איתי אתה מכיר את ה :

manic_subsidal

New member
איתי אתה מכיר את ה :

bmw (יצרנית המכוניות הגרמנית ולא אחרת) השקיעו דיי הרבה כסף ויצרו skate board

נחמד....

אבל מה הקטע בזה? זה בכלל לא כיף.....(לא נראה לפחות...)! זה כמו הסקיט האלה שנראים כמו גלשן רק שגם האחורה מועגל איך שלא קוראים לו... נ.ב אם למישהו יש מידע על הסקט הזה ^^ שישים קישור בתגובה! תודה!!!

Starwindov

New member
פאק! הדבר הזה נראה טוב..

..מעניין אם אפשר לעשות עליו תרגילים.. פליפ אני כבר לא רואה איך עושים..

xflil

New member
פליפ אתה לא רואה איך עושים?!

אני לא רואה איך עושים בכלל אולי! אפילו מניואל זה נראה די מוזר!

Starwindov

New member
*אולי* אולי עוד איכשהו אפשר..

בכל מקרה, הכי טוב סקייטבורד רגיל בלי כל הקונצים(
) האלה..

יש לחבר שלי כזה.... זה דבר מפחיד!!!

זה יכול לפנות כל כך חד שבלי לסים לב הרגליים שלך קשורות... זה כבד... אבל אם משהו ממש טוב בזה ושולט בזה... זה סבבה... אני בחיים לא מנסה לרדת ירידה עם זה... ותרגילים... כן אפשר... אם יש לכם מספיק כח...

manic_subsidal

New member
איזה חוסר הערכה... חבל שאתם

חבל שאתם לא מבינים על מה אתם מסתכלים זה לא skateboard רגיל וזה גם לא סקייט בורד כזה ארוף במיוחד בשביל ירידות (לא כלכך לפחות) זה סקייטבורד גאוני שהחווית נסיעה עליו היא בדיוק כמו חווית נסיעה על snowboard בגלל זה הגלגלים שלו בנויים ככה זה עוד סוג של סקייטבורד כמו שיש את ה סקייטבורד לירידות ל שטח לסללום ול סטריר עכשיו יש את זה שזה רעיון גאוני (לדעתי כמובן)

Starwindov

New member
עד שאני אסע עליו, אני לא אשבח אותו.

אם נסעת, בסדר. אם לא - אין לך מילה פה..

manic_subsidal

New member
בטח שיש

מה אתה מדבר שטויות זה לא קשור לניסיון! זה קשור לרעיון עצמו אנשים דיברו שזה רעיון גרוע וזה דפוק כי אי אפשר לעשות תריגילים ושטויות ורק הסברתי שזה בדיוק כמו סנו בורד רק בלי שלג כי זה ככה

כמה שאתה טועה!!!!

זה לא סקייט שנועד לסוע כמו סנוובורד... יש כזה דבר שנקרא freeboard הסקייטבורד הזה של bmw זה נועד לפנות פניות חדות!!! זה ממש לא כמו סנוובורד... תגיד.. איי פעם הייתה על סנוובורד?!?!?

rodney

New member
יש גם למרצדס

נראה לי שאנו עומדים בפני כניסתם של הסקטים היוקרתיים....

למעלה