איש השבוע הראשון Octavarium

LuNa MaJnUnA

New member
זה היה מדויק! ../images/Emo2.gif

מלך!

Lil M

New member
הלו הלו תורידי תעיניים

מאם בתי! מה שלום נגה שירינקהההההההה!$?!@?$@ כבר אומרת כוס אממאמאמאמאמאמאאממאמאאממאמק?! כזה עם דגש והמון אותיות?

עוד שאלות

- איזה מקצוע אתה אוהב ללמוד? - מה אתה רוצה לעשות בצבא? - מה אחרי הצבא? (טיול, לימודים,.........)

Octavarium

New member
ללמוד?

מי אמר שאני אוהב ללמוד? חחח האמת שמתמטיקה.... אבל סיימתי עם זה בכיתה י' בצבא? אין לי מושג... אבל יש לי מן רצון כזה לטלפיות... לא בדקתי אפשרויות נוספות אחרי הצבא..... לא יודע נראה.... אולי איזה טיול באמת... אבל לא חשבתי על זה

Law Ho

New member
אל תבנה על זה ../images/Emo3.gif

הסטטיסטיקה לא משקרת. ואגב, "תלפיות".

Octavarium

New member
אני לא בונה על זה יותר מדי...

רק מקווה... ותודה על התיקון...

Octavarium

New member
:\...

יש לי נטייה כזאת... אני אוהב גיטרות... יום שבת לי ולחברה שלי היה חודשיים... (תמונה)--------->

שאלות גבר גבר.

1. מה לעזעזאל יהיה עם מכבי? 2. מתי לעזעזאל אתה ושירי מתכננים להוציא דיסק?! 3. למה לעזעזאל אתה באדום?! יאדום!!!!!!!!!!! 4. נוסע למשחק נגד בוקה? 5. ווהוו!!! מזל טוב אחי!

Octavarium

New member
אמממ

1. מה לעזעזאל יהיה עם מכבי? אלוהים יודע... אני מקווה שהוא גם יעזור... 2. מתי לעזעזאל אתה ושירי מתכננים להוציא דיסק?! מחר... סתם... ברגע שיהיו מספיק שירים בשילוב עם ברגע שנדע לנגן אותם כמו שצריך ושנחתום עם חברות ת'קליטים או משו... (ושאני אפסיק לזיין ת'שכל) 3. למה לעזעזאל אתה באדום?! יאדום!!!!!!!!!!! מה אני אעשה.... תאשים את מיכל! (לא מיכל... אל תורידי... זה בצחוק!) 4. נוסע למשחק נגד בוקה? אין לי מושג... אבל מה יש לנו לראות... עוד הפסד? 5. ווהוו!!! מזל טוב אחי! תודה איש!

Octavarium

New member
אבל לא שמת לב?

שהוספתי "כשאני אפסיק לזיין בשכל"? זה אומר שסתם אמרתי דברים... כי אין לי תשובה... ות'כלס זה תלוי בהרבה יותר מציוד...

למעלה