איש השבוע

HaDaRoSh

New member
אויי../images/Emo93.gif

מצאתי איזה משהו עליו והעתקתי את זה ושכחתי להשים את זה פה ובטעות העתקתי משהו אחר וזה נמחק אני יחפש את זה עוד פעם איפשהו

שנינוש10

New member
פגשתי את גיא../images/Emo70.gif

אני גרה בדרום..וגיא בא אלינו..והצטלמתי איתו..והוא ממש חמוד
אני יודעת שאתם יודעים אבל לא נורא... הוא כזה חתיייייך....והוא שיחק עם הבנות כדור עף...

שנינוש10

New member
ללאונרדואית...

את חושבת שאם היה לי סורק לא הייתי סורקת אותה
מה אני מטומטמת
אז אולי תשאלי לפני שאת אומרת משהו... ולכל הילדים האחרים והחמודים..אין לי את התמונה

Maiush25

New member
אוי איזה כיף לך../images/Emo70.gif כנסי שנינוש10../images/Emo70.gif

איזה שווה לך
וואי...
אני מקווה שנהנת איתו.. ואיך הוא
נחמד במציאות
מה הוא עשה בדרום

שנינוש10

New member
למאי../images/Emo70.gif

כן שוואינננננננננננננננג בטח נהניתיייייייייייייייייייייייייי נחמד נחמד
לא יודעת מה הוא עשה העיקר שבא

HaDaRoSh

New member
הנה ראיון עם גיא אריאלי-איש השבוע

היית יכול להיות חבר של מישהו כמו ירון? "כן, אני מאוד מזדהה איתו, יש לנו המון המון דברים דומים, ונושאי שיחה משותפים. בעיקר בכל נושא המשפחה והסיפור המשפחתי". איזה דמות אחרת היית מעוניין לגלם? "אני מתלבט בין שתיים. הראשונה זו הדמות של אפי שמאוד הייתי רוצה לגלם כי היא קיצונית מאוד ולא קונבנציונאלית שהכי מנוגדת ללוק שלי והכי מנוגדת למה שאני משדר ובגלל זה זה הכי אתגר בשבילי. הדמות השנייה היא הדמות של ארז שהייתי שמח לשחק כי היא דמות שיש בה הרבה קונפליקטים וסיבוך וזה סוג של בנאדם שהייתה לו סוג של הפרעה שאיך שהוא התנהג והצורה שלו לא הסגירו את זה והתהליך לאט לאט הגביר את זה. דמות מרתקת שבמקור בכלל אני הייתי צריך לשחק אותה". עם מי הסתוובת מאחורי הקלעים? "עם הרבה. רון שחר, לירון וייסמן, אפרת בוימולד שאני בקשר מאוד טוב איתה וגם עם דורין, המלבישה שלנו". מה היה הכי הכי בצילומים? "הרגע הכי יפה היה דווקא לא בצילומים אלא שסיימנו לצלם את יום הצילומים האחרון.כולנו נסענו לבריכה של בית של אחד המפיקים והיה שם בילוי נהדר שאני זוכר. פשוט כיף. כולנו התפרקנו וצחקנו והייתה שמחה ואושר לכולנו על הפנים. כולם נכנסו למים בלי לשאול לפני כן".

למעלה