איש/ת השבוע

קפת

New member
איש/ת השבוע

כשירות לציבור ולאור ריבוי המשתתפות החדשות (שלוש, שזה בערך 237 אחוז יותר מכשפות ממה שהיה פה קודם) פותח פורום מגלומניה מדור חדש: בחירת איש/ת השבוע . מאחר שאני המנהלת, אני החוק, אני הרוב ואני קובעת, אהיה ראשונה להציע. אשת השבוע שלי היא גאולה עמיר, שאמרה מסגרת קמפיין תקשורתי לשיחרור הבניקירלה מהכלא כי התכוונת לקרוא לבנה כשנולד אוהד, אבל דקות לפני הברית שינתה את דעתה וקראה לו יגאל, "כדי שיגאל את עמישראל". גאולה היקרה, בשמי ושם עמישראל, אני מודה לך על הצעד הנדיר, האלטרואיסטי, שלא לדבר על ההקרבה שנקטת, בראותך את טובת העם והמדינה לנגד עיניך ולפני טובתך האישית. אבל עם כל הכבוד שאני רוחשת לפועלך, הרשי לי להביע מעט ביקורת: במקרה שלך (וגם של בנך ואשתו התמהונית) דווקא בקרת ילודה באמצעות אמצעי מניעה היו גואלים את העם המולדת והמדינה אלפי מונים. שלא תדעי אלא צער.

למה את מאמינה לכל דבר,

למה? לאמא עמיר קוראים גאולה, לאבא עמיר קוראים ג'ואל, אז ליגאל עמיר קראו יגאל. שום אידיואלוגיה, מדובר במצלול בלבד.

קפת

New member
למה את תמיד נגדי, למה?

ומי איש/ת השבוע שלך? באמא שלי, שיש פה כאלה ילדי גן מפגרים שעד שאת לא אומרת להם מה לעשות, הם לא מבינים. גאולה, כמדומני, היא גננת. אולי אקח ממנה עצות פדגוגיות.

KT13

New member
כל מה שאני מוכנה לקחת

מגאולה עמיר ימ"ש זה הזמנה להלויה של הבנים שלה ימ"ש גם וכלתה הטרומבוזה ימ"ש ויפות 12 שנים קודם. ימ"ש כבר אמרנו ?

ובאותו הקשר

לא מקובל עלי שצבר הבבונים שמתכנה ממסד/ממשלה/שלטון יחליט בשבילי באילו ימים בשנה להיות עצובה ובאילו לשמוח.

קודם כל תודה,

אבל יותר חשוב: אני מנצלת את ההזדמנות וקוראת לציבור להצביר לי מה, בשם כל הקדושים, פירוש המילה מחרה. זה לא יכול להיות קשור לקקי, נכון? תומכת ומחזקת אני מבינה, חסכו זאת ממני, גם לי יש עציצים.

והיא ש

New member
אני מ-ז-ו-ע-ז-ע-ת

הם כל כך מנומסים שם בפורום הזה. עוזרים אחד לשני. מפרגנים. גועל נפש. למה חשפת אותנו לזוועה הזו, למה?

האמת

אני סוכנת חשאית מטעם המנהפ"א (המוסד לנימוסים עזרה הדדית פירגון ואחווה) ואני מתוכננת להתפוצץ אצלכם בפורום בעיתוי שייבחר ע"י שולחיי. דמייני אותי כמו כלבת סנברנרד עם חבית ברנדי זעירה וקולר ממולכד. תחשבי עלי כמו מנת סטרפטוקוסקוסים וחומוס בבטנו של רפי גינת שהוגשה ע"י מלצר ערבי חנפן במיוחד. תאהבי אותי מקרוב ותראי כוכבים.

גרב בר

New member
שאלה במקומה

הבאתי מתוך ה"רב מילים" הסבר למילה, המעיד כי אין למילה פירוש כלל.

גרב בר

New member
הנבלות הקמצנים לא נותנים לראות, רק אם שילמת

הֶחֱרָה פ' הפעיל מופיע רק בצירוף. -------------------------------------------------------------------------------- חָרָא שֵם ז' (הֶחָרָה) המונית גסה צואה. (vulgar) feces ; (vulgar) shit! אז עשיתי העתק הדבק ונדבק גם החרא.

דברים נמוכים מדליקים אותי

לאבא לא קראו ג'ואל אלא גואלי ויש הגורסים גועלי.

גרב בר

New member
לאבא קראו ג'וראל

וזה הכניס לבן-ג'ורא הקטן את הרעיון שהוא סופרמן שיגאל את העולם.

למעלה