איתי וייס גר בהולנד..

joelblueyes

New member
איתי וייס גר בהולנד..

..ולא רוצה לחזור. הוידאו עם תרגום הולנדית ואנגלית נמצא כאן

joelblueyes

New member
מאיפה הכעס?

את משתתפת בפורום שרוב חבריו עברו, או רוצים לעבור להולנד, מה הכעיס אותך בבחור הזה שעשה בדיוק את אותו הדבר?

מלפפiן

New member
טוב, בלי להיכנס לויכוח פוליטי, מה שמפריע לי

בבחור הזה, זה שהוא מתכחש לגמרי למדינה ממנה הוא בא. אני אמנם עברתי להולנד מכורח הנסיבות, אבל עדיין רואה בישראל את מדינת המוצא שלי, הבית ומרגישה ישראלית, ציונית שאוהבת את המדינה. אבל מה אני אגיד לך, יכול להיות שהתגובה שלי היתה קצת מוגזמת, זה בא ישר אחרי הצפייה בסרטון שלו, שכל אחד שיעשה מה שטוב לו, ואם היה לו כל כך רע בארץ, והוא מרגיש בהולנד יותר שלם עם עצמו ויותר בבית אז שיהיה לו בהצלחה.

forglemmigej

New member
מסכימה איתך

שחצן לא קטן אבל יאמר לזכותו שכל הכבוד על הלימוד בהולנדית. ואשתו איך אני שונאת את המגולחות ראש האלו, בכל שנותי באוירופה לא ראיתי אשה אחת עם ראש כזה כל כך אופייני לישראליות מסוג מסוים הרבה פעמים יש להן גם חמישה עגילים באוזן אחת..יש גם כאלו שיוצאות עם השיער רטוב לרחוב איחס, זה גם אותו סגנון. מאד התפלאתי שהוא אמר שהוא עשה צבא
פגשתי לעומת זאת כאלו שאימצו לעצמם זהות חדשה יענו המציאו את עצמם מחדש ולא מוכנים לשמוע שום דבר טוב על ארץ ההולדת שלהם הם כל כך פתטיים מה הוא פתאום יהיה הולנדי?

מלפפiן

New member
כן, למרות שעם כל הכבוד ללימוד בהולנדית,

ההולנדית שלו טובה, אבל הבחור מלמד מתמטיקה ולא פילוסופיה או מדעי החברה, או משהו שבו צריכים שליטה מושלמת בשפה. ובקשר לאשתו, הדבר הראשון שקפץ לי לראש כשראיתי אותה,זה שהיא נראית כמו איזו פעילה של "כביסה שחורה", אבל נו, אם הם מאמינים שהדעות שלהם יהפכו אותם ליותר הולנדים, אז שיהיה בהצלחה.

forglemmigej

New member
מה זה כביסה שחורה?

אנשים שמבטלים לגמרי את העבר שלהם יש להם בעיות זהות חמורות ,הוא יכול לדבר שוטף ולעבוד שם במה שלא יהיה אבל האימוץ הזה של המנטליות ההולנדית כאילו ראה וקדש די מגוחך בעיני וחוץ מזה כל הסגנון הקומונה הזה זה כל כך שנות ה-70 של המאה הקודמת מי חי בזה בכלל היום..

מלפפiן

New member
לגמרי, לא ידעתי שזה (קומונות) בכלל עדיין קיים

כאן עד שראיתי את הסרטון הזה. בכל מקרה, כביסה שחורה זה איזה ארגון לסביות אנרכיסטי פרו פלסטיני. לא יודעת אם הם עדיין קיימים, לפני כמה שנים הם דאגו לעשות קצת רעש בתקשורת.

למעלה