איתור עיירות.

איתור עיירות.

ישנן שתי עירות באזור מרמורוש. סלטפינה וסלטינה.
מסמכים שונים מצביעים על שניהם כמקום מובת של חלק ממשפחת דוידוביץ' אותם אני חוקר לאחרונה.

האם יתכן ומדובר באותו מקום בעצם?

תודה רבה! אתם מקסימים

בקישור השני שהבאת, כאשר עושים חיפוש לשם Solotvyno מודגש בכל המאגרים, שאכן היו 2 עיירות בעלות אותו שם.
אחת בגבול אוקראינה-רומניה, ואחת במרכז רומניה.

מוזר.
נתחיל לעבוד.

חוה3

Member

חוה3

Member
המשפחה מופיעה ברשימה בספר

סמיכת נופלים, אביגדור וינברג, סיגט, תרסז.

ראה דף בוויקיגניה:

רשימה מסלטפינה, אוקראינה - 1907

חוה

צודק

סטלפינה Solotvyno וסלטינה Szlatinka הן בעצם אותה עיירה ואפילו שמן הלועזי השתנה כמה פעמים,
ואילו הכפר סאלטינה Slătioara נמצא במרכז רומניה, לא באזור מרמרוש בכלל.

8052

New member
SLATINSKE DOLY

מתכבד אני להשיב,
זו עיירה אחת,שהיו לה כמה שמות,בכמה-שפות,כיוון שהאזור נשלט ע"י עמים שונים,מדובר בעיירה,עם שמות נוספים,
SLATINA-SLATFINA
עיירה זאת נמצאת,בין שתי מלחמות-העולם,באזור-קרפטורוס-צכוסלובקיה,באזור-RACOV,סמוך לגבול רומניה-צפון-טרנסילבניה,ליד העיר-"סיגט"-אזור מרמורש,רומניה,המקום כיום באזור-אוקראינה.
SOLOTVINO.
דוד

8052

New member
SLATINSKE DOLY

מתכבד אני להשיב,
זו עיירה אחת,שהיו לה כמה שמות,בכמה-שפות,כיוון שהאזור נשלט ע"י עמים שונים,מדובר בעיירה,עם שמות נוספים,
SLATINA-SLATFINA
עיירה זאת נמצאת,בין שתי מלחמות-העולם,באזור-קרפטורוס-צכוסלובקיה,באזור-RACOV,סמוך לגבול רומניה-צפון-טרנסילבניה,ליד העיר-"סיגט"-אזור מרמורש,רומניה,המקום כיום באזור-אוקראינה.
SOLOTVINO.
דוד

8052

New member
SLATINSKE

מתכבד אני להשיב,
SLATINA-SLATFINA
SOLOTVINO.
דוד

8052

New member
איתור עיירות

שלחי לי את המייל שלך,יש לי רושם שתשובתי לא נקלטה.
דוד

למעלה