איש יקר........ח-ז-ר!!!

איש יקר........ח-ז-ר!!!

וואו! עברו שנים לא? כן כן, שעות העבודה המרובות, אך בעיקר, המחשב שהפסיק לשתף פעולה (או במילים אחרות, להתחבר לנט/לעלות windows/לפעול בכל צורה שהיא) הם הם הסיבה האמיתית להיעדרותי הגדולה מהפורום. אז עכשיו, שעות עבודה מרובות לאחר מכן, וכמה תיקוני מחשב מינוריים, מחזירים אותי אליכם, כאילו מעולם לא הלכתי. כמה שהתגעגעתי. הייתם חסרים מאוד. (למרות שאם מספר אנשים נשארתי בקשר טלפוני ואף חזותי) מה אומר ומה אגיד, התעדכנתי פחות או יותר ברוב הדברים, המון חברים חדשים יש פה, אני אצטרך להתרגל ולהכיר. מספר הערות: בקשר להופעות, לצערי, ולמרות שעות העבודה הרבות, לירושלים אני לא מגיע (גם רחוק וגם יקר), תל-מונד אומנם קרוב יותר, אבל מתנ"ס??? ולמה לזוז, כאשר בסוף החודש הוא מופיע בקמלוט בהרצליה. גם קרוב לבית, גם מקום מגניב, וגם יש לי מספיק נקודות בישרכרט. אני רותם וחופית נהיה שם, אני אשמח לראות את כולם. בקשר למפגש, ודאי ודאי שאני אגיע, אני רק מבקש ממארגן המפגש היקר והמוכשר, להזכיר לי לפני ע"י הודעה כתובה. (אגב, הודעה למנהל הפורום האהוב, עמדתי באשר לאירוח שלך במרכז עדיין עומדת בעינה, הבית גם יהיה ריק ככה שזה ממש לא יפריע). בקשר לאירוח העברי, אני קצת ברגשות מעורבים. אחד, בגלל שאחרי שאני וחופית היינו בכיתת האומן, הכול כבר נראה נורא קטן, לא חשוב ולא מרגש (מי שרוצה פרטים מוזמן לשאול אותי). שתיים, שבוע שעבר, הייתי אצל חבר שלי, והיה אירוח דומה עם שלושת הבנות שנשארו אחרונות מפרוייקט Y (אליענה המלכה!). מה שהיה שם היה ממש מטומטם. קודם כול, זה היה בכלל במסגרת צ'אט מצולם, הם בכלל לא נכנסו לפורום. הבנות ישבו מול מצלמה (וכנראה היה שם גם מחשב) ומראיין מטעם תפוז ראיין אותם בלי קשר לעולם ובטח בלי קשר למה שהאנשים כתבו בצ'אט. הכול היה טוב ומצוין, עד שזה נגמר והמראיין אמר ששבוע הבא עברי לידר יהיה שם. אם זה מה שהולך להיות עם עברי, זה יהיה ממש מאכזב. אני מקווה שאתבדה. ואם אני משווה את האווירה שהיתה פה לפני ה"אירוח" הקודם, לעכשיו, אז, מה אני יגיד, זה פשוט לא זה. קשה לי להגדיר למה ולשים את האצבע, אבל אני בטוח שרובכם יבינו אותי. לפחות מי שהיה פה אז. אוהב את כולכם, מקווה להכיר את החבר'ה החדשים, ובתקווה שהמחשב ימשיך לשתף פעולה... איש יקר

Ez sLeeP

New member
אבא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה אתה? אני כבר לא מזהה... מארגן המפגש בהחלט ישלח הודעה, ואף ירים טלפון; נא לא לדאוג! יש להזכיר, לבנך יש עוד שבוע יומולדת! ואולי נלך להופעה בהרצליה, לאחר שאבדו כל תקוותיי להופעה בתלמונד?.. *שולח הודעה לענבר* תרים צלצול מפעם לפעם, שנזכור איך אתה נשמע. אוהב המון, בן יקר, נדבו'ש.

../images/Emo12.gif

גלללללללללללללללללללללללללללללללללללללל התגעגענו עד מאוד וואוו כמה שחסרת לנו המחשב מתוקן פחות או יותר? או אולי זה המחשב החדש? איזה כיף לקרוא על חזרתך

כתבתי הודעה מושקעת שנעלמה../images/Emo187.gif

אבל נעשה שיחזור!!! אוקיזאת כמות השמחה:
באמת שהתגעגעתי אליך בוב.. שמחה לראותך פה ובקשר לאירוח - לחלוטין מסכימה איתך

מיטקין

New member
גללל כמה שנים...

שלא דיברנו... גם אני אהיה בקאמלוט עם בידידה שלי מחו"ל.. ועם הירוקית ספירה מתגעגע, טים

oooooOFIR

New member
גל איזו טלפתיה

ממש קטע לא נורמלי היום בצהרים חשבתי עלייך, והחלטתי שהיום אני אכנס ואכתוב הודעה "איפה גללללללללללללללללללללל???????????" והינה עכשיו אני ניכננס ורואה את ההודעה שלך... בקיצור אני מבסוט

beenINSANE

New member
היי גל...

קצת מוזר, לא בטוחה שאתה ממש מכיר אותי... מאז שנכנסתי לפה כתבת אולי 3 פעמים... אבל
אני ידועה כאחת שיש לה מה להגיד על כל דבר (תכונה בזויה, אך בכל זאת...) אז כרגיל אני אדחף ואגיב. ברכות על המחשב החדש/מחודש.
בקשר לאירוח- אוי לראשו של העברי אם זה מה שיהיה. אכן אתאכזב. גם האווירה פה רחוקה מהתרגשות... נראה לי שפשוט קשה להאמין זה מתבצע, בהתחשב בהברזה הקודמת (ובעובדה שהבחור נמצא כרגע בז'נבה...) בקיצור!!! אני לא אלאה אותך בכל זיוני המוח שיש לי בסטוק בפעם אחת. מקווה שתישאר הפעם ושלא יהיו בעיות...

היי גל

אותי אתה בטוח לא מכיר אבל אני ראיתי את האושר של מורי אז אני חייבת להגיב (פויה מור!!) בכלאופן תתחדש על המחשב.. ולגבי האירוח באמת אין פה התרגשות - אבל חכו אולי בעוד יומיים תהיה פה ..

היי היי ../images/Emo24.gif

התגעגעתיייי! ובקשר לאירוח אולי עם הבנות מפרוייקט Y זה היה ככה כי אסור להם כעיקרון לתקשר עם העולם....או היה אסור להן.. שאר האירוחים היה מחשב וקלדנית ושאלו שאלות וענו ופשוט מישהי הקלידה

כרמיתוש וכולם...

כמו שכבר אמרתי, גם אני התגעגעתי. ולא, אין לי מחשב חדש, אני עדיין חוסך כסף (ובמקום זה קונה דברים אחרים, כמו צמיגים למכונית שלי), אני עדיין מושך בקצה של החולצה של המחשב הישן. בקרוב החדש. בקשר לאירוח של העברי, אני באמת מקווה שאתבדה, והוא יהיה כמו שאמרתם, אבל אני לצערי חושב שלא. הבנות של פרוייקט Y היו כבר אחרי שנגמרה התוכנית כך שזה היה אירוח רגיל לגמרי. ועצם העובדה שהמראיין אמר, בשבוע הבא, נארח כאן את עברי, גורמת לי לחשוב שזה הולך להיות בדיוק אותו דבר. אחרת, בשביל מה צריך שיהיה, וידאו? שנראה אותו אומר לקלדנית מה לכתוב? נשמע מיותר. אבל אני אגיד שוב, מקווה שאתבדה. אוהב, איש יקר

shani the one

New member
ההופעה בקמלוט

אמ ראיתי שאתה הולך להופעה,אז אולי אתה יודע מאיפה אני יכולה לקנות כרטיסים?כמה עולה?ושאר פרטים?

ההופעה בקאמלוט

היא מעל גיל 18 אלא אם כן את קונה כרטיסים מראש.. המחיר הוא 95 שקלים ואת יכולה למצוא את הטלפון באתר של קאמלוט שצירפתי למטה...

למעלה