איתור אדם בישראל

איתור אדם בישראל

אני צריך לחפש מיידע על אדם כלשהוא. מידע, ז"א איפה הוא גר, שם אישתו (אם נשוי), כמה ילדים יש לו - ושמותיהם, בקיצור - אפילו מידת הנעליים שלו לא תזיק. שמעתי שיש מרשם אוכלוסין מגוון ששם אני יכול למצוא את המידע, או מאגרי מידע על תקליטורים. אודה לכל מי שיוכל לתת לי כל קצה חוט בחיפוש אחר אותו אדם. בתודה מראש לכל עונה פוטנציאלי

לא חוקי?

ישנם תקליטורים שמופצים בעיקר לעורכי-דין. זה מה שנקרא "מירשם אוכלוסין". המדינה חייבת לספק סוג כזה של מיידע. השאלה היא לא אם אני יכול - אלא איפה אני יכול למצוא. הכוונה כמובן - לאינטרנט. אחרת, אני פשוט יכול לפנות למשרד הפנים....

מרשם האוכלוסין

אינו פתוח לעיונך. המידע היחד שאתה יכול לבקש הוא מס´ תעודת הזהות של אדם. הדיון הסתיים כאן.

אם כך את חושבת,

אני יודע שאת טועה, אבל כאמור - זה לא לדיון - את מוזמנת למחוק את ההודעה. אני לא "אפגע" או משהוא, אלא ברגע שמנקודת מבט של המנהלת זה לא חוקי, מן הראוי שההודעה לא תהיה פה. בכנות. שיהיה לנו יום נהדר!

נירש

New member
שאלה תמימה

זה לא מה שבלשים פרטיים עושים? מאתרים אנשים וכו´? זה לא חוקי?

itaf10

New member
אם אתה בלש אתה לא תשאל את השאלה

התמימה הזו!! לבעלי מקצוע יש את הדרך והשיטה שלהם לאתר בני-אדם. אני לא חושבת שבלש היה נעזר בשאלה בפורום זה. חשוב על זה!!!

נירש

New member
../images/Emo122.gif

הלו, דודה, למה לצעוק? רק שאלתי האם זה לא חוקי לאתר בני אדם וכו´, ע"פ הפרטים שהבחור נתן - מפני שאחרי הכל, הוא יכול לפנות לבלש פרטי שיעשה בשבילו את העבודה. האם בלשים פרטיים עוברים על החוק? ותחשבי על זה...

dz108

New member
לא חוקי.

אחזקת מירשם האוכלוסין הינו עבירה על החוק, ומי שמחזיק את זה הינו עבריין. החוק הרלוונטי הינו חוק מרשם האוכלוסין, תשכ"ה - 1965 (תיקון אחרון 17/3/1996). בעיקר סעיפים 29 ו- 31.

למעלה