איש ללא מילים X-File No.586345|חיזר

Agent Mulder

New member
איש ללא מילים X-File No.586345|חיזר

התופעות המוזרות של קללות על משתמשים,והעלמתם מצ'אט מסויים, כבר לא קיימות בימינו,אך התברר שהדבר שגורם להם -חזר. מניתוח של חקירות עבר מתברר שאותו יצור המכונה בפני העם המקומי -סטלן, פיתח יכולת לחזור לחיי הבלוגרים.אותו "סטלן" ,הוא הינו יצור חד-תאי המתקיים משאיבת עשן המיוצר בטכנולוגיה חוצנית.ישנם עדויות ש"הסטלן" מתקיים גם בעזרת מוסד ממשלתי הנקרא "ביטוח לאומי". אלה הן עוד עדויות לקיומם של חוצנים ,ולמעורבות של הממשלה בקונספירציה להסתרת מידע מהציבור. ל"סטלן" סימני היכר ייחודים ,אפשר לזהותו ע"י קריאות ל:קארטונז', תן לה,ואופרייטור.יתכן ואלו קריאות להזדווגות אך הדבר אינו מוכח בהחלט. אחרי חקירה קצרה שלי ושל הסוכנת סקאלי,שכללה כניסה סמוייה לחיי הבלוגרים התברר שה"סטלן" חזר בדמות הקרויה "איש ללא מילים". בהוראת הFBI,איש ללא מילים,נחסם מבלוגTV למשך 57 ימים,ע"י המשטרה המקומית. המבצע לחסימתו נערך בשעות הערב של יום שישי,והסתיים בהצלחה חלקית ,אין יודעים מה עלה בגורלו של ה"סטלן" ,ובנוסף ישנה פצועה אחת בשם "נרקיסטית". האם עדיין נפגוש באותו "סטלן" בדמות אחרת?...רק הזמן יגיד. X-File No.586345 remained open Fox Mulder special agent FBI

אליסון

New member
חחחח ענק!!!!!!

מולדר מה המצב ? הרגת אותי מצחוק אהבתי את המונולוג

מלך הסטלנים מנסה תכסיסנות.....?

agent mulder דרך הכתיבה שלך מרתקת....האם אתה מנסה לומר שמלך הסטלנים מנסה לחזור לבלוג טי וי בזהויות שונות ? האם החסימה היא לשם מסויים או לקוו מסויים ? כלומר האם מלך הסטלנים מנסה "לעבוד בעיניים " על תפוז ולחזור לבלוג בזהויות שונות למרות חסימתו ? האם זה מצליח ? האם הוא הצליח ? האם מלך הסטלנים נמצא בבלוג טי וי ברגע זה בשם אחר ? אם תוכל להמשיך את קטע הכתיבה שלך....ולעדכן = זה יהיה מעניין.... או אולי זה רק "ספין תקשורתי " ? ? ? קשקשני 24.4.2004

Agent Mulder

New member
קשקשני-תשובות לשאלותיך

יתכן ו"הסטלן" ינסה לחזור בזהויות שונות,ואפילו יתכן שהוא כבר נמצא בתוכנו ממש ברגע זה,כל משתמש הוא בגדר חשוד. הוא אינו מנסה לעבוד על "תפוז" ,ויותר מזה,הוא מנסה להעביר מסרים לתומכיו דרך מערכת "תפוז" עצמה. ככל הנראה מסרים אלו מגיעים בהצלחה למענם,אך עדיין לא ברור אם הוא הצליח במשימתו. עצתי לי אליך היא Trust No One!. ותזכור כי בצ'אט Everyone is everyone. בברכה,

שארפ

New member
מה אתם מגיבים בכלל יה רקוביםםםםם!!!

מי אתם שתפתחו תפה שלכם על בני אתם חבורה של סמרטוטים לא שווים שקל יאללה תחזרו למאורה שלכם !! ואליסון מה את מגיבה בכלל בחורה שנראית כמוך לא צריכה לצאת מהבית שלא לדבר על לפתוח בלוג את פשוט נראית זוועה ותעשי לכולם טובה ותסתמי תפה אל תגיבי ותדברי שטויות כי במקרה שלך סייג לחוכמה שתיקה!

אליסון

New member
או אה....שארפ ראה תגובה

תראה שארפ דבר ראשון קח רגיעון ,אני צחקתי והשתעשעתי על אופן הכתיבה שהיא יוצאת מן הכלל בלי קשר לתוכן.(כישרוני הבנאדם). אז תירגע אך אחד לא צוחק על אף אחד קח את החיים יותר בקלות ,אין לי בעיה עם אף אחד להיפך אני מתה על כולם ואני לא ארד לרמה שלך והתחיל לקלל ולדבר בצורה שתיסלח לי רמה של תת רמה ואני חושבת שכולם יסכימו עימי. אה ועוד משהו הכתיבה הזו שלך נובעת מחוסר ביטחון עצמי חומד.

ל - Agent Mulder ../images/Emo166.gif תתעורר!!!!

אתה באמת מוכשר באופן הכתיבה שלך, אך די מספיק. הגיע הזמן שתשכלל את נושאי הכתיבה שלך. אם אתה חושב שאתה תקבל תגובה מהאדון שנחסם, אז אתה טועה. אם ברצונך לעורר פרובוקציות - אז אתה שוב טועה. אחרי חקירה קצרה שלי ושל ד"ר איינשטיין,שכללה כניסה סמוייה לחיי הבלוגרים התברר שאתה Mass23 ז"ל וחזרת בדמות הקרויה "Agent Mulder".

חחחחחחחחחחחח

היה לי הרגשה שאת תגיבי פה (פסיכולוגית של הצ'אט) עם הודעה עם התוכן הזה....

אליסון

New member
וואלה עכשיו הדברים יותר מובנים לי..

מאס ככה עובדים עלי?

בחיים שמחליטים החלטות שום דבר לא

בטוח... סתם בא לי לבוא לבלוג שלך לשמוע אותך אומרת "יאהההה" זה לא אותו הדבר כמו בפורום... ביי בינתיים...

!!לא תצליחו לקבל תגובה ממני!!!|זבנג

למי שבא לעשות רעש~!!! אהלן וסאהלן פשוט החלטתי לא לעשות רעש ולא להגיב לכל מיני סתומים באשר הם!!! וזאת החלטתי ולא חוזר בה!!! שבת שלום ממני בני

../images/Emo24.gifשבוע טוב לכוווולם../images/Emo48.gif אמןןן

אהלן מה מצב אנשים? איך עברה השבת? ואללה אצלי רגיל אני יודע סתם שיעמום נכנסתי לפה לראות מה חדש... אם בכלל יש חדש בעניין שלי... נשארו לי עוד 56 יום ממש גהנום עבורי.. סתאם באסה אני יודע שאני לא יכול להכנס לבלוגים... אין כ"כ מצב רוח בלי הבלוגים בלי החברים בלי הצחוקים ואלה חסר לי משהו.... החברים כולם נמצאים בלוגים ואני מחוץ למגרש כבר שבוע ימים וקצת... נקווה לטוב ב"ה... תעשו חיים וד"ש לכוולם ... שבוע טוב לכולם ממני בני

אליסון

New member
אל תהיה עצוב

אנחנו מתגעגעים אליך ויהיה טוב אתה עוד תחזור

שארפ

New member
אליסון עכשיו את מדברת לעניין!!

עכשיו אני מרוצה ממך שאת מגיבה בצורה מועילה . נ.ב אולי את לא כל כך מכוערת כמו שהצגתי אותך את דווקא די חמודה אז קחי את זה בקלות

למעלה