איתור קרובי משפחה

איתור קרובי משפחה

האם ישנה דרך לאתר קרובי משפחה וצאצאיהם לאחר שנישאו וקיבלו את שמות משפחת הבעל? האם יש אפשרות לקבל פרטים על נפטרים הקבורים בבית העלמין היהודי "מיימונדיאס" בניו יורק?

השאלה הראשונה כללית ביותר, ופשוט לא ניתן

לענות עליה, אלא אם תוסיף פרטים לגבי פרשיית החיפוש הספציפית. לגבי בית הקברות Maimonides - יש שניים כאלו (לפחות) בניו-יורק, האחד בברוקלין Brooklyn, השני באלמונט Elmont (לונג איילנד). תוכל למצוא פרטים עליהם כאן. ברוב בתי הקברות בארה"ב ניתן לקבל מידע בשיחת טלפון קצרה. ארנון

איתור קרובים

תודה ארנון הסיפור שלי בעניין שבנידון מתחיל בשנת 1903 בה מהגר הסבא רבא שלי עם שלוש בנות לניו יורק. כמה שנים אחר כך מגיעה לניו יורק בת נוספת. מתוך הנחה שהבנות נישאו והקימו משפחות גם שם משפחתן שונה, ודאי נפטרו כבר מזמן, השאלה היא האם התנסו גניאולוגיסטים בחיפוש צאצאים בדומה לסיפור שלי.

התנסו גנאלוגים במקרים רבים דומים, ובמקרים

רבים - ההצלחה לא אירחה להגיע. אנא, ספר כאן את כל הידוע לך על המשפחה, כולל שמות (גם בתעתיק לועזי), תאריכים, מה ידוע על החיים בניו-יורק, מה היה הקשר האחרון וכו'... ארנון

shaham01

New member
יוסי שלום וברוך הבא לפורום. אנסה לסייע עם

המעט שחשפת. אינני יודע אם אתה יודע את שם המשפחה של הסבא רבא ואת מוצאו או אם כבר איתרת אותו באתר ELLIS ISLAND ומשם שנת ההגירה. אם לאו כנס לשם ונסה למצוא אותו על בנותיו וראה לאן הוא הגיע בארה"ב ובעיקר למי, לאיזה קרוב משפחה או חבר. אם כל זה ידוע לך כבר, חפש באתר Ancestry במפקדים של 1910, 1920 ו- 1930. תוכל לראות עד מתי הבנות גרו אתו. אם יתמזל מזלך, יתכן שעבר לגור עם אחת מהן לאחר הנישואין או שהיא ובעלה גרו אצלו זמן מה לאחר הנישואין ואז תוכל למצוא את שם משפחתה לאחר הנישואין. אתר זה הוא בתשלום, אך מאפשר תקופת נסיון ללא תשלום ל- 14 יום (זכור לבטל אם אינך רוצה להמשיך!! אחרת יגבו את התשלום השנתי שהוא לא זול.) יש באתר עוד מאגרים רבים שיוכלו לסייע, כמו כרטסות המועמדים לגיוס בשתי מלחמות העולם ואחרים. כמוכן, אם הוא ובנותיו התגוררו בניו יורק תוכל לנסות לחפשן (כפי שכבר הציעו לך במסר קודם) באינדקס הכלות של ניו יורק באתר האגודה הגינאלוגית האיטלקית בניו יורק כאן. בהצלחה ונשמח לשמוע על המשך המחקר אם תחליט לשתף אותנו רוני

למעלה