איש נגד כל העולם

Alexco

New member
איש נגד כל העולם ../images/Emo59.gif

מאמר חדש של אורי אבנרי, העוסק אף הוא - הפתעה! - במלחמה בעיראק וחשבתי שיהיה רלוונטי לפורום זה בעיקר עקב פידבקים חיוביים שקיבלתי מאנשי נוער מרצ רבים על מאמרו הקודם של מר אבנרי העוסק בנושא, עם הסתייגות שמרצ ונוער מרצ לא הביעו התנגדות רשמית למלחמה. למאמר קריאה נעימה!!! נ.ב. כדאי לכם לדפדף גם קצת בכלל באתר (פורום ארץ הצבי) אשר מתרחשים בו דיוניים אקטואליים בדרך כלל ברמה אינטלקטואלית גבוהה, ואף על פי ואולי דווקא בגלל שרוב האנשים שם משתייכים למחנה הימין, אני ממליץ לכל אנשי נוער מרצ היקרים להיכנס, להגיב ולהשפיע.

אורי אבנרי איכזב אותי...

אני בדר"כ מוצא את מאמריו של אורי אבנרי כמעניינים ומלאי עניין אם כי אני מסתייג כמעט תמיד מדעותיו המובעות בהם. במאמר שהבאת אורי אבנרי לא הצליח אפילו להרשים אותי בגישתו שנשמעה כיוצאת מפי "שמאלני יפה נפש" הלכה למעשה. איך הפך אורי אבנרי את היוצרות והרשע, הפך לאמריקאי (לא שאני מעריץ גדול של השלטון האמריקאי) בזמן שהסתייגות מהתנהגות סדאם לא הופיעה אפילו לחלקיק מילה. אין דבר יפה ובטוח שלא דבר נאור בכיבוש מודרני ע"י המעצמה האמריקאית אך בבחירה בין זה לבין שלטון של רודן מופרע כדוגמאת סדאם שכנראה אף מחזיק ביכולות בלתי קונבנציונליות היא בחירה שבה אין לי העדפה ברורה ואומר כי הכי נוח לי לשמור על זכות השתיקה ולאפשר ל"ילדים" לשחק במשחקי המלחמה שלהם.

Alexco

New member
איתי,

אני ממליץ לך לקרוא את הדיון שהתפתח בתגובות למאמר של אורי אבנרי. אולי שם תמצא טיעונים חזקים יותר.

eviv

New member
גם לי

חסר מאוד כל החלק שהיה אמור להיות לפי דעתי שהיה אמור לתת פיתרון שיחליף את הדבר שמוצע כיום מלחמה הבעיה קיימת והיא שילטונו של סאדם בנשק כזה או אחר והפיתרון היחידי שהוצע עד כהזה מלחמה עוד פיתרון שהוצע זה "חיסול ממוקד" אבל להזכירכם היה ניסיון ישראלי לעשות את זה אבל באימונים נהרגו כמה אנשים ומאז הרעיון נשכח

eviv

New member
אם כבר דיברנו על אורי אבנרי...

ועל הקוום שתנועתו גוש שלום שהוא מקושר אליה אז קבלו משהו שאני יצרתי בהשראתו של אלכס

eviv

New member
הערות בקשר לסטיקר

למי שלא בנוער מרצ חשוב לציין שהסטיקר לא בא להביא דעה שטוב להשטמת אני עצמי מתגייס הדברר הוא פארודיה על הסטיקר "הקב"ה אנחנו אוהבים אותך" ולא בא למען סירוב פוליטי או לא פוליטי ועל השתמטות המונית כאמור הדבר הוא כבדיחה ואל להתייחס איליו ביותר מזה

למעלה