איתי שלו

jisack

New member
איתי שלו

מי מכיר או שמע על המסעדה החדשה של איתי שלו בארנה בהרצליה? או אכל שם תגובה!!
 

shakshuka

New member
אכלתי שם אתמול

היה מעולה ביותר. ממליצה על ארוחת הטעימות - 150 ש"ח לאדם ומקבלים מגוון גדול מהמנות שבתפריט + דברים מיוחדים שמתחשק לשף לבשל באותו יום. נמצא בקומה 2 בארנה מול מתחם האופנה.
 
הרבה מאכלי ים, אבל גם בשר

ואפילו ירקות ארוחת הטעימות נהדרת, והבנתי שהיא משתנה, כי חברה ששמעה את ההמלצה שלי ביקרה בסוף השבוע וקיבלה ארוחת טעימות שונה ממה שאכלתי לפני שבוע.
 

meravbr

New member
חפש פה לפי "ימה" מהשבועות האחרונים

כל הביקורות היו מאד מאד חיוביות...
 

y u l i 1

New member
ימה במרינה../images/Emo45.gifגדול! (ביקורת)

אוף,לקח הרבה זמן לכתוב על זה, אבל זו ההזדמנות. היינו 8 אנשים, המקום מושקע בטירוף, אוירת לאונג' אפלולית במובן הטוב, אך מאוד מהודר. ישבנו בשולחן עגול עם ספה מה שיצר קצת בעייה כשמישהו רצה לצאת לשירותים... האוכל...היה פשוט מדהים: מנות ראשונות - מרק דלעת עם ציר סרטנים ופסטיס - עשיר ומורכב, עם זילוף של חלב קוקוס, וכך גם מרק הארטישוק הירושלמי, סביצ'ה של שרימפס עם פירות טרופים על מצע קרפצ'יו סלק - מדהים, עשיר ומאוד מרענן. שרימפס פלאפל - שרימפס בשרניים בציפוי שנראה כמו פלאפל אך עשוי מפיסטוקים - מנה מצוינת.אני חושבת שאלו היו המנות שלקחו, רובן נעות בין 35-40 ש"ח. כולן היו מעולות ומורכבות, אך לחלוטין לא מופרכות. מנות עיקריות - בעיקר שלטו הסטייקים: אנטריקוט במימדים אימתניים, שהיה עשוי היטב וכך גם הפילה שהגיע בלויית ציר בשר וברנדי וגראטן תפ"א ובטטה, גם הוא מאוד עדין ומוקפד. רמת הבשר היתה עילאית - רך, כמעט נימוח (הפילה) עשו בדיוק כפי שהוזמן (מדיום רייר), גם הוא מנה גדולה מאוד. הוזמנה גם מנת פסטייה ממולאת בפירות ים - נרשמה שביעות רצון גדולה, על אף זערוריותה היחסית של המנה (זערוריות שהינה בעיני המתבונן...) . מנת טלאטלה עם חתיכות סינטה וחלב קוקוס הבטיחה וקיימה אף היא, ורק מכיוון פילה הדג (לברק?) נרשמה אכזבה מסוימת. לקינוח לקחנו פלטה שכללה מגוון מקינוחי המסעדה: בקלאווה בננה - בננה עטופה בפילו, בטעם בקלאווה אמיתית, ברולה טופי ורגיל, פונדנט, אטריות קדאיף עם אגסים מבושלים בווניל, מנת שוקולד שאני לא זוכרת איך היא נקראת, מעין שכבות של שוקולד קשיח ובינו גנאש/מוס שוקולד מריר ולבן. גם מנת סורבה היתה מצויינת. לסיכום: הינו כמעט לבד, התחושה החזקה שיצאנו איתה היא : הלוואי שיצליחו! ובגדול, כי היה טעים עד מדהים, ללא אכזבות (רק ואך ורק הדג שהיה חסר ייחוד),נכון, קצת יקר (מנות עיקריות בסביבות ה-80), אבל חגיגי ומבטיח הנאה (מאוד הזכיר לי את רפאל מבחינת עושר הטעמים וההקפדה). עוד סיכום: ללכת, ללכת, ולא להירתע מזה שהיא ממוקמת בקניון, כי ממש לא מרגישים את זה.
 

yalagala

New member
אני מקווה שאיתי יחכה לי...

ושלא אתאכזב. לאחרונה היו רק ביקורות טובות על המקום שעוד לא הבנתי איך בדיוק מגיעים אליו. מתוך הקניון? הבנתי שיש גם בית קפה ושאסור להתבלבל כי הוא לא מוצלח.
 

maya100

New member
יולי, נשמע אחלה!!

מקווה שאיתי יישאר שם מספיק זמן שאספיק להגיע ולדגום...
 

benkesher

New member
היינו ב"ימה" ולא נהננו

לא שהיה ממש גרוע, אבל שום דבר לא עשה לנו את ההרגשה של "וואו, בטוח חוזרים לפה". הזמנו שני מרקים, מרק דלעת בציר סרטנים, שהיה סמיך מדי, עד לנקודה שהוא כבר לא מרק.. אבל הבעיה העיקרית שהוא היה מקסימום סביר. מרק ארטישוק ירושלמי היה טוב, למרות שהשילוב של ירק כל כך עדין עם פלפלים הוא בעייתי. הפוקצ'ה טעימה, אבל לא מספיק אפויה באמצע. למנה עיקרית הזמנו לברק מעושן שהיה סתם, מה שכן הוא היה על מצע פירה טעים,וירקות טעימים (מה בדיוק עשו שם אפונים?). לקינוח הזמנו קרם ברולה שהתגלה כפסגת הארוחה, בייחוד הקרם ברולה טופי. לא יצא יקר, אבל אנחנו, שבאנו עם ציפיות מאיתי שלו, לא נחזור בקרוב. העיקר שכחתי, השרות היה גרוע, מאוד משתדל אבל חובבני ומסורבל. נראה שהמלצריות מאוד חדשות במקצוע (אבל כולן?), וגם המארחת שבאה כדבריה "לשמוע ביקורת בונה", עשתה זו כשהמלצרית לידה ובצורה מאוד מסורבלת.
 
למעלה