איתי חולה...

שקדון

New member
איתי חולה...../images/Emo7.gif

כבר יומיים שאיתי לא מרגיש טוב, זה החל בחום 38.7 עם קצת גרון וקצת אוזן. ועכשיו הוא מאד מצונן. בלילה האחרון הוא כמעט ולא ישן, כל 10 דקות מתעורר בבכי בגלל שהכל סתום לא, מתקשה לינוק, ונראה שהוא מאד מתוסכל ממצבו. יש למישהי רעיונות איך לעבור את הצננת הזו? האם מי מלח? שמעתי על טפטוף חלב אם לאף - מישהי ניסתה?

zimes

New member
אני, אני!

אני טפטפנית ותיקה של חלב לאף. השטה שעבדה הכי טוב: סחטלי מעט חלב לכף, ואז, עם האצבע שלי, העברתי טיפה טיפה לתוך האף. עוד, כדאי - לעסות את האף משני הצדדים, מעט מתחת לגשר. שיטות נוספות: - להעזר בפיפטה - להשפריץ ישירות (לא רע, אבל כשהם גדלים, הם מפנים את הפנים כדי לתפוס את הציץ עם הפה. מחזה מרנין). 10-15 דקות אחרי הטפטוף/השפרצה, האף פתאום נפתח, והם ישנים טוב. שווה להתעורר, להדליק את העאור, ולעשות את זה. (מנסיון של לילות עייפים בהם התעשתנו רק ב 6 בבוקר, ורק אז המנוזל ישן עוד 2-3 שעות).

מה עזר לנו בצינון

-טיפות מי מלח. וגם חלבשלי לאף, בעזרת מזרק פלסטיק של 2 מ´ל(בלי המחט כמובן). -באמבטיה אפשר להוסיף תוכ´ד מילוי המים טיפה עד שתיים של שמן הדס0מעולה לשפעת וצינון,במיחוד עם עוללים) או אקליפטוס לימוני(לא רגיל). -מכשיר אדים חמים תמיד עוזר בלילה. -תמנעי ממוצרי חלב,מעורר ליחה. -בלילה כשקשה לנשום תני לו לישון על הגב על כרית גדולה. לנורי זה עזר מאד מאד!!! תרגישו טוב במהרה

שכחתי

בצינון הקשה עזר לנו הגומי הזה ששואב נזלת מהאף. בדרך כלל אני נמנעת משימוש בזה אבל זה מאד עזר. לגבי הכרית,התכוונתי ששימי אותו עם הראש והכתפים עליה כדי להרים את בית החזה ולהקל על הנשימה.

שקדון

New member
תודה.. הוא נרדם כעת, עם כרית ואחרי

הזלפה של מי מלח. ניסיתי עם החלב אבל הוא היה באי שקט כזה שלא הצלחתי. אני אנסה כשהוא יהיה רגוע יותר. מענין מה בחלב שעוזר
איזה חלב מדהים יש לנו שם, אה

אפרת_ח

New member
אצלנו עובד: השפרצה לאף

ובמקרים קיצוניים טיפת שמן אקליפטוס על הסדין. לעצמי אני שמה לפי ההוראות 5 טיפות אקליפטוס על צווארון הפיז´מה.

שמן אקליפטוס מעורר..

יש משהו אחר, במקום (אני, כמובן, לא זוכרת מה, אבל אחה"צ אשאל את שי ואכתוב לך)

אימהות יקירות אנא השתדלו לא להשתמש

בשמן אקליפטוס על העוללים, גם אם זה טיפה אחת. זה שמן שאסור לשימוש עם ילדים/מיניקות. משום מה הרוקחים לא יודעים תמיד, ואולי גם יש עניין כלכלי. לצניון אצל ילדים אפשר שמן הדס או אקליפטוס לימוני שהוא עדין יותר ומדולל הרבה יותר. שמן אקליפטוס הוא מאד רעיל(נשמע מוזר לגבי משהו טבעי אבל שמנים אתרים הם רעל במידה מוגזמת).

shib

New member
הדאגתן אותי ../images/Emo62.gif

אם שמים שמן אקליפטוס במבער זה גם רעיל? כי זה מה שעזר לנו כשהיינו מצוננים

אפרת_ח

New member
תשאלי בבקשה את שי מי היצרן ואיפה

משיגים. לא זכור לי שראיתי שמן אורן בשום חנות...

למעלה