איש החודש

איש החודש

אחד הדברים שלמדתי בחיי זה שלפרגן לאנשים לא עולה כסף אבל מצד שני אתה מרוויח מישהו עם חיוך על השפתיים וזה גורם לך להרגשה טובה.
ועוד דבר שאני מאוד אוהבת כמנהלת פורום, זה לראות את הקהילה שלי מפרגנת אחד לשני ומרגישה שותפה פעילה בפורום.

ולכן, בסוף כל חודש, כולנו יחד נבחר את איש החודש של הפורום. זה יאפשר לכם חברים יקרים, לפרגן למישהו שלדעתם תרם הכי הרבה לפורום או כתב את ההודעה הכי מרגשת/הכי מצחיקה/הכי מעוררת מחשבה/ הכי חשובה וכו'...

את הפירגון שלכם, אתם מוזמנים לפרסם כאן בפורום תחת שירשור זה או לשלוח אלי מסר אישי במידה ואתם מרגישים כי הבחירה שלכם מאוד אישית ואין ברצונכם לחלוק אותה עם כולם.
החבר שיקבל הכי הרבה פירגונים מכולם יצבע כינויו לחודש שלם <בנוסף לפנטום שהוא האדום תמידי של הפורום הזה>

אז יאלה, למה אתם מחכים? פרגנו!

מקסים ליהי!

רעיון כל כך יפההה

ואם זה לא היה נאמר בציניות...

זאת היתה יכולה להיות מחמאה ממש כנה...

<למרות שאני ממש לא אוהבת, גם אני יודעת לשים אייקונים>

מיקושה

New member
מבחינתי ובלי ציניות..

עצם העובדה שלקחת את המושכות..את הכוכב שלי החודש..
כרגע ותיקים וחדשים הכל מיש מש..עוד אין לי מישהו שאני יכולה לסמן כאיש החודש..מבלי להיות משוחדת..אבל זה רעיון מעולה נראה לי שלחודש הבא כבר אוכל לכוון על מישהו.

כל עוד אני המנהלת...

פנטה גם ישאר אדום.

זאת הדרך שלי לפרגן לו על 13 שנה של חברות יוצאת דופן, נטולת אינטרסים ועמוסה בעזרה ותמיכה.

מיקושה

New member
אהם נראה לי שלא הבנת אותי..

כתבתי בתגובה לדניאלה ..
ו..
ן..
פנטה חבר גם שלי.

:

תסלחי לי אם, כצפוי, לא אשתתף, נכון?

לא חובבת תחרויות ריאליטי, גם אם וירטואלי (במיוחד כשאין פרס של מיליון...) בהן נבחר האחד כ"טוב" מאחרים, בדרך כלל בהסתמך על חברים ותואמי השקפה.
אני מאמינה, ושמחה לאמר את זה, שרוב האנשים פה גם פחות מתחברים למנהג הזה.
לי באופן אישי אין צורך להיות חלק מהתחרות/משחק/מנהג הנ"ל :)
כולם פה מבחינתי שותפים שווים לעשייה של הפורום, בין אם כותבים הרבה או פחות.
מעדיפה תמיד את אלה שכותבים אמיתי, הכי אמיתי שאפשר, בלי מסיכות ודמויות פיקטיביות.

קצת עצוב לי....

לא, לא בגלל שאת לא רוצה להשתתף, זה לגיטימי לגמרי, זכותך.

עצוב לי איך אקט טוב של פירגון מיד מתורגם כמשהו תחרותי, כ- "טוב" מאחרים.....

איך זה שאם אני אומרת שאני אוהבת לקרוא את פנטום כי הוא קורע אותי מצחוק, מיד אומר שכל היתר פחות מצחיקים אותי?
איך זה שאם אני אומרת שאני אוהבת מאוד את הפוסטים של פרשס כי הוא גורם לי לחשוב, אוטומטית זה אומר שהאחרים לא גורמים לי לחשוב?
איך זה שאם אני אומרת שאהבתי מאוד מאוד מאוד את התגובה של shtoza בשירשור המשפחתי, אוטומטית זה אומר שאת היתר לא אהבתי?
איך זה שאם אני אומרת שאני חולה על התגובות הציניות להפליא של ג'ונסי, אוטומטית זה אומר שאף אחד אחר לא מגיע לרמתו?
ואני יכולה לתת עוד מליון דוגמאות, אבל אני חושבת שהבנת את הכוונה....

אז לא, הכוונה לא לעשות "ראלטי וירטואלי" ושאנשים יתחרו אחד בשני, הכוונה הגיעה דווקא מהמקום ההפוך, מבחינתי כיף להגיד למישהו, תשמע אני אוהבת לקרוא אותך, אני אוהבת שאתה גורם לי לצחוק/להרהר/להתרגש/להשתטות/להתאהב או וואט אוור....

אני לא חושבת שאם בא לי לפרגן לרל"מ ולהגיד שמבחינתי היא אשת החודש בפורום כי היא יוצרת עניין וגורמת לדיונים ומעשירה את הפורום.. יגרום לאחרים להעלב או להפגע כי לא בחרו בהם... לדעתי דווקא להיפך, אנשים עוד יכולים להפתיע אותך ואפילו להצטרף לפירגון.

עצוב לי שהתגובה שלך גורמת לי תחושה שאת מזלזלת באנשים ומיד לוקחת בעלות על התחושות של רוב האנשים
אני הייתי רוצה להאמין שרוב האנשים אוהבים לפרגן.
ואת יודעת מה? על סמך נסיון העבר שלי, ואת יכולה לשאול את הוותיקים, פעם בשנה היינו עושים סוג של אנשי השנה בפורום עם מלא קטגוריות ולפחות 80% מהפורום השתתפו ואהבו לפרגן.

סליחה ומחחילה הוד מנהלותה

לא מזלזלת באף אחד, ממש ממש לא.
דווקא הצניעות של מרבית הכותבים בפורום הזה גרמה לי לחשוב שיחלקו את דעתי, ולא זלזול בכלל.
דיברתי על עצמי, אולי זו אני שמרגישה כמו בתחרות, זה כנראה משהו שלי לגמרי, ולכן הסרתי את עצמי מהמקום הזה.
אולי בהזדמנות אחלוק איתך מאיפה זה מגיע, כי מו שאת יודעת, אין לי בעיה לשתף.

שתינו מגיעות מאותו הפורום...

ושם ההנהלה בוחרת פעם ב... לא יודעת כמה, באופן אקראי שני אנשים וצובעת אותם.

אני חשבתי שאם אתן לקהילה לבחור את האנשים שהם רוצים שיצבעו, זה גם יגרום לאותו אחד שנבחר להרגיש טוב עם עצמו שהקהילה בחרה אותו, זה גם יגרום לקהילה להרגיש שותפה בהחלטה, זה גם יתן לאנשים הזדמנות לפרגן אחד לשני... בקיצור רק טוב ראיתי בזה....
אפילו לשניה אחת לא ראיתי את הצד השלילי של זה...

אולי אני אפילו צריכה להגיד תודה שיש מי שמראה לי את השלילי בכל דבר......

פ נ ט i ם

New member
עכשיו אני אדום גם במציאות

אני חושב שצריך פחות לשים דגש על המילה "תרומה" כי אי אפשר באמת למדוד תרומה של כותב זה או אחר בפורום, אבל בהחלט אפשר לציין מישהו שההודעה שלו ריגשה/הצחיקה/פתחה דיון מרתק ועוד.

אני תמיד אוהב לקבל טפיחה על הכתף, כל עוד המשפט: "תתלבש מהר, בעלי חזר מהמילואים" לא מצטרף אליה...

הכוונה טובה ויפה

אבל יש דברים שלא צריכים מדידה
לפעמים תחת "זרקור" הדברים משתנים
מרגישים מחוייבות
לא יודע , ממש לא בא לי
זה נהפך למשחק ולא למקום לשיתוף

ולגבי צביעת הניק , לגבי זה מתכון בדוק להשתקה

הנה יש לך כלי לסתום לי ת'פה

למעלה