איתור קרוב משפחה

zvimorgi

New member
איתור קרוב משפחה

אני מחפש קרוב משפחה לפי הפרטים הבאים הידועים לי: יהודה וייצלנד (נכתב גם וויצלנד) יליד 1925 פולין ורשה, עלה ל-א"י ב-3/1949 , שם האם חנה וייצלנד מבית איזנברג ושם האב שלמה, אביו ואמו ו-6 אחיו ואחיותיו ניספו בשואה. לדעתי יש מעט מאוד הנושאים שם משפחה וייצלנד, הכיצד אני יכול להשיג כל מסמך הקושר את יהודה עם משפחתו תעודת לידה, או עליה, או כל מקום אפשרי המוזכר מישהו ממשפחת וייצלנד

../images/Emo24.gif שלום רב ../images/Emo39.gif

מן המידע המועט שסיפרת כאן, ניתן בנקל לאתר דפי עד אודות בני המשפחה ב"היכל השמות". המעידה: מלכה מורגנשטרן, אחותה של חנה. הדפים מולאו בשנת 1957, ואם אינך מכיר את מלכה, הרי שיש טעם לאתר אותה או את צאצאיה (למרות שלפי שם המשתמש שלך, יש לי תחושה שאתה דווקא מכיר את מלכה, אבל יכול להיות שאני טועה...). אנא, חזור על החיפוש שביצעתי, כדי להכיר את האתר, ותוכל לראות את כל הפרטים. יש שם דפים בודדים אודות בני משפחת וייצלנד Weizland מלודג' Lodz, פולין. ארנון

zvimorgi

New member
היכל השמות הינו העדות הבלעדית שידוע

תודה ארנון אכן מלכה ז"ל אימי , מלבד העדות שמסרה בזמנו ביד ושם לגבי השמות המופיעים נודע לי לאחר מותה בעת העלאת אתר יד ושם ושוב לבקשתי ורצוני העז למצוא כל מסמך שהוא לגבי משפחת וייצלנד והוכחה לכך שאימי מלכה ז"ל הינה דודתו של יהודה וייצלנד. הכיצד ואיך ??

אם כך, עליי "להציק" בשאלה נוספת

האם הייתם בקשר עם יהודה, או שמא הוא נחשב כ"נעדר" עבורך? האם ייתכן שצאצאיו (ואולי אפילו הוא) מסתובבים היום בארץ? ארנון

zvimorgi

New member
אכן הוא נעדר.....

כן זה נכון הוא נעדר זה עשרות שנים .....עוד בהיותי נער, הוא היה רווק ואין כל סיכוי שיש לו צאצאים כלשהם אגב, שאלותיך אינם "מציקות לי" למה? בסך הכל אני המחפש מוכן ושמח למסור כל מידע הידוע לי,(לצערי מעט)

zvimorgi

New member
שכחתי...הכיצד נודע לך שהוא מ-לוד'ג

לי ידוע לפי העדות ביד ושם שמשפחת וייצלנד מ-ורשה

ציינתי שיש כמה דפים המזכירים אנשים

עם אותו שם משפחה, והם מלודג'. חזור על החיפוש, על פי הקישור שנתתי, ותראה זאת בעצמך. ארנון

masorti

New member
אנא..לודז' (LODZ) ולא לודג' (LODGE)

Please... אל תעודד את השיבוש המעצבן הזה. חלק מההנצחה היא הקפדה על הפרטים.

zvimorgi

New member
תודה לתיקון..אם מישהו יכול לסייע...

אקבל בשמחה בהוקרה כל מידע נוסף

אבנר 51

New member
אם יש לך את הנתונים שרשמת

ואתה שיך למשפחה - במשרד הפנים ניתן לקבל תמצית רישום. בנוסף - העברתי לך מסר..

למעלה