איתך אל הים...

הבוס

New member
איתך אל הים...

אין לי דברים חדשים לעשות והורח נושבת קרירה ובראש, חזיונות מחשבות ואלפי מזימות שקשורות במין, במין צורה שכזו אז אני לוקח פסק זמן מסתכל מסביב ואיתך אל הים אני צולל, טובע או סתם מסתבך נאמן לרוח...וזה מה שיש והיא עומדת מול החלון היא לא קופצת היא רק מסיטה את הוילון אני יודע, זה בטח רק בגללי אם היא תקפוץ אז מה? אז מה לה ולי?

נחמלה

New member
אין לו דברים חדשים לעשות

והרוח נושבת קרירה, במוחו ההוזה מחשבתו מתחלפות, מזימות אפלות, שם קודחות. פסק זמן הוא לוקח... נוגס לאיטו, לשונו משורבטת, מלכחת שפתיו, אוספת שיירים נישכחים. כך מול החלון, הוילון המוסט הוא עומד מהורהר, מכונס עד צואר. כמה טוב... שזה כך.

הבוס

New member
לא טוב נחמלה, ממש לא טוב

אני אייך שנולדתי כבר דאגתי לעתיד אייך שלמדתי לדבר, כבר היה לי מה להגיד אותי לימדו לחיות בשביל מילה למות בשביל השקר להרוג בשביל קללה. והשביל שבחרתי הוא השביל הנכון גורל של בן אדם נמצא ביד הלשון...

הבוס

New member
טרומפלדור מת מטמטום!

סגור בתוך כלוב, לבוש מדים ירוקים שמר על עם שירק לו בפנים והיום מה נשאר? ממפח למפח ואני עוד מנסה לדבר אל הלב של איש הפח הכל נשלף מהמותן ואין שום הגיון ואנשים מתמלאים עופרת כמו עט עפרון (סאבלימינאל משהו) נופלים ולא רואים סוף לתהום.

נחמלה

New member
יד לפה

זה לא יפה, כך אמר אדון רופא. חיים ומוות ביד הלשון. הטובים לטייס, הטובות לטייסים. כל אישה בוחרת אמה, כל אישה יודעת למה. אסור לקטוף את פרחי הבר ואנחנו על המפה ולא רק בספורט. גורלו של אדם הוא הוא שילוב מטורף של נתוני פתחיחה פוּקס. ביד הלשון נמצאת בעיקר האורגזמה.

הבוס

New member
כשאת אומרת נתוני פתיחה-

למה את מתכוות? פתיחת טרום לידה או שמע פיסוק רחב טרום זיון מטורף או שאולי פשוט לבקבוק הויסקי שמונח מולי כאן על המדף?

נחמלה

New member
אני מתתכוונת

למה שאני אומרת, כשאני אומרת "לא". לך על הויסקי ג´ו. הוא כבר יתן לך את התשובות. וסחתיין על הפיסוק.

הבוס

New member
את טווה לי קורים

אשת עכביש שכמותך את לא טובה לי בכלל... והוויסקי, הוא שמצייר עולם חדש

נחמלה

New member
אני לא אוהבת כורים

ואני בכלל נגד פיח. ואתה בטח בהנג אובר והעולם לא סתם נראה לך ורוד הוא ורוד באמת. וכבר אמרנו שהטובות לטייסים ולא לשתיינים.

הבוס

New member
אני לא משתין, גם לא בקיר

טייס דווקא כן. משטרת ישראל יכולה להעיד על זה אבל זה רק בגלל המבצע- צבור נקודות קבל מתנות... המבצע הקודם היה יותר כייף- חבר מביא חבר (כי הראשון בשלילה)

נחמלה

New member
חראם....

על הכליות שלך. גם שותה גם לא משתין. העיקר שהקיר נישאר יבש. או אולי לא. חבר אתה חסר.

הבוס

New member
חסר מה?

חסר בית חסר חיים חסר בושה? הסבירי הבהירי נמקי והביאי דוגמאות (עדיפות לבלונדיניות עם ציצים גדולים)

נחמלה

New member
חסר חוליות

לא מושקעת בבלונד. גם לא בציצים. כשמדובר בנמק זה כבר מאוחר מדי.

למעלה