איתור מקום

kogawa

New member
איתור מקום

האם מישהו מכיר את המקום או יכול להבין את הסימניות שאולי יובילו לאיתור המקום?

אז זה אמיתי?

זה פשוט טירוף!!! מפחיד אותי רק להסתכל על זה! אנשים הולכים בגבהים כאלה בלי שום חבל ביטחון ??? הרי אין כמעט במה להחזיק!

kogawa

New member
לא נוהג לעלות תמונות לא שלי

וגם אני קיבלתי במייל, אבל עקב חוסר יכולתי לתת קרדוט אני מעלה את שאר התמונות ותודה מראש לצלם

במה היא מחזיקה בכללללל!!! מה זה?

אני לא יכולה להאמין שהיא עושה את זה בלי חבל הצלה! מה נסגר עם הסינים האלה??? מחכה לכל אחד תיבת זהב בסוף המסלול הזה או מה? ואיך לעזאזל הצלם צילם את התמונות האלה ? הוא אמור להשתמש בשתי ידיים ,לא? ואיך מישהו בכלל בנה את המסלול הזה??? (הכוונה לתמונות 6 ו-8 ,עם השאר עוד אפשר להסתדר...) אני פשוט לא מבינה את התמונות האלה? אולי יש פה עיבוד של פוטושופ וההר הזה לא גבוה או משהו?

אוקי,

יכול להיות שלצלם יש עדשת זום ממש ממש טובה...אבל מה עם שאר השאלות?

Omiz

New member
מוזר

גם אני קיבלתי את התמונה הזאת באינטרנט וגם אני חשבתי שזה חואה שאן, אבל לאחר שהסתכלתי על הנוף לא היה נראה לי שבזה מדובר... בכל מקרה, אם nitzano אומר כנראה שהוא יודע. פעם שהפורום היה רק קומונה, צירפתי גם תמונה מהביקור שלי לשם ב-2004.

וואו....

ממש עלית עד לשם? ואם כבר מדברים- אין שם איזה מעקה בטיחות או כל אחד שומר על עצמו שם?

Omiz

New member
2 תשובות, תבחרי את הנכונה

1. כן ממש עליתי עד לשם. מעקה בטיחות זה לילדים, חחח....מה זה השטויות האלו, מעקה? כל יום אני מטפס על מצוקים כך שחואה שאן היה משחק ילדים בשבילי. 2. כן ממש עליתי עד לשם (כלומר עד למקום ממנו צילמתי את התמונה שלי, מעבר לשם כבר לא העזתי להתקדם). יש שם כמה מקומות תלולים שאותם יורדים או עולים במעיין סולם חצוב או מחובר למצוק בברזלים. כמעט את כל הקטעים האתגריים ניתן לעקוף, ואני, מן הסתם, עקפתי. סך הכל זה די בטוח שם אבל המדרגות מעייפות, במיוחד בירידה. הנה תמונה מהזריחה.

למעלה