איש הפלאפל

Hubert Hubert

New member
לא אמרתי שאני דוגמה מייצגת.

אתה אמרת שהסיבה היחידה שמבוגרים לא קוראים 'זבנג' היא כי הדרך היחידה לקרוא את זה היא בעיתוני ילדים ונוער. אני כטיעון נגדי אמרתי שאין בעיה לקרוא את זבנג גם בלי לקרוא את מעריב לנוער, לא אמרתי שזו הדרך שבה רוב קוראי זבנג קוראים אותו, ומה הקשר שאני לא מבוגר (אגב, בן 20).

Hubert Hubert

New member
מתוחכם.

אבל מולי, חומד, זה עובד רק אם אתה באמת צודק והצד השני לא מקשיב, לא אם אתה מדבר שטויות וניצחו אותך.

mulon1984

New member
נראה לי שפספסת

אין לי כוח לשטויות האלה. "מילים אחרונות נועדו לטיפשים אשר לא אמרו די". יאללה ביי

ailag

New member
אני אחרונה סטופ נגעתי באדום

דוקא נחמד לראות אתכם מתווכחים כשזה נשאר ענייני.

ailag

New member
כנ"ל

היו את הספרים בשבוע הספר, בטח הם היו גם בחנויות, היו עיתונים שתמיד מסתובבים בבי"ס / רופאים (כשמחכים שיחזקו את הגשר, נו) / בשבט בצופים, כשלהורים בא לקנות לך גליון .. אבל אצלי זה יותר מזמן. לכו תדעו מה קורה עכשיו.

amitais

New member
זבנג זה קומיקס לילדים מולי

רמת ההומור בזבנג לא מיועדת לבני אדם מעל גיל 15. זה הומור גיל ההתבגרות במקרה הטוב. זבנג הוא בדרך כלל לא קומיקס עמוק במיוחד. לעומת זאת, ההומור (האינפנטילי) של הוברט מיועד גם למבוגרים. מעבר לזה, הקומיקס של הוברט מתוחכם, מכיוון שהוא בנוי מכמה רבדים של תוכן ומשמעות, גם מעבר לפני השטח של ההומור האינפנטילי. בקומיקס של הוברט יש רובד שמתייחס לאקטואליה בצורה ביקורתית כלפי אירועים ספציפיים, ומעבר לזה מהלכים עלילתיים שלמים מתייחסים לאקטואליה בצורה סאטירית וביקורתית. שזה דבר שדי נדיר לראות בארץ לא רק בקומיקס, אלא גם בטלוויזיה ובבידור בכלל. גם זבנג מתייחס לאקטואליה, אבל בדרך כלל ברמה של ארץ נהדרת: הוא מגחיך את האדם או התופעה, אבל בדרך כלל לא מייצר טיעונים ביקורתיים משמעותיים.

mulon1984

New member
יש מצב

אני מסכים שזבנג מתאים לידלים כמו שארץ נהדרת מתאימה לילדים. אבל מבחינת התכנים זבנג לא מתאים לילדים.

טישו123

New member
עמיתי

עוד חודש שוב שוק הטי שירט שנה שעברה נסעתי עקב הפוסט שפרסמת וקניתי 8 חולצות.

טישו123

New member
בתור מישהי שכילדה גדלה על זבנג

ושאר ירקות, אני חושבת שיצאתי אחלה. אני בסך הכל שונאת ללמוד ולקחת אחריות כמו גל, פנאטית כמו סיגל, זוללת כמו צחי, רוצה להרוג אנשים שמעצבנים אותי כמו זעפני, לוקח לי מלא זמן לחשוב כמו לאשר, וחשוב לי שאנשים ימצאו אותי יפה -כמו שלמאיה, ואני אוהבת לרדת על אנשים שאני לא מכירה רק כי נדמה לי שהם עצבנו אותי כמו ולכן לדעתי אני נורמאלית לחלוטין, כי אני פשוט ממוצע של כל הדמויות. אגב אני חולה על זבנג יש לי את כל הספרים ואם מישהו חוץ ממני יורד על זבנג אני לא מבינה מה יש לו.

טישו123

New member
ועכשיו ברצינות:

זאת לא "ירידה" על זבנג ומי שחושב ככה צריך לקרוא שוב. זה "ירידה" על אנשים שלוקחים דוגמא רק מדברים שלילים כדי שלא יצתרכו להתאמץ.

mulon1984

New member
אני מקווה שלא חשבת את זה מדברי

אני מאוד אוהב את זבנג. אבל לדעתי זבנג זה לא קומיקס לילדים. לדעתי זבנג זה קומיקס לפחות לחבר'ה בני 16 ומעלה. זאת לא "ירידה".

טישו123

New member
לא הבנת אותי נכון

הגבתי למה שכתבתי בעצמי, ולא למה שאתה כתבת.

AmirPerc

New member
לא צריך לזלזל בילדים

ילדים שיודעים לקרוא הם מספיק בוגרים בשביל קומיקסים ברמה יותר גבוהה. זה עובד גם טוב בקולנוע, סרטי הילדים הכי טובים הם אלה שפונים לקהל בוגר וילדים ביחד, באופן כזה שהוא לא מתחכם מדי ולא נמוך מדי. זה שהקומיקס הוא לילדים זה לא תירוץ לזלזל בעלילה, כי דווקא בספרות ילדים אפשר למצוא יופי של סיפורים.

למעלה