איתור בברזיל

ornab5

New member
איתור בברזיל

מועדים לשמחה:))
אני מבקשת עזרה באיתור סילביה שון, ילידת 1936, ביתם של חיים ואנטה שלימה, ילידי רומניה, שהיגרו מישראל לברזיל בשנות החמישים.
סילביה נישאה וגרה בקנדה, ונולדו לה תאומות, אנדרי ופמלה בנות 50+.
בשלב מסויים הם התגרשו. שם הגרוש- ג'וני שון.
תודה על כל עזרה.

y נ ת

New member
J Shon

בספר הטלפונים של קנדה מופיע J Shon, אפשר לנסות להתקשר אליו.

y נ ת

New member
ספר הטלפונים של קנדה

[URL]http://www.canada411.ca/[/URL]

יש מספר אפשרויות חיפוש באתר - חיפוש "הפוך" לפי מספר טלפון, חיפוש לפי כתובת ועוד...

ornab5

New member
אולי מישהו יודע

איך אני יכולה לאתר את מקום קבורתם של חיים ואנטה שלימה מברזיל? חיים שלימה יליד 1909, ואנטה שלימה ילידת 1910. שניהם ילידי רומניה.

ornab5

New member
שרי, מצאתי תעודת הגירה

לברזיל, ריו דה ז'נרו, על שם schlima aneta.אז נראה לי שכך מאייתים את שם המשפחה.

שרי סילבר

Active member
אני מניחה שאת מתכוונת לתעודות ב-FamilySearch
יש שם מספר תעודות, ומנסיוני, כדאי לבחון את כולן, כי יש לעיתים הבדלים קטנים (לעיתים גם בכתיב של השמות) ותוספות של מידע, שנותנות מידע שלם יותר. כך או כך, יש שם תעודות של הבת, סילביה, הן כרווקה והן כנשואה (שם-המשפחה נראה כ-סון - Sohn).

את השם חיים לא מצאתי, אך מהתעודות של סילביה עולה, ששם-אביה קרול, כך שכדאי לחפש בין הרישומים את הרישום/ים של האב תחת השם קרול.

צירפתי דוגמת-רישום של הבת, סילביה, כשכבר היתה נשואה ואמא.

שרי סילבר

Active member
אכן, השם הוא סון - Sohn
לפחות ע"פ המסמך שהצגתי קודם לכן. אני מבינה שלא נתקלת עד כה בכרטיסי-ההגירה, שמצויים באתר FamilySearch.

האם את מכירה את האתר של FamilySearch? המשפחה כולה נמצאת שם, וכדאי, כאמור, לעבור על כל הכרטיסים. אם תחפשי Schlima ותסמני כתיב מדויק, תתקבלנה תוצאות לא רבות כל כך, וחלקן קשורות לאנטה, קרול וביתם סילביה. מנסה לקשר ישירות לדף-החיפוש:

https://familysearch.org/search

ornab5

New member
שרי, אכן ע"פ המסמך שהצגת,

גיליתי, ששם המשפחה הוא sohn. וגם את השמות הנוספים של התאומות, ושם אחד שלא הגיתי נכון. תודה גם על הקישור בו אני אנסה לאתר את יתר בני המשפחה. ידעתי שהוא קיים, אבל מחוסר נסיון, לא ידעתי ששם אוכל למצוא פרטים עליהם. שוב תודה:))

למעלה