איתי מדוע ההברה השנייה בשמך מנוקדת בפתח. זוהי הברה פתוחה מוטעמת ועליה להיות מנוקדת בקמץ לא?
S streetball New member 6/12/04 #1 איתי מדוע ההברה השנייה בשמך מנוקדת בפתח. זוהי הברה פתוחה מוטעמת ועליה להיות מנוקדת בקמץ לא?
O or99 New member 7/12/04 #2 טוב שהזכרת לי... איתי מוסר שהוא מצטער שאינו כותב משום שהוא באבט"שים בגבול הצפון. אבל הוא אמור לחזור מחר. ולעניננו: כל הברת ay מנוקד בפתח: לַיְלָה, גַיא, חַי, חַקְלַאי, אוּלַי, מָתַי, וַדַּאי. זה אחד מן החריגים. ע"ש.
טוב שהזכרת לי... איתי מוסר שהוא מצטער שאינו כותב משום שהוא באבט"שים בגבול הצפון. אבל הוא אמור לחזור מחר. ולעניננו: כל הברת ay מנוקד בפתח: לַיְלָה, גַיא, חַי, חַקְלַאי, אוּלַי, מָתַי, וַדַּאי. זה אחד מן החריגים. ע"ש.
א אִיתַי New member 8/12/04 #3 תודה ../images/Emo13.gif שלום לחבריי בפורום, קבלו נא את התנצלותי על ההיעדרות הממושכת בשבוע האחרון. כפי שכתב אור, הייתי באבט"ש בצפון. חג אורים שמח לכולנו
תודה ../images/Emo13.gif שלום לחבריי בפורום, קבלו נא את התנצלותי על ההיעדרות הממושכת בשבוע האחרון. כפי שכתב אור, הייתי באבט"ש בצפון. חג אורים שמח לכולנו
Y Yuvalenko New member 8/12/04 #4 איתי!! ../images/Emo24.gif קיבלנו את התנצלותך. אך שזה לא ישנה! (רציתי להשתמש בשורש הזה..)