איש הרוח + דוד משה !!

yonatangol

New member
איש הרוח + דוד משה !!

אני רואה שאתם מבינים במוזיקה חסידית.. התחלתי לנגן בבר/מצוות ורציתי לשאול אתכם אם יש לכם רשימה מוכנה של שירים טובים להרקדות, אני מתכוון יותר לשירים חדשים ומקפיצים..!! ובאיזה קצב נראה לך טוב להשתמש, והאם חצוצרה זה צליל טוב.. (ברור שאני מוסיף אפקטים).. תודה.

דiד משה

New member
מחר בערב אהיה בבית, אשלח לך רשימה.

חצוצרה? בשירים חסידיים שמחים זה קלאסה...

כן,נו..

זה כלול במשפחת החצוצרות.אני גם משתמשת הרבה בסקסופון,כלרינט.אני מאד אוהבת אותם.גם בגיטרות חשמליות.

yonatangol

New member
ובאיז קצב אתם משתמשים

אני משתמש בקצב disco soul משהו כזה.. הוא מעולה.. אם יש לכם עוד מקצבים מתאימים אז אני אשמח.. אבל איזה שירים חסידיים חדשים יש להרקדות??

מקצבים+שירים

הכנתי דף מקצבים מלא בכל טוב שמתאים בעיקר להרקדות חסידיות. הוראות הורדה לקבצים. עכבר ימני על שם הקובץ-שמירת קובץ בשם-התוצאה שתתקבל היא לדוגמא:8632002.txt לשנות במקום txt ל: sty http://img2.tapuz.co.il/CommunaFiles/8632127.htm שירים. סימן טוב-תהא השעה הזאת-עוד ישמע-הכול יודוך ואמר ביום ההוא-כי אתה הוא מלך מלכי המלכים-יחד יחד ובכן צדיקים-קומי רוני-אשר ברא-עוז והדר לבושה קדשנו במצוותיך(הקב"ה אנחנו אוהבים אותך) שמח תשמח-משה אמת ותורתו אמת-מזמור לדוד(קרליבך) יודו לה' חסדו והיה כעץ שתול על פלגי מים,וכל אשר יעשה יצליח פתחו שערים-בואי בשלום-שמחם--אנא עבדא דקודשא -כיצד מרקדין-עוד ישמע-ישיש עלייך אלוקייך מצווה גדולה-ענבי הגפן-ציון הלא תשאלי-זמרו לאלוקים וידעו וידעו-אוהבי ה' שינאו רע-מי כמוך בעל גבורות. בחלק נכבד מהשירים אני משתמש בהופעות.

yonatangol

New member
תודה רבה!

יש פה כמה שירים שאני לא מכיר.. אז אני אלמד. תודה רבה!!

איש הרוח תודה על

המקצבים ועל השירים הנפלאים!!יש לי כמה שירים להוסיף שאני חושבת שמנגנים אותם בהרקדות כמו:מה שהיה של מושקוביץ,הוא יפתח ליבנו בתורתו של שוואקי,זכריני נא,מלך(לא חיב),שמרה נפשי,משיח של שוואקי,

דiד משה

New member
הרשימה שלי:

1. יודו לה' חסדו 2. כי אתה מלך 3. יצליח 4. אבינו מלכנו (תולדות אהרון / אברהם יצחק) 5. אבינו מלכנו (בעלז) 6. יראו עינינו 7. אמת 8. נודה לך 9. במידת הרחמים 10. הכל יודוך 11. מלך 12. ברוך הגבר 13. ונשגב 14. זכרני נא 15. ולא ינטשו 16. אם תחנה 17. יערב 18. פתאום 19. הוא יפתח 20. עמך 21. שהחיינו 22. מאמינים 23. ארץ אשר תמיד 24. שמרה נפשי 25. מה שהיה 26. למעלה 27. מודה אני 28. למען דעת 29. יחד 30. אתה תקום 31. הקב"ה 32. הבל הבלים 33. אשרי מי 34. בהדרת קודש 35. שיר ושבחה 36. אהבת עולם. כמובן יש גם הורה ושקטים, אך אין לי מושג וזמן לחפש איפה זה נמצא.

yonatangol

New member
תודה רבה!!! חבל שאני לא מכיר כלום..

כמעט... אני גם משתמש בבראס ולא בחצוצרה.. תודה על הרשימה..

למעלה