איש יקר NAWAN1

limiaw

New member
איש יקר NAWAN1

בנוגע ליוסי אלפי ומה שכתבת לפני מס' ימים ( 03/05/06 ).. אל לך לעלוב אדם שאין אתה מכיר ולהאשימו בהאשמות כזב . שמי לימור ואינני מסתתרת מאחורי שום זהות אחרת . אני למדתי אצל יוסי אלפי והוא אדם ( לטעמי ) מרתק מאוד וכשהוא מספר סיפורים הוא גורם לך להרגיש כאילו אתה חי ונושם בתוך הסיפור ובתוך העלילה ... אבל , זו רק אני .. יוסי אלפי אדם צנוע וענו מה לך ולעלוב בו שלא בפניו ? כבד כל אדם ומקצועו - אינך חייב ללמוד אצלו ולראותו באם אינך מעוניין בכך .. ( כמו שתרצה אגב , שיתנו כבוד לך ולמקצועך וסיפוריך ) שתהה דרכך צלחה ומלאת אהבה לך ולזולתך ..

NAVVAN1

New member
תפרטי מה העליב לך ובמה הכזב, ואענה.

בברכה משה

ואצרף כמה מילים.

לחברי הפורום הנכבדים. כל מי שרוצה להתרשם מעט מפעילותו של יוסי אלפי מוזמן להכנס לאתר שלו. כמי שמכיר את יוסי אלפי שנים רבות, גם מהכבוד והעונג שהיו לי בהשתתפות בפסטיבל מספרי הסיפורים וממפגשים אחרים. אני חייב להדגיש כי לדעתי אחד האנשים שהעלה את מודעות נושא מספרי הסיפורים בארץ לחלק בלתי נפרד מהתרבות הישראלית הוא האיש. ואנו חייבים לו תודה על כך. רק מי שהתנסה בעשייה יודע כמה זה קשה. ליוסי אלפי, איש במה מובהק, מספר וסופר שמור מקום של כבוד בכותל המזרח של העשייה הסיפורית בארץ.

NAVVAN1

New member
חברי פורום נכבדים, לא אוכל לענות .

רק לומר שאני מצטער באם גרמתי לאחד מחברי הפורום צער. לידיעתכם חוקי הפורום: הפורום הזה הוא מימד וירטואלי שבו תגובות והערות (לפי חוקי הפורום) אפשר להגיב לדברים המופיעים בפורום. יש חוקים לפורום שבהם נקבע, כי אדם שאינו משתתף בפורום ואינו מעלה חומר דכאי לדרוש ולהוריד כל התבטאות שנראית לו כפוגעת בכבודו. מר אלפי לא הופיע כאורח,לענות לשאלות שהופנו אליו מלב כואב של חברים שכאן, ואינו מופיע בו תחת השם שלו. ככזה הוא עשה, וזכאי לעשות כל פעולה של פניה להורדת תגובות הנראות לו כפוגעות ללא צורך להתמודד עם התוכן אשר כתוב בם. וכבר גרם בעבר להורדת שאלות שלי, וחברים אחרים. במצב כזה, לאמת אין את האור להיראות. אני מתנצל שוב בפני חברים הנמצאים בפורום באם הם מרגישים מכל סיבה עצמם נפגעים. יהודה יקר, שאלה לי אליך. (לא להקניט, רק לדעת את דעתך בנושא,) רמת מודעות לחשיבות של מספרי סיפורים אשר בארץ, שאתה אומר שמר אלפי יצר, אתה מאמין שהיא נחשבת באמת נחשבת לחלק מהתרבות הישראלית? אתה מרוצה מהמצב שבו היא נמצאת? בברכה משה בברכה משה

למעלה