר אלה נמצא בתוך רק משום שטוב לך ועושה את הדברים כי ככה מרגיש לך בלי לצפות לדבר אתה מופתע ומתרגש כל פעם מחדש. וצר לי אך איני רואה כל קשר בין זה ובין ציפיות | ניצת שמתרגשת בכל יום מחדש |

סליחה טעות

במשפט האחרון התכוונתי שאיני רואה כל קשר בין זה ובין שאיפות (ולא ציפיות כפי שכתבתי)

ניצת יקירתי......

בטוחני שסלעית התכוונה לאור השחר העולה שלא קבלוה בברכה במקובל על ידך. יחד עם זאת ברצוני לציין ציטוט נבחר על ידך בכרטיסך "....תקווה חזקה מתמרצת את החיים יותר מכל שמחה מוגשמת..." לכן ישנו קונפליקט רציני בין מה שכתבת לאור השחר העולה לבין הציטוט הנבחר על ידך. ולאור השחר העולה - החולומות והפנטזיות הן שלנו בלבד, ואין אחד/ת שיוכל לקחת אותם מאיתנו. בהצלחה.

just yael

New member
וכשהוא יגיע...

מקווה קודם כל שהוא לא יהיה אביר...אלא סתם אדם מן הישוב... כי איךשהוא, טיבן של אגדות להתפוגג... אבל...כשאותו אחד יגיע...ולא משנה איך תכני אותו... בבקשה תשארי איתנו ואל תראי בנו כידידות קצרת טווח יעל (שכבר חשה חרדת נטישה)

r e d head

New member
בא לי קצת להתפלסף

אולי דברים הובנו שלא בהקשר הנכון לכל אחד מאיתנו, כך אני חושבת, יש חלומות לעתיד, פרק ב' עלק...(וכבר אמרנו שפרק ב' זה לא בהכרח בן זוג אלא החיים אחרי הגרושים) ואני מצטטת מ-מי הזיז את הגבינה שלי...."כשאני מדמיין את עצמי מתענג על גבינה חדשה עוד בטרם מצאתי אותה - אני מוביל את עצמי אליה" החלומות יכולים להשתנות...במשך הזמן...אחרי שמנסים ועוברים כל מיני תהליכים. כשהדבר נוגע לעצמי ומה שאני רוצה לעצמי אני לעולם לא אוותר על החלום שלי...להיות שלמה עם עצמי בבחירות שלי וגם באהבה שלי...זה הציפיות שלי מעצמי ולהבדיל כשמדברים על אחרים ספציפיים אין מקום לפתח ציפיות ולבנות מגדלים פורחים באויר. הדרך הנכונה יותר היא לחיות את הרגע הווה = present = מתנה כך כל דבר שקורה לך בחיים הוא מתנה ומעריכים אותה בהתאם. ולא נפגעים כל כך כשהציפיות מתרסקות לרסיסים. ויש כאן אנשים שמיישמים ונהנים...

../images/Emo9.gif

מודה ומתוודה מיישמת (סוף סוף) ומאוד נהנת | ניצת בדרך לעוד ערב שבא בהפתעה עם האיש שלה |

ophra

New member
אחלה פלסף../images/Emo70.gif

אהבתי את משחק המילים: הווה = present = מתנה אפשר לאמץ ולהפיץ הלאה
לפני כמה ימים אמרתי ל"איש החכם" שלי: "אני מרגישה כמו מישהו שזכה בלוטו רק שלהבדיל מזכיה כספית, אני לא עסוקה בתיכנונים של מה-אני-אעשה-עם-הכסף פשוט נהנית מהזכיה" והוא ענה, האיש החכם: "זה לא ממש זכיה בלוטו, את עשית עבודת מחקר מקיפה ויסודית ודרכה הגעת לאן שהגעת.... " חכם. אמרתי
עפ

ואחורי זה עפרה

אומרים שבפורום הזה רק מתפלספים
וזו ההזדמנות שלי לגיד שבפורום הזה רואה ראיתי אנשים גדלים | כן גמני |

ש פ ר ד

New member
יש משהו מלא

סכרין ומתיקות בתובנה הזו שלא מתאים לאנשים צורכי אינסולין כמותי. בעולמי לא ייתכן שהכל יתקבל כמין איזה שי עטוף בצלופן ומלמלה. ובחוסר הנוצר בין ציפיה להתגשמות יש מתח שיוצר תנועה לעיתים רוחבית לעיתים אנכית. ובהשלמה-אני מזהה קיפאון. ואגב מערכת היחסים שלי עם הגבינה שלי היא די בסיסית. אנחנו שומרים על סטאטוס קוו. אני תמיד אוכל אותה.. צהרי שני טוב עלייך. ש

סינדרלה שלי../images/Emo23.gif

אוח...אהבתיייייייייייייייייי
חלומי המתוק יש חלומות שמתגשמים, ויש כאלה שנשכחים, יש כאלה שחולפים, ואת מקומם מפנים, לחלומות אחרים שיבואו במקומם, ומקווים שיתגשמו במרוצת הזמן. לי יש חלומות, והם יתגשמו, בזכותך ובזכותי, הם חלומות לאדם הנכון, וזה כל הרעיון, חשה בתוך תוכי, שאתה הוא חלומי, לכן אני תמיד אומרת, מה אני חושבת, ואת אשר על ליבי, את שחשקה נפשי. אני רוצה לקוות, שאוכל להמשיך ולחלום, חלומות שמתגשמים, ורצונות שמתקיימים, כי הם נותנים, את הטעם לחיים. חלום מתוק שלי...... אז אנשים.....שלא תפסיקו לחלום... חלומות נועדו להתגשם... מחייכת מרחוק
מחבקת מקרוב
פייה מחייכת

למעלה