"איתך"

לקרן פלס!

בס"ד היי קרן! שמי עינב, ואני מעריץ של הזמרת שרית חדד, ורציתי רק לומר לך שהשיר "איתך" שיר מקסים במיוחד.... אני חושב שהשילוב שלך עם שרית חדד מיוחד מאוד! את אמן מוכשר מאוד, ומי ייתן שהשילוב בינכם ייצור שמחה... בהצלחה בהמשך הדרך ב"ה! בברכה, עינב כרמי.

"איתן" קרן פלס ../images/Emo99.gif

אני לא נמנה מחובבי שרית חדד, אבל הסתקרנתי בגלל היוצרת והשילוב... השיר הוא אחד הטובים, שקרן פלס העניקה לזמר ואפילו, מותאם באופן ביזארי והזוי לקולה של שרית חדד... אחלה שיר
(מי שרוצה אותו שישלח מסר)

../images/Emo45.gif הנה פזמון מהשיר בחתימה שלי...מקווה

שתשמעו כבר...אני רק מודיע,מי שלא אוהב את הקול של שרית,יהיה לו קצת קשה לאהוב את השיר..אבל השיר כזה מתאים לשרית..קרן כזו יודעת להתאים שירים לאמנים..פשוט כל הכבוד..אני מקווה ששרית תוציא את השיר כסינגל...זו תהיה החלטה נבונה...ואגב,אני זוכר שתמיד שיש הופעות אתם מדברים על אחת בשם "גליה" אז בחוברת השירים רשום,איזו גליה..על כינור? זו אותה גליה?

Nimrod121

New member
שמה המלא הוא גליה חי.

והיא מנגנת על ויולה ככל הידוע לי. היא מוכשרת מאוד ומנגנת בשירים שונים של זמרים (בין היתר גם קרן). אז ייתכן שהיא ניגנה גם אצל שרית.

Nimrod121

New member
את מוזמנת לשלוח לה גם מסר.

לניק "הי זאת קרן". סביר להניח שאולי היא תענה לך. יכול להיות שקרן קראה או תקרא את ההודעה הזו, אבל לא בטוח. ואני שמח שאהבת את השיר "איתך" שקרן כתבה לשרית. אני מקווה לשמוע את השיר בהזדמנות כלשהי, או לפחות לקרוא את המילים. יש לך אותן?

polo03

New member
זה מצחיק

לשמוע את קרן בקול של שרית... יותר מכל האחרים עד כה

papashdon

New member
../images/Emo45.gifבדיוק מה שאני אמרתי../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

TTתמרTT

New member
כזה יפה........

אפילו שחשבתי זהו... כבר שוב דבר לא יכול להפתיע... איזה שיר.......... אלוהים..

נעה 124

New member
שמעתי..../images/Emo99.gif

שיר מדהים... לא שמעתי עד הסוף, אבל ממה ששמעתי הוא יפה

גם הביצוע לא פחות טוב..קרן ממש כתבה שיר ש

מתאים לשרית..לדעתי אף רמן לא היה יכול לשיר את השיר כמוה...בכל פעם ופעם אני נפעם מהכתיבה של קרן...לדעתי היא "אהוד מנור" הזכירה...פשוט היא תישאר איתנו הרבה הרבה שנים....היא פשוט קלאסה...ואין לנו יוצרים כאלו...ושלא לדבר על קולה...בגבהים...אני פשוט לפעמים נחנק שאני שומע אותה....אחאח....אני אמרתי את זה לחבריי,מעריצי שרית חדד,ואגיד גם לכם: שרית בעיני ראשונה,ותישאר ראשונה מבחינת זמרת..היא איתי מאז שאני זוכר את עצמי..כמעת 11 שנים... וקרן בעיני מקום שני...אז לכן מלכתחילה ריגש אותי..ששתי הדיוות שלי..משתפות פעולה.לדעתי אין דבר יותר טוב מזה.... סליחה על החפירה

עם כל הכבוד לקרן ויש המון כבוד

היא תצטרך לעבוד עוד הרבה כדי להגיע לרמה של אהוד מנור. אותו דבר גם עם אריק ברמן שמשווים אותו כל הזמן למאיר אריאל.

I מ י ר ב I

New member
עינב(איזה שם יפה לבן)

תעלה את המילים של "איתך" בבקשה לשירונט אם תוכל.

אני יעלה אין בעיה..אבל האתר לא עובד כרגע

לפעמים עושה בעיות.....אם את רוצה אשלח לך במסר את המילים....יום רביעי יש שוב תכנית ברדיו..אבל לא נראה לי שישימו את השיר של קרן..כשיהיה תכנית בגלגלצ,נראה לי שישימו....אני כבר מתת לדעת,מה יהיה דעתכם על השיר..... אני אומר שוב בפזמון,השיר דומה טיפונת ל"ואת"

../images/Emo8.gifאני מקווה שבכל אלבום קרן תכתוב לשרית בע"ה

האומנם השיר לא הכי יפה מבחינת לחן...אבל המילים כל כך חודרות לנשמה....כאילו פשוט..נכנס ללב שלי...

למעלה