איש חדש (אלא מה?)

Ascensi0n

New member
איש חדש (אלא מה?)

קודם כל, שלום לכולם. שמי ירון, בן 18, לקראת גיוס (תחילת פבוראר), צמחוני וחובב הaccult. עכשיו, מה זה אומר? זה אומר שנחמד לי לקרוא על זה, לשמוע על זה, ובמיוחד לדמיין את עצמי עושה את זה. כאמור, כישוף תמיד עניין אותי, ו"התנסתי" בממש פסיק קטן ממנו - תעלולי מסיבה כמו מטוטלת (שנעה עפ"י סדר מסוים, כתשובות לשאלותיך), וכדורי אנרגיה משובבי נפש (בעיקר שלי). הספקתי, אגב, לקרוא את המאמר שמופיע כאן על כדורי האנרגיה, ו--> אקח לתשומת לבי! אני רוצה לדעת יותר. אני רוצה ללמוד [התלמדו אותי?]. ובבקשה אל תפנו אותי לקורס המזורז (?) האינטרנטי של כוכב השחר (כל הכבוד על היוזמה, אבל למה נעצרת כבר בהתחלה?
) הספרים שהזכרתם כאן באמת שמישים? לא כמו שאר (רבבות) הספרים על הניו אייג´ (אני לא קורא למאגיה ניו אייג´, חס ושלום)? לבקר בחנות הקריסטלים הקרובה לביתי? תודה מראש על העזרה.

Ascensi0n

New member
...מאמרי מערכת

באמת קצת מיהרתי. הספקתי לעבור על המאמרים למתחילים, וגם קצת על האחרים. בנוגע למדריך (?) של המקשוף, אני לא מסוגל לפתוח אותו (ניסיתי גם בפעמים אחרות). הסליחה עמכם. אך התגובות יתקבלו בשמחה.

Unblessed

New member
ברוך הבא!:)

אז מה בעצם אתה שואל עכשיו? למה המקשוף לא עובד או שיש לך עוד שאלות?

Ascensi0n

New member
תודה רבה!

אהלן
מה אני שואל/מבקש? ספרים מומלצים (בעיניך) למתחילים. והרבה עידוד לגבי טכניקות הרפיה וריכוז שלא מצליחות לי! וממה באמת מורכב אותו קובץ מסתורי (Hamaskof.exe), הוא מתפרק לקבצים אחרים?

Unblessed

New member
...

אמ... כשאני הורדתי את המקשוף לא היו לי בעיות איתו... ספר למתחילים? כישוף וקסם של ק´ אמבר. רק פאק אחד בספר - הוא כתוב מנקודת מבט וויקאנית. אני בעיקר ממליצה לקרוא מאמרים כאן ובפורום האחות שמאניזם ופגאניזם, להבין מי נגד מי ואז לשאול שאלות כדי לפתח את הידע:) טכניקות הרפיה וריכוז... זה לא יבוא במהירות או בקלות, אבל אם תתמיד תצליח. תתחיל עם הקורס של אילן, יש שם כמה תרגילי ריכוז. יש גם במאמרים כמה תרגילים למתחילים, אני בטוחה שאם תתמיד התוצאות יגיעו:)

itai90

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

בקשר לספר של המקשוף תבדוק אם יש לך בכלל את התוכנה לקרוא אותו ואם יש לך אז תבדוק אם הגרסה מתאימה בברכת האור פם

למעלה