איתי

Bazooka Joe

New member
איתי

מאיזה סרט לקוח הקטע של של רודני, ה-540 דאבל פליפ? כי אני נזכר עכשיו שכשהבאתי אליו לינק, מזמן זה היה, אמרת שאתה תעלה את הסרט שממנו זה לקוח.

braker

New member
540

רואים שהוא נוחת על הנוס מאחורה, על הצד שהוא לא עשה עליו את האולי

the mutt

New member
רק שתדעו

בסרטון הזה...די שמים לב שהוא ישר נופל אחרי התרגיל הזה... אבל....יכול ל היות שזה רק אני

xflil

New member
הוחלט שזה 540 אחי

אגב זה סרטון נורא מוזר כי לא ממש אפשר להבין אותו זה נראה כמו הרד פליפ בכלל אולי אני סתם מדמיין כי מזמן ראיתי אותו והוא לא על המחשב הזה

all arounder

New member
בואנה מה אתם לא יודעים לראות

ולספור........תעשו אצת זה בהילוך איטי זה דאבל פליפ 540 שובאיט יא לוכים מי האידיוט שחושב שזה 720?

the mutt

New member
יש אנשים

עם בעיות מוטוריקה והבנה שאיך שהוא ספרו 740 מעלות ועד הארד פליפ?!?!? מה זה השטויות האלה? אתם כנראה לא יודעים מה זה כל תרגיל זה ללא שום ספק 540 דאבל קיקפליפ מי שלא מתליח לעקוב אחרי הקרש....שילך להבדק או משהו

xflil

New member
לא, אבל כן יש פה אנשים

שהסרט לא נמצא על המחשב שלהם והם לא מסתכלים בו כל יום 20 פעם והם גם פעם אחרונה ראו אותו לפני, 3 חודשים בערך והם לא ממש זוכרים איך הסרט נראה בההה יו נו מי יו נו מי.... אבל זה עדיין מהדהד לי בראש.....

SimSimon

New member
לא כולם פה מדברים רוסית

אז זה לא יעזור אם תכתוב לוך loh лох

LIQUIDNOIZE

New member
איך לאזאזל הגעת ל 720?!

סיבוב וחצי! 540 פליפודרך אגב בגלוב הוא עושה ביג ספין אבל 180 מעלות יותר (למי שלא הבין, 540 ספין ו360 בודי ספין) יש לזה שם?

sEEk Skater

New member
LOL

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אעלק 720, אף אחד בעולם עוד לא נחתפליפ 720 יא חסר השכלה!

Bazooka Joe

New member
אתה גדול!

יש לך גם את secondhandsmoke, revolution ו virtual reality בתכניות? secondhandsmoke יש לי רק את הקטע של רודני. והורדתי מהאתר של פלאן בי את הסרט פרומו של ווירטואל ריאליטי, זה שווה. (יותר מהאחרים)

LIQUIDNOIZE

New member
הקטע שלו ב

סקנד הנד סמווק לא כזה טוב זה דווקה די הורס את כי הוא עושה שם דברים פחות טובים מ REBISH HEAP למרות שצילמו את זה מאוחר יותר.

Chomp on this

New member
מי המפגר שחשב שזה 720??!!!!!!!

מה כל כך מסובך?! יאללה! תסתכל טוב מצדי תריץ את זה לאט ותראה שזה עושה 3 פעמים 180 אם שני קיקפליפים! כמה אפשר להיות מטומטמים??!!

sEEk Skater

New member
אתה מדבר על מפגרים?

פליפ 540 זה לא פליף עם 2 קיקפליפים, זה שאוויט 540 עם פליפ אחד

Chomp on this

New member
וואי אתה אחושרמוטה מפגר!!

מי אמר 540 פליפ ימטומטם?! אמרתי שזה 540 שוביט עם דאבל פליפ!!!! תעשה טובה תחשוב לפני שאתה מגיב!

sEEk Skater

New member
יא מטומטם

אם זה אם דאבל פליפ אז היו קוראים לזה דאבל פליפ 540 אני מוכן להתערב איתך על 10000000 שקל לך לגולדה ותשאל את כל הילדים

למעלה