איש - מה סקסי בענייך?

חוששת

New member
איש - מה סקסי בענייך?

אומרים שגברים אוהבים שאישה תהיה מצד אחד בתולית, נזקקת, קצת ילדה מצד שני - אישה מנוסה ברזי הפיתוי זנותית במיטה, ושתדע את ה``עבודה`` האם זה נכון? מה שועה אתי (לא באופן אישי) סקסית? המבט? השפתיים? מידות הגוף? הקול? העמידה? או שזה מן שילוב כזה מתובל באישיות או שיש לך או שאין....

און&און

New member
העיניים!!!

קודם כל העיניים שם אני רואה את הרוב, וכל השאר כבר משתנה מאחת לאחת..לפעמים חיתוך הלשון, לפעמים השפתיים,הקול,אנרגית או סתם ישבן סקסי..

תשובות `` המומחה`` :cool:

א. נכון ב.בטוח שלא מידות הגוף כי יש לגברים טעמים אישיים. העמידה לא כמו ההליכה.... צריך גוף עם פרופורציות נכונות. חזה קטן איננו סקסי... השפתיים והעיניים שלך אחלה..... :cool: ואם השאלה הבאה היא האם את סקסית אז תשובה לא תקבלי כאן... :cool:

און&און

New member
מממממממ...

אהם....אאהם..און מתבייש :) אבל על חזה גדול מוותר ואוהב קטנים עוד יותר..

חוששת

New member
לארבל ה``מומחה`` (-:

א. תודה על המחמאה ב. לא שאלתי אם אני סקסית ג. אני יודעת שכן ד. מה דעתך על ג`? חה חה חה... יש בדיחה כזאת. מכיר? שאספר? או קיי. אח``כ... בוקר טוב!!

חזה קטן?

גם גודלו סקסי או לא זה לטעמים אישיים למרות שכולם מעדיפים את השקר הגדול חחחחח הרי שהיא נישכבת והם מתפזרים לצדדים הם דומים לשלי חחחחח ובכל זאת רוב הגברים מעדיפים את השקר הגדול. סתם מתלוצצת על הבוקר גם אני רוצה קצת יותר...

ketty

New member
הטבע לא מחלק באופן שווה...

אז אסתפק במה שיש... משאירה לשיפטותכם... (*)(*)

דיאבלו

New member
השפתיים דפנטלי

אצלי זה הרוב שפתיים. אם השפתיים לא מוצאות חן בעיני אני לא מסוגל לגעת בבחורה

למעלה