איש הרוח:

haimwe

New member
איש הרוח:

תגיד לי רגע משהו! נכון יש פה את התוכנה הזאת לימהה styleplayer? אז שאלתי היא אם יש את התוכנה הזאת גם בשביל רולנד ולא רק לימהה?? תודה.

אני חושבת שהוא עושה את המאמץ ...

(חוץ מזה שרולנד לא צריך הרבה תמיכה....
)

שלא תבינו אותי לא נכון

אין ספק שאיש הרוח עושה מעל ומעבר לטובת הפורום וע"כ מגיע לו קרדיט גדול אך המציאות מראה שהוא יותר שולט בימהה ולכן הוא גם מביא יותר להם. אבל ח"ו אין לי שום תלונה עליו.

אה...אוקיי.תחשוב רק כמה זה קשה

הוא לא מכיר מאד את רולנד ולמרות זאת הוא מביא פה ושם ...יש לך רולנד?

epotex

New member
אז אולי אתה תקח יוזמה ותעזור בקטע

הרולנד? יכול להיות שאיש הרוח לא חזק במקלדות של רולנד מבלי לזלזל חס וחלילה . אם אתה או כל אחד אחר תתרמו מעצמכם כל אחד בתחומו שלו שהוא חזק בו זה יתרום לפורום המון ויוריד קצת לחץ מאיש הרוח... רעיון שעלה לי תחשבו על זה אנחנו יכולים לסקור את הכלים שלנו כל אחד יכתוב מאמר שבו יפרט לגבי הכלי חסרונות יתרונות יכולות זה גם ישמש כאלה שמעוניינים לקנות אורגנים ומחפשים סקירות עלהם בעיברית מה שאין הרבה וזה יכול להיות יחודי לפורום שלנו...!

epotex

New member
הכוונה היא לא בתור הודעה אלה

מאמר מושקע ומסודר שאותו נשלח אל איש הרוח והוא יכניס את זה לסרגל הכחול תחת מאמרים או משהו כזה זה נראה לי ותר רציני לא? אין לי בעיה להיות הראשון שסוקר ואני לוקח את המטלה הזאת על עצמי... יום יומיים ואני ישלח את המאמר לאיש הרוח אם וכאשר הא יאשר את העיניין...:}

epotex

New member
איפה שהקישורים וכו'

אין לי מושג אם רואים א זה מהסלולר... לא יקר לגלוש מהסלולר?

השאלה היא מה זה "עושה"

אני אכתוב מה אני כן עושה ומה אני לא עושה
זה לא סוד שעסקי הMIDI-אורגנים-מקצבים וכל מה שקשור לזה הוא תחביב גדול בשבילי.אחרת לא הייתי פותח ת'פורום.יש לי מספיק פורומים על הראש
מאידך מי שיש לו כן אורגן והוא דובר עברית,המצב ברשת הישראלית קשה עד אנוש.אם היה קם מישהו ופותח פורום לעניין לפני.אפילו לא בתפוז,הייתי מוותר בשמחה על ניהול הפורום ומשתתף בפורום אחר.הבעיה היא שכשם שלכליזמרים לא היה אפילו פורום אחד לרפואה בישראל כמו שצריך,כך לעניין שלשמו התכנסנו כאן. אין מצב שחיפוש עברי בגוגל אחרי מקצבים למשל יניב אפס אחד עגול של תוצאות מעשיות
האתר היחיד שכן מקדיש קצת לעסק,הוא דווקא חלילית שמייבאים את רולנד.אבל מדובר באתר מסחרי שלא ייתיחס לשאר החברות והדגמים.למרות הכול הוא מוזכר כאן גם בפורום וגם בקישורים הרבה פעמים. דבר ברור הוא שאם היה לי G70 למשל הייתי נובר ונובר ומוצא בסוף,פורומים נידחים-שרתי FTP כשם שנברתי בעניני האורגן שלי..אבל אני לא נובר הרבה...אני כן נובר קצת. למה
כי תפקיד הנבירה כאן הוא של רבי חיים-של נעמה ושל כל בעלי המחשב שיש להם רולנד. (המילה "נובר" תופסת כאן פיקוד
) עד כאן חוסר העשיה. אבל...כשאני משוטט ואני כן מוצא משו ולא משנה בכלל באיזו חברה מדובר,אני שועט לפורום ומשתף אתכם מיד! אני גם מניח ת'לינק במקומו המתאים בקישורים ובעיקר אני לא שומר בבטן את מעט היידע שצברתי ואת הקבצים שלי על המחשב.כל המקצבים שאספתי במשך הזמן ובלעדיהם נגן חרדי למשל שחייב מקצבים חסידיים ומזרחיים יכול להעיף את הPSR שלו לזבל, ממתינים בקישורי הפורוםבדף מסודר.מבטיח לכם שאם לי היה את הדף הזה לפני שנתיים שלוש,כל העבודה שלי הייתה נראת אחרת. עשיה חברים זה שיתוף.אנחנו הישראלים מאוד חלשים בזה..כל דבר שאנו נותנים,אנחנו צריכים תמורה בשבילו.את עניין הנתינה ללא תמורה באינטרנט למדתי לצערי דווקא מהגויים.הגוי עשה רגיסטר חדש
עבד עליו שעות נוספות
עשה MIDI חדש
ישר הוא מצרף גם ת'מקצב שהוא בנה לצורך השיר.בנה מולטי פד עם ארבעה לופים
יצרף אותו גם.עשה סאונד בפורמט XG? קח אותו בשמחה.מצא תוכנה שמוסיפה OTS למקצב? ירדוף אחריך שתתקין אותה.אצלינו הכול סודי
מהפ'יתום שאורגניסט זה או אחר יתן לך ת'מקצבים שלו? הוא עבד עליהם קשה!!! בחיים לא תקבל אותם.במילה אחת. פיכסה
מה פיתום שתקבל ת'פליבק שלי???עבדתי עליו קשה!! או שתשלם או שתתן לי משו בתמורה!! אנחנו קהילה שעדיין היא בהתהוות.למרות הכול קישורי הפורום כבר עמוסים מידע רלוונטי של אתרים-מקצבים וכל מה שקשור בMIDI ויש הרבה דברים.לא תמצאו שום דפים עם שפע מידע שכזה בכל האינטרנט הישראלי.נכון בעיקר לימהה.תתאמצו,תשתפו תעלו מקצבים שלכם לרולנד למשל,דף מכובד יצוץ צ'יק צ'ק בקישורים. אין מקצב אחד שלדעתי שווה משו שיש לי בPSR שכבר לא מונח כאן בקישורים.אין אתר אחד-פורום אחד שנתן לי מענה ותרם לי שלא נמצא בקישורים ולא כתבתי עליו בפורום. כל עוד רוח נשמה באפו הוירטואלי של האיש,זו תהיה סיסמת הפורום.שיתוף!. מעבר לשיתוף אני מתעב גם "מקצועיות".אחת הסיבות המרכזיות לדעתי לכישלון החרוץ של פורומי טכניקת עשית המוזיקה בארצינו,היא האף הארוך והמתנשא של אלה שחושבים שהם מתמצאים בנושא.לא בבית ספרינו.בפורומים ביאהו למדתי איך מקבלים קטן כגדול ומנסים לעזור בסבלנות לכל אחד ואחת. אם מישו יודע כמה מושגים טכניים באנגלית, הוא לא נהפך אוטומטית למשיח. נמשיך לקבל כאן יפה כל חבר ואורח.אתם תנברו ותשתפו,וביחד נעשה כאן משו שאולי אולי יחפה על הביזיון של האינטרנט הישראלי ויתן מענה של ממש לשם שינוי בכל מה שקשור לאורגנים וMIDI. לצערי,אולי בגלל ריבוי משתמשים בעולם,האפשרויות-תוכנות-מקצבים-מידע בימהה הן אינסופיות.בשאר האורגנים המצב קצת יותר קשה.אולי אפילו הרבה יותר.בכל מקרה שיתוף שלכם בהחלט יכול לשפר את המצב. עד כאן נאומו של האיש
לינק לדף המקצבים. http://img2.tapuz.co.il/CommunaFiles/8632127.htm

epotex

New member
WOW!!! איתך בכל מילה! שיתוף!!

אין לכם מושג כמה אני שונא נגנים מפיקים ובכלל אנשים עם אגו נפוח שלא מוכנים לשתף מידע לגבי טכניקות, שירים שלהם וכ' נכון שזכותם אבל אני{ובלי להשתחצן} משתף את הכל וכמו שלימדתי הרבה אנשים אני מוכן ללמוד מכל אחד שאני עובד\מנגן\מקליט\מדבר כי ככה אני למדתי מאנשים טובים ששיתפו אותי בכל מה שידעו! אז מי אני שיעצור את המידע הזה אצלי? מבין את התיסכול שלך לגבי האינטרנט בישראל הזכרתי את זה בקטנה בהודעה אחרת היום ואני מאמין שאם נעשה משהו כל דבר לטובת הקהילה שלנו אנחנו רק נרוויח כי אין מה להפסיד.......................................................:}

דiד משה

New member
יש איזה אתר מוסיקה ישראלי,

art.co.il אם אני לא טועה. שם יש המון מאמרים בנושאים שונים במוסיקה. גם על הkorg es-1 שאמרת שתעזור לי בו.. ;)ג€

למעלה