איש קטן, איך אתה מרגיש?

איש קטן, איך אתה מרגיש?

הבראת כבר? חיסלת את השמפניה? אני בשלבי השתפרות, אמנם האף נוזל כל היום (וגם העיניים) אבל החום יורד קצת, ואפילו החלטתי לחגוג את המאורע המשמח ואת סופהשבוע המגעיל מאוד (ברד/גשם קפוא/שלג מעורבבים בבוץ, ממש איכס) בחמין ריחני לשבת... נראה איך יצא לי, עכשיו הכנסתי לתנור. החלמה מהירה!

שלג? בפריס?? זה לא היה בחוזה..

חן-חן על ההתעניינות. המצב הולך ומשתפר, אבל איך אני מרגיש אחרי מחלה אני יודע בדרך כלל אחרי הביקור הראשון בחדר הכושר - אז יש לי אינדיקציה ברורה לכמות האנרגיה שנשארה או ברחה במהלך המחלה... ולשם עוד לא העזתי ללכת. אבל חוץ מהחולשה - הכל מצויין. והשמפניה עדיין ממתינה. רק ש... מה פתאום יורד בפריס שלג ב-12 בצהריים? אמנם עדיין לא בשכבה לבנבנה על הרחוב (רק באדנית שבחלוני), אבל בכל זאת - שלג אמיתי. מה פתאום? הבטיחו לי שהעיר הזאת פטורה משלג. בדקתי בחוזה של הדירה - כלום. בתכניות הלימודים של הבית-ספר, בתנאים של כרטיס הלוטו מהשבוע שעבר - בשום מקום לא כתוב שבפריס יש שלג !! וזה חוץ מזה שהבית ריק, צריך ללכת להביא אוכל להיום (כי עוד מעט ילכו הצפרדעים לשלאף-שטונדה שלהם ויסגרו החנויות), ולסוף השבוע (כי מה פתאום לפתוח את החנויות ביום שני? צריך לנוח מהוויקאנד) ולא בא לי לצאת לטייל בשלג יורד... החלמה מהירה (וחמין מוצלח)

בכל אירופה היה מזג אויר סוער וחריג

בגרמניה נהרגו כבר שני אנשים בשטפונות וגם בצרפת והולנד יש כוננות שטפונות. אגב, אנשי צרפת, האם שמעתם על הרב שנדקר אתמול בבית הכנסת שלו ברובע ה-11 בפריס?

שלגגגג

איזה כיף!!! דווקא ירד די הרבה שלג וכמובן שצילמתי רוצים תמונות?

יו.. כמו ילד קטן שרואה בפעם הראשונה

שלג..... לא ציפיתי. בצהריים כשהבטתי דרך החלון הייתי צריך לשפשף את העיניים כמה פעמים כדי להבין שאני אכן רואה פתיתי שלג. אחר כך הם התחילו להצטבר על האדניות, ובסוף על המכוניות למטה ברחוב. אחרי שעה הייתי צריך להכניס את האדניות מהחלון הביתה, כדי שלא יקפאו לי הפרחים למוות. ואז - כמו הילדים שאספו שלג מהמכוניות כדי לזרוק אחד על חברו, כמו אסקימואי שמציץ מהאיגלו בפעם הראשונה אחרי החורף, פתחתי את העליה לגג והצצתי למעלה... שכבה של איזה 10 ס"מ שלג נחה לה על שולחן הגן בניחותא. מסביב השקיפו עלי הגגות הפריסאיים בלובן מבהיק, וממול הציץ לו מרכז פומפידו בינות לארובות המושלגות. במורד הגג התמקמה לה שכבה רכה קטיפתית ומזמינה של שלג, ואצלי התחילו האזניים לנשור והידיים לאבד תחושה. הנה מה שהעלתה בחכתי המצלמה.

sirpad

New member
ואני אני הלכתי לעשות מזחלות

כן נו,דנמרק שטוחה כמו החזה של לימור לבנת.אז יש גבעונת קטנטונת וכולם הולכים לעשות מזחלות.שזה דיי מגניב.הייתי אני ושאר הילדים של קופנהאגן נהנים ומשתטים. עכשיו יש תמונות מהכל אבל משכורת מגיעה רק שבוע הבא ואז יהיה ממון לפיתוח ועניינים.אז התאזרו בסבלנות.

ליילה

New member
כן כן , אני מבינה

שהצרפתים מתלהבים מקצת שלג, אבל יפה ששמת אותם במקום בעניין הזה
אני מבטיחה בקרוב תמונות מאפ סטייט... ואז תראו מה זה שלג..

My friends in the region

טוענים שהשלג בפתח ביתם הגיע הבוקר עד הרבה מעל הברכיים, והם לא הצליחו לפתוח את הדלת. היות וזו שנתם הראשונה כאן, סיפרתי להם על הטריק הידוע של לשפוך מים רותחים דרך החריץ בדלת כדי להיות יכולים לצאת ולהתחיל לשבל (ומי שלא מכיר, זה מלשון Shovel). אז כן, החורף בצרפת (וגם בניו ג´רזי לצורך העניין) פשוט נראה לי מצחיק ביותר.

למעלה