איתך.. ורק לך

מתקמבק

New member
איתך.. ורק לך

נכנסנו שלושתנו לחדר החשוך... ההכרות בקפה שליד הציתה קליק מטריף בין שלושתנו.. צדקת, ידעת שהיא ואני נתחבר. והיא בשובבות טבעית פשטה את בגדיה וצנחה למיטה לבושה בעורה בלבד. היססתי מעט... שומע את נשימותיה המתקשחות בציפיה, ואת, נוטלת את ידי ומובילה אותה על שדיה .. מעביר את היד סביב ובקצה האצבע נוגע בפטמה שמזדקרת כמו יהלום מתחת לאצבע.. מרגיש אותך פותחת את המכנסיים שלי.. ואני מעביר יד לציץ השני.. שונא אפליות, מלטף ורוכן לפנים מחזיק בשפתיי את קצה הפטמה ומלחך אותה בלשוני... בעדינות... המכנסיים יורדים ואני בעיוורון פוסע מתוכם החוצה מרגיש אותך מושכת את התחתון והזין שלי קופץ החוצה.. מתריס כלפי העולם... מרגיש את הפה שלך עליו.. בולע.. יונק.. נשען על ידי מעליה ופותח במסע של ליקוק על גופה... את מצרפת יד ומאגרפת את הזין שלי בפה.. מושכת חזק .. משפשפת ומלקקת כשאת כורעת מתחתיי... משחרר יד אחת ומלטף את ירכיה.. הלשון על הצוואר, מחליק את היד ע פנים ירכיה.. אגנה מתרומם.. רוצה במגע ואני מענה אותה מלטף מסביב.. שומע אותה נאנקת.. ואת מרפה מהזין שלי ועולה על המיטה בין רגליה...בזוית העין רואה שאת כבר ערומה.. אין לי מושג איך עשית את זה...את יושבת ומתבוננת בי מלטף אותה...אני נתקף ברעד רק מהמחשבה... איך מדמיון עברנו למציאות... ולפתע את אוחזת בידי המלטפת ומכוונת אותה הישר אל הכוס שלה .. מחליקה עם כף ידי על החריץ ואני מרגיש עד כמה היא רטובה...היא מרימה את האגן רוצה שאגע בתוכה... ואת מרחיקה את ידי ואת מקומה תופשת ידך, ואני רואה אותך מכוונת שתי אצבעות אל מול הפתח, ואט אט את מחליקה את האצבעות לתוכה, נועצת בי את מבטך ומחייכת... "בוא.." את אומרת בוא תסתכל.. ואני כמו שבוי מביא את הראש אל בין רגליה ומריח את הריח.. ריח של אישה...ושולח לשון ומחליק אותה על הכוס שלה.. על השפתיים אל האצבעות שלך... טועם את המיץ שלה על כף היד שלך...והיא גונחת ומתפתלת...ואני מרגיש את ראשה נתחב מתחתיי והזין שלי נבלע בפיה... ונזכר שתמיד תהיתי אם אדע להבדיל בין פה לפה שמוצץ... מתנשק בצרפתית עם הדגדגן שלה...והיא מכווצת את האגן ודוחפת אותו אל פי ואל אצבעותייך... להמשיך?

Maja the Naked

New member
תגיד,

איך נשמעות "נשימות מתקשחות"? ואיך מזדקר יהלום? והכותרת - אם היא הייתה מספרת את הסיפור הזה, ונותנת את הכותרת הזו, זה היה נשמע הגיוני. נו?! בסוף הצלחת ב-"מבחן הטעימה", בין פה ל-פה? שלוש נקודות . . .

מתקמבק

New member
תגידי

דווקא לך אני צריך להסביר שלפעמים לא צריך להסביר? מילים לא צריך רק להבין... מילים בסיטואציות כאלו.... צריך להרגיש. בטוח שאת מרגישה. אם לא... שלוש נקודות

למעלה