איש יקר, חזר!!!

איש יקר, חזר!!!

שלום לכולםםםם... מה העניינים? וואי, קשה לי לתאר לכם כמה אני נהנתי. כבר הרבה זמן שלא היה לי תקופת זמן כל כל ארוכה של אושר רצוף. אני לא אכביד עליכם בתיאורים וסיפורים, רק אגיד שהתערוכה (תערוכת המכוניות של פרנקפורט, תערוכת המכוניות הגדולה בעולם, הנחשבת למקצועית והעשירה ביותר), היתה מדהימה. יומיים של להסתובב בין אלפי מכוניות, חדשות ויפיפיות. הלכו לי הרגליים אבל זה היה שווה את זה. קראתי, לפני שהגבתי, כהרגלי, את כל מה שהפסדתי, ושמחתי שלא הפסדתי הרבה. התגעגתי המון, ואפילו חופית ורותם התקשרו אליי לגרמניה המצחיקות :) שמח להיות פה גל איש יקר

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

איזה כיף שחזרת אבא! שלחתי לך הודעה לפלאפון ולא ממש הגבת! |אייקון של נושי נעלבת| למה??? שמחה שנהנית וספר חוויות בכיף!
נושי.

מיטקין

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo65.gifפשאצ.....

דבר ראשון ברוך הבא...... דבר שני קראת את השרשור געגועים אליך???? תגיבבבבב מטושטש, טים

תגיד לי אתה!!!

ייקח עוד הרבה זמן עד שתענה לשיחות הבלתי פוסקות שלי אלייך???? וולקם!!

Ez sLeeP

New member
אב יקר, אב חזר.

ושוב יכולת החריזה שלי מפליאה אפילו אותי..
אני שמח שנהנית, והעובדה שיכולת להימצא במקום שמסב לך אושר, זה כבר יתרון שלך על חלק ניכר מן האנושות. לא כולם מגשימים חלומות, או מיני-חלומות, או חלומות בקנה מידה כלשהוא, ולו הזעיר ביותר. רגליים תמיד אפשר לקנות חדשות. אמנם יהיה להם טעם של פלסטיק, אבל שיהיה. (הלכו לי הרגליים - משחק מילים משעשע, אף פעם לא חשבתי על זה ככה..) אני מצפה ומצפה ומצפה (חזרה לשם הדגשה) לתגובה פלאפונית או אחרת, להודעותיי הקסומות והשנונות (סטייל 'אבא!', 'אבא?', 'אבא?!'..), טרם ארגיש מוזנח ואתקשר לרשות הרווחה לילד. [אתה מוזמן להכות בי כל פעם שאני נהיה קצת קרצייתי. זה בסדר..]
נדבו'ש!

גל ../images/Emo24.gif

ברוך השב... טוב שחזרת!!!!!!!! אין לך מושג עד כמה!!
(לא של דודה פולניה....)

סנטה

New member
גלל וואלקם ! ../images/Emo13.gif איזה יופי שנהנית !

אני מאוד שמייח בשבילך !

תודה לכולם...

גם אני התגעגעתי הרבה. וראיתי את שירשור הגעגועים... אתם כאילו חמודים
אז צילמתי המון תמונות, ויש הרבה חוויות, אבל מכיוון שזה לא הכי קשור, ולא כולם אוהבים מכוניות, אז אני לא אפרסם את זה פה. מי שרוצה לשמוע סיפורים ולראות את התמונות, אז שישלח לי הודעה ואני אראה מה אני יכול לעשות. מכסימום אני אשלח בפרטי. ובקשר ל-ICQ שלי, אז הוא ממש דפוק. והוא עושה לי המון בעיות, אז אני מצטער מראש. ואני אנסה לתקן במהרה. אוהב כתמיד, איש יקר

גם אני התגעגתי

ת'אמת שאני לא מכירה אותך... אבל כולם מכירים ומתגעגעים אז אני לא רוצה להיות מנודה בפורום.. אז גם אני מתגעגעת!~!!

למעלה