איש מידות,...........

דרייה

New member
איש מידות,...........

איש מידות אתה...לפעמים וכותב ,אחד...שתיים...תלוי במידה לאותו היום..רגע...או ,הרגשה.. אז אם במידות עיסקנן..יש לדעת שכל אחד ומידתו...כל אחד והקצב שלו...יש המגיבים מהר...יש המעכלים לאט...ויש שבכלל לא.. מקום לכולנו פה.... כל אחד ודרכו.... אור לך איש...

דרייתנו יקירתנו

נכון. כל אחד ומידתו הוא. ולפעמים אתה חי עם אותה מידה של צורך באזניים ורגש שיגידו, יקשיבו ויגיבו. כי אתה מתרגל מהר מאד לטוב, וכשהוא נעלם, אפילו זמנית, לא נעים. ואם הייתי לא ברור (כהרגלי) - התרגלתי מהר מאד לפורום וליושביו, והתאהבתי בהם. והם פשוט חסרים. זה הכל. באהבה, איש. שלוש. :)

דרייה

New member
תגובה מידית ....לאיש..שלוש...

בוקר טוב איש..ואכן כך גם אני הבנתי מדבריך ,על מידיות...צורך...ועוד... רק שחשבתי שלא אני זו שצריכה להגיד את מה שאתה אמרת לבד..וטוב שכך.. אז,יום מלא אור לך... ו..אתה חמוד איש...

תגובה מהבטן לדרייה

הצורך... הצורך. אז מה... אכתוב לי ככה לעצמי? ועצמי יראה הודעות חדשות של עצמו? ואני עצמי לא יודע האם זה הרגע הנכון לבכות או לצחוק. אגב...לפעמים... מרגישים לא כמו איש אחד שניים או שלושה. יש ימים של חצי. ויש ימים של אור ושמחה של אמצע האביב. כמו היום. עם עוגה 3 שוקולדים באמתחת. המון אהבה לך דרייה. אוסף את הקסם בכלים של זהב. איש.

לטוב מתרגלים מהר...

ובפורום הזה... יש לנו אפילו כבר שפה משלנו... ואנשים אחרים שקוראים אותנו כאן.. לא תמיד מבינים על מה אנחנו מדברים.. ;-) ובקשר ל``השתתקקנו`` - אולי מנת יתר.. היה בזה משהו.. ;-) אוהבת אתכם...

משום מה

ההודעה הקודמת שלי לא נכנסה. אמרתי רק....שאני מבין. שאולי אני בקריז, בהקשר של מנת היתר ועוד דבר אמרתי, שערכתי סקר קטן בקרב להקת דגיגים, ויש להם אותו מצברוח מוזר בימים האחרונים. ללגעת באהבה. מדג שהוא איש.

יופיאל

New member
מוזזזרררררר

אני חושב שאני יודע על מה אתה מדבר... בימים האחרונים לא יצא לי כל כך להשתתף למרות שקראתי את ההודעות. מין תקופה של שקט , אין לי את היכולת להביע מה שעובר עלי כרגע , הרבה מחשבות עם עצמי. שבוע מוזר עובר עלי , ומחר אני נוסע לסו``ש , מקווה שכל המחשבות ירגעו קצת. בנוסף להכל יש מישהי... כוכב משמיים... שמשגעת לי את המחשבות , והיא בטח לא יודעת את זה אפילו.. ואני חושב על השיר של ארכדי דוכין - היא לא דומה לאף אחת... אני צריך לאזור אומץ להגיד לה איך אני מרגיש... ואני מדבר עם הרבה שלוש נקודות... ... :cool: באור ואהבה לכולם , יופיאל המלאך החולמני.

זה בדיוק יופיאל

ההרגשה של ריחוף 2 מילימטר מהרצפה ולמה היא לא יודעת מה אתה חושב עליה? היא לא זכאית לדעת? אתה יודע יופיאל, אני עוקב בעיניים מסויימות אחרי ההודעות שלך בפורום. ובמיוחד על התגובות. תסתכל גם אתה בעיניים המסויימות האלו. עם המשקפיים. תראה כמה אוהבים אותך. אתה לא רואה שאתה יודע לחדור ללב? ועל הלב שאתה אוהב אתה חס? באהבה לך יופיאל. איש.

יופיאל

New member
רגישות יתר

היא בהחלט זכאית לדעת , אבל אני מפחד מהתגובה. ולפני כמה זמן שאלתי את עצמי - ממה אני מפחד יותר , מתשובה שלילית או תשובה חיובית??? יש בי פחד להפתח לגמרי , להיות חשוף לגמרי. כמה שאני רוצה לעשות את זה , אני גם מפחד. חוסר ביטחון אולי , ביישנות אולי , אם היא האחת... זה הצעד של החיים שלי , הכנתי את עצמי כל החיים לרגע הזה , ועכשיו יש פיק ברכיים... אבל לאט לאט אני צובר ביטחון , עד שאעשה את הצעד הנכון ובינתיים אני מרחף ושר שירים... באור ואהבה , יופיאל המלאך

על הבושה

יופיאל יקירי. אני חושב כמה אני מתחבר לבושה הזו שאתה מתאר. אחת המידות היותר מחלישות. חותם שנקבע עמוק בילדות. ההורים? שצועקים תתבייש לך... הביקורת? שמצמיתה כל נסיון ליצור... חברה של ילדים שמצביעים על ילד קטן? כל אחד עם הבושה שלו. ואין תכונה כזו בגנים, בושה. סימן... שאפשר גם להפטר ממנה. אני לא הצלחתי. עדיין? את הבושה שיש לי, הפחד מתשובה שלילית. או חיובית, אני עוטף ברגישות. פיתחתי יכולת להסתכל בעיניים ותוך גישוש עדין לבדוק. כל הזמן לבדוק. האם אני מקבל אהדה, דחיה או קרירות. למדתי לסמוך על החושים. אבל עדיין הבושה קיימת. תגיד לי אם מצאת בבית המרקחת תרופה נגדה. נוכל ביחד לפרוץ קדימה. בלעדיה. איש שמאחל לך את כל הטוב שבעולם. ואת הטובה שבעולם.

מבושה לבושה

אתה כל כך צודק באימרותיך ליופיאל שלא נותר לי אלא להצטרף אליהן ולחזק אותך ודרכך אותו. מה אגיד לך הבושה יכולה למנוע מאנשים עשייה. גם שהם מוכשרים ונהדרים וכו`. זה מין קטע כזה שמחליש את האדם. מה אם אני לא מספיק טוב? מה יגידו השכנים? בכלל זה נושא טעון רגשית ופתוח לאינטרפטצינות רבות בנוגע לפירושו. אני רואה בושה כמשהו שמתבטא גם רגשית וגם פיזית, תחושת אי נוחות גופנית. רק מלחשוב על זה מזכיר לי דברים מעצבנים. אולי זה גם קשור לבטחון עצמי? היי ברוך.

מה אתה אוממממר :cool:

מזל טוב לך יופיאל!!! כנראה חלומך עומד להתגשם??? אחרי שדמינו את המיועדת 40 יום ואופס לפתע היא הופיעה. מה עושים עם זה? יצרת מציאות היא התגשמה אז קדימה אין זמן לפיק ברכיים. אין זמן להתלבטויות. קדימה תיצור מציאות גשמית לכך שהמיועדת תדע מה אתה מרגיש, מה אתה חושב. הקלף בידך... תיצור בבקשה מציאות חדשה בה אותה מיועדת פתוחה לאהבתך. ב-ה-צ-ל-ח-ה. וטיפ קטן מה זו אהבה בעיניי: א-אימון ה-הבנה ב-ביטחון ה-הדדיות אם חסר אחד מהמרכיבים אז אין זו אהבה אמיתית אלא סתם פרפרי התאהבות ברמה פסיולוגית. תמיד תמיד יש לזכור שעלינו להטען באהבה הקוסמית כדי שנוכל לשדרה בקלות לבני זוגנו אם הם אינם יודעים להתחבר לאהבה זו בכוחות עצמם. הרבה אור ואהבה לך ולכולם אהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

למעלה