איש לא לי

בת מלכה

New member
איש לא לי

"אבל אתה נשוי" אמרתי והלכתי. "אבל היא עכשיו בארץ" השבת שוב ושוב. המשכת להתקשר אליי כל יום. כל יום פעם אחת. לא יותר. וכשהייתי קמה בבוקר היתה מחכה לי על המסך הודעה ממך "שיהיה לך בוקר מקסים" מעוטר בשמש. בסוף הסכמתי. היית המום. יצאנו לבאר. שתינו כאילו אין מחר. לקחת אותי אליך לדירה. התחלת ללטף אותי. פשוט נמסתי בין זרועותיך. התעלסנו שלושה ימים. בחדר השינה, בסלון, במטבח, במרפסת, באמבטיה. לאן שלא הלכתי בבית, הלכת אחרי וחדרת אליי. כמה כח יש לך. שלושה ימים רצוף עמד לך. כמה שאהבתי את זה. ואז היא התקשרה. ושמעתי אותך אומר לה כמה אתה אוהב אותה. עם הזרע שלך בין רגליי התלבשתי ועזבתי.

הו יפתי

כמה יפה את כותבת. אל לה לאישה להיות עם גבר שלא אוהב, מעריץ אותה. במיוחד לא את, נסיכתי, מגיע לך כל כך הרבה יותר... החלומות הם הדלק לתקוות שלנו...

bugbuster

New member
כן, זה קשה, ויודית רביץ כבר קוננה

"בשבתות וחגים," למשל. אבל עם היד על הלב, הרי הפתעה לא הייתה כאן. זהו חלק מהעיסקה לחמי הזוגיות הקבועה נתונה. כמובן שהגיון לא עובד ברגשות.

tryme 2

New member
וואו בת מלכה....

אלה אכן תנאי העסקה.... אמנם את גרושה...אבל הלכת לאחר שידעת....שהוא נשוי... מרגישים מ"קולך" את העונג...ואת העצבות....מתוכן דברייך.... תשמרי לך את החוויה....תנצרי אותה.... ותמשיכי הלאה.... הלוואי תזכי לעוד עונג...ואם תגרילי אהבה...על אחת כמה וכמה

ferdinand

New member
"זו על זו וזו על זו..."

אוהב אותך ואוהב אותה רוצה אותך ורוצה אותה ואם את רוצה אותו זה כואב כואב באהבה מקבל את הכאב באהבה שמח בתשוקתך (אליו) חושק בתשוקתך ובלילה שתהיי בזרועותיו אולי אהיה בזרועותיה אטביע את כאבי בתשוקתי ואחר כך אספוג, אתענג על תשוקתו - ממך . . . . . . . . . . . .

בת מלכה

New member
"ואהבתי את שתיהן אלי,

זאת שלי היתה וזאת שלי. ככה באו לי צרות טובות. שתיים הן ולא יודעות זו על זו וזו על זו"...

למעלה