איש יקר.......חזר!!!

איש יקר.......חזר!!!

שלום שלום שלום לכ-ו-ל-ם!!! (לישנים, לחדשים, לאילו שהלכו וחזרו, לאילו שהלכו ואז חזרו, לאילו שלכו חזרו ונשארו)
מה שלומכם? אז חזרתי לאחר 17 יום מחוץ לפורום... והגעתי למסקנה שאני לא יכול להגיב לכלום עד שאני קורא ה-כ-ו-ל. אז ישבתי ודפדפתי וקראתי 8 עמודים אחורה והתעדכנתי בהכול. עיניי אדומות ואני מאוד עייף, אך המשימה הושלמה! וזה כמובן היה הדבר הראשון שעשיתי לאחר שחזרתי הביתה. צירפתי גם תמונה (ראשונה) שלי לפורום גם מאבט"ש, אך מכיוון שלא הצטלמתי באבט"ש האחרון, זו תמונה מאבט"ש אחר מלפני שנתיים וקצת. (לא נורא מספיק קרוב). כמו שהבנתם, ניסיתי להתעדכן ע"י אנשי המפתח שלי בכול הנושאים הבוערים ואף להגיב בהתאם, במקרה הצורך. הכול בשביל שלא תשכחו אותי, ואני מקווה שאכן לא עשיתם את זה. כי אני לא שכחתי אותכם וחשבתי אליכם המון. רשימת התודות שגיא - תודה על המחמאה וכל עוד יהיה ביקוש, אני ימשיך לכתוב את המלצותיי, ואני מקווה שיהנו מהן. וכמובן אי אפשר בלי להודות לאנשים שהשאירו אותי שפוי: רותם - "שאהבה (ושעשעה) אותי ברגעים מתים..." מייקל - המומחה הצמוד שלי, ממש לא רק לענייני עברי לידר, מורה לחיים והכי חשוב... חבר טוב ואיש יקר! ולתומר - אך, תומר, שהיה שם בכל שלב ושלב, שמע אותי מתלונן ותמיד ידע מה להגיד, ומתי ליצור קשר (מתי לא???
) מה היית עושה בלעדיך??? ואני אסיים בסיפור קצר שיבהיר נקודה. באמצע האבט"ש, 7 בבוקר, אני במשמרת, השמש מתחילה לחמם, ואני יושב ומשתעממם. כל אנשים שלידי היו מאוד מעצבנים, לא נהנתי להיות בחברתם, חיפשתי חממה קטנה, אפילו לרגע אחד. הרדיו מנגן בתחנה של שירים מזרחיים כבדים ומעצבנים וכולי שביזות (סמל ראשון, שנתיים ותשע בצבא, תקוע בכזה חור). ואז, כאילו מאלוהים, התחלה של שיר מוכר ברדיו. ניגון פסנתר כל כך מחמם לב, כל כל קרוב, כל כך נוגע. ובטבעיות ששמורה רק למצבים כאילו, הפרצוף הרוטן מתחלף לחיוך, הלב מתמלא געגועים, אבל ההרגשה היא הרגשה של בית, כאשר הקול הכל כך אהוב ומוכר מתחיל: "ביום שמש יפה, אני פותח חלון..." התגעגעתי גל

מרילנצח

New member
גלללללללללללללללללללללללללל

ברוך הבא !!!! איזה כיף שחזרת!!!!! איזה כיף לשמוע את "ביום שמש יפה" באמצע שום מקום....

הווווו גגגגלללל

ברוך שובך!!!
ואממ...
מה זה אבט"ש?..
[תומר הבטחת לי סדנא למושגי צה"ל!!!] משום מה הרבה ( הרבה ) יותר מרגש לשמוע את עברי ברדיו אפילו אם יש דיסקים..ובעיקר אם שומעים מוזיקה מזרחית ברדיו לשמוע פתאום את עברי ועוד את השיר המדהים ביום שמש יפה... אכן כיפחיים!!! אז שמחה שחזרתתת!!!

ZVI Z

New member
אח שלו אתה כותב ממש חמוד!

וסתם מעניין אותי-איפה היית תקוע? WELLCOME BZCK TO HELL!!

2 ק"מ דרומית מזרחית לשכם...

מאוד סימפטי, כולם מוזמנים, אחלה מקום. בלילה יש מופע אור-קולי מהמם של כדורים נותבים, פצצות תאורה, מלווה בסאונד של יריות ופיצוצים. ומואזין כל בוקר.

ZVI Z

New member
אז אולי זה היה אתה?

לפני כמה חודשים הייתי שם בסביבה כמה פעמים(לא למדתי באותה תקופה וזה היה מתוך שיעמום ביקרנו במקומות נידחים..) בכל מקרה חבר שלי התיידד עם כמה חיילים כי התברר שבשלב מסוים הם היו עם אחיו(שאגב נהרג בג'נין..)והוא דיבר איתם שעות(בעוד אני עשיתי דברים אחרים)על אחיו ועל עוד דברים והם לא קלטו שהוא נהרג.(הוא רצה לראות אם הם ידעו לבד)פעם 1 שמעתי אותו מדבר איתם וזה היה קומדיה גדולה מהחיים!! אז אולי זה היה אתה באיזה מחסום תקוע ליד טרמפיאדה באיזור שם?.. הכרת אולי את החובש הקרבי שמואל וייס?

מייקל21

New member
הו הו הו... תראו מי חזר :)

גל! מה קורה איש יקר? זהו, שבועיים של אבט"ש עברו? אין ספק שהזמן טס... בכל אופן, אני כבר אדבר איתך, (עכשיו אני עושה חמשו"ש...) שמח ששבת לפה!

גלללללללללללללללללללללללללללללללללל

התגעגעתי!!!!!!!!! תאמת עכשיו אני חזרתי מטעם העיר (והרי כל מה שעשיתי היום היה להסתובב עם גל ולאכול
) וגל מותק אתה הרי יודע שאני כאן בשבילך ואם זה מצריך לשמוע אותי מקטר לך באסאמאס כל היממה אני אקטר (ואני ממש טוב בזה , אוי כמה אני יודע לקטר
) ואני שמח שאתה חזרת אלינו התגעגעתי לפינה השבועית שלך :)) תומר

למעלה