איתור חומוסיה בת"א

ChupaChips

New member
איתור חומוסיה בת"א

היי

לפני כשלוש שנים ביקרתי בתל אביב והיתי בחומוסייה אם אני לא טועה ממוקמת בדרום תל אביב. אני רוצה להגיע לשם שוב אבל לא זוכרת איפה היא נמצאת ואיך נקראת. אנסה לתאר ממה שאני זוכרת: היא מעוצבת יחסית פשוט, יש מקומות בפנים ובחוץ. החומוס שם מאוד טעים מוגש יחד עם ביצה ומחית פול ואני זוכרת שמגישים שם תה בחינם (יש שם מעין ג'ריקן ענק מכסף שכל אחד יכול לקחת עצמאית אם הוא רוצה). הבעלים והעובדים ישראלים. בד"כ יש שם הרבה אנשים.
מקווה שהצלחתי לתאר את המקום ואולי מישהו כאן יוכל לעזור לי לאתר את המקום כדי שאוכל לבקר שם מחר :)

תודה לעונים

down under

New member
יש משהו כמו בין 15 ל-40 חומוסיות באזור

של בין מרכז ת"א לדרומה.

עלה13

New member
חומוס בית לחם, פלורנטין ....

רחוב פלורנטין פינת רחוב ויטל ללא ספק

down under

New member
רוב החומוסיות במרכז ובדרום ת"א

הן די דומות. מעט מקומות ישיבה בפנים, מעט מאוד שולחנות בחוץ.
רובם מגישים חומוס עם ביצה (אם רוצים) ועם פול או מסבחה.
ככה שרק לפי התיאור שהיא נתנה אי אפשר לדעת למה היא התכוונה.

עלה13

New member
בו ננסה...

רוב החומסיות נמצאות ביפו או בטווח הרחב של מה שאנחנו או הרוב מכנה מרכז שזה מרכז, צפון ישן, לב העיר עד גבול דרך יפו אילת ודרך מנחם בגין, כולל שכונת השרון (מתחם ברזילי לוונטין) והרבה גם לא יכנו את נווה צדק כדרום, דרום העיר לדעתי כשמדובר במזון זה פלורנטין, באזור זה יש חמישה שישה חומוסיות שהמוכרת בהם היא חומוס "בית לחם" והיא גם מוכרת בתה החינם שלה, בפלורנטין עצמה ישנם שלושה חומוסיות ראויות, אחד בשוק לוינסקי די חדשה וטרנדית על רחוב לוינסקי באזור רחוב השוק, השניה כבר מעל לשנה ברחוב הרצל, יש את חומוס "בית לחם שהיא וותיקה מאוד בשכונה ויש עוד אחד די חדשה שהיא חצי טבעונית בשד' וושינגטון, סביר להניח שהיא היתה בחומוס בית לחם.

dw2322

New member
ה"תה חינם" זה האלמנט המיוחד

יצא לי לדגום כל מיני חומוסיות, אולם לא זכור לי תה חינם.
&nbsp
ב feeli נחלת בניימין יש דיל של טורטיה פלוס תה אפרסק כמה שמתחשק. מבחינתי זה התבטא ב 2-2.5 כוסות.

למעלה