איתותי לדים

camaro69

New member
איתותי לדים

לפני כמה זמן שאלתי פה שאלה לגבי איתותי לדים ל gs500 שנת 2004 קניתי את האוטומט איתות ולאחר הרכבה נוצר מצב שכאשר אני מאותת ימינה האיתותים בצד ימין עובדים ללא הפסקה וכאשר אני מאותת שמאלה המצב נשאר אותו דבר נורית החיווי של האיתותים לא נדלקת בשום סיטואציה האם צריך להחליף גם את הנורית הזו ללד? בתודה מראש

gray

New member
עקרונית כן.

נתקלתי כבר במישהו שזה עובד לו בלי, אבל אולי יש לו נגד בתוך המאותתים (לא בדקתי). תנסה פשוט להוציא את הנורא ולראות מה יקרה.

camaro69

New member
פירקתי את הנורית

והיא קטנה אך אני לא יודע מה ההגדרה שלה על מנת לחפש אותה

gray

New member
T5 בטח

חפש באיביי T5 תבדוק אם זה אותו הדבר ואז תחפש T5 LED ותזמין, משהו כמו דולר. כשהמנורה בחוץ זה מהבהב?

קנית אטומט יעודי ללדים?

כי אם כן, אז הוא דפוק, ואם לא אז או שתקנה ייעודי, או שתוסיף נגדי הספק יעודים. אם האיתות עובד קבוע, זה בגלל שלא זורם דרך האוטומט מספיק זרם כדי ליצור את הניתוק. נ.ב. אם קנית(בארץ) את האוטומט שעולה סביבות ה20 ש"ח +- הוא לא יעבוד עם לדים. אני הזמנתי מדיל-אקסטרים זוג(כי הם לא באים בבודדים) של אוטומטים ללדים, רק שהם 3 רגליים במקום 2, מה שדרש הוספה של חוט אחד בין האוטומט לגוף(על מנת לספק לו מינוס) ואחרי שהם התחילו לזייף ברכיבה, הלחמתי את החוטים לרגליים של האוטומט במקום החיבורים המהירים ועכשיו זה עובד פיקס(חוץ מהעובדה שנשבר לי אחד האיתותים, אבל זה כבר סיפור אחר). ככה זה כשקונים בזול

camaro69

New member
עוד לא נסיתי לבדוק איך זה מהבהב כאשר הנורה

בחוץ ,את זה אני אבדוק מאוחר יותר אחרי העבודה האוטומט שקניתי הוא ייעודי ללדים ועלה לי 41 שקלים

למעלה