איתור מספר טלפון

איתור מספר טלפון

חג שמח ושבוע טוב לכולם. אשמח לקבל עזרה מותיקים ומביני דבר. בני חזר לצבא אחרי חופשה ביום חמישי בבקר. בדרך כלל הוא נוהג להתקשר פעם ביום, וודאי לפני שבת... הוא לא התקשר מאז והטלפון שלו לא זמין. ייתכן שהסוללה נגמרה, אך אנחנו לא רגועים. אין לי שום מספר טלפון- לא של חבר ולא של מפקד. יש דרך לאתר בשעה כזו את מספר הטלפון במקום בו הוא משרת?

אין לי תשובה מלבד אולי פניה לקצין העיר, אבל -

לדעתי אם הוא לא היה מגיע לבסיס כמעט הודאות היו מתקשרים הביתה לברר

קרוסלה

New member
שלחי לי במסר את המקום בו משרת

אנסה לבדוק עם אחי (בהנחה שאתפוס אותו) אם יוכל למצוא את המספר. מקוה שהוא עדיין ער. בכל מקרה, חלילה אם לא היה מגיע, היו מתקשרים. אבל כל כך מבינה אותך.

מעדכנת...

אמנם באיחור, אבל לטובת הציבור... השתמשנו במספר הטלפון שמצאנו ב"מאמרים". היו אלינו אדיבים ומבינים. תוך חצי שעה הבן האבוד התקשר לאבא. הוא כעס מאד על ה"פדיחה" שעשינו לו והשיחה לא היתה כ"כ נעימה. מאז הוא לא התקשר בשנית. הפעם אני לפחות יודעת למה.... בקשר לדאגה- ההגיון אמר שאין מה לדאוג, אבל הלב... יש לו כוונים משלו. למרות הכעס שלו, אני לא מצטערת שהתקשרתי לברר.

הוא ירגע, והעיקר יבין שאם הוא לא

רוצה פאדיחות שידאג להתנהג כראוי, אני הזהרתי את הבן שלי שמטייל בחו״ל שאם הוא לא ישמור על קשר סביר ורציף שלא יתפלא אם יפגוש אותי ברחוב מולו ושלא ינסה אותי.. כך גם לגבי החייל, ותאמיני לי החייל שלך כעת עצבני אבל הוא אני מאמינה למד את הלקח

למעלה