אמיץ הוא מי שמעשיו מסכנים אותו.אוקיי... אז בשביל להתעלל בעציר לא צריך אומץ. נהדר. האם זה עונה על שאלתי למעלה בדרך כלשהי? כמובן שלא, אבל נסיון משיכה/הסטה יפה.
גיא פלג העמיד את עצמו מול קלגסי הימין.
אמיץ הוא מי שמעשיו מסכנים אותו.אוקיי... אז בשביל להתעלל בעציר לא צריך אומץ. נהדר. האם זה עונה על שאלתי למעלה בדרך כלשהי? כמובן שלא, אבל נסיון משיכה/הסטה יפה.
הוא פירסם בזמן שהיו חטופים בעזה, מה הוא ניסה לעשות? רצה שיפגעו בחטופים?אמיץ הוא מי שמעשיו מסכנים אותו.
בשביל זה יש צנזורה.הוא פירסם בזמן שהיו חטופים בעזה, מה הוא ניסה לעשות? רצה שיפגעו בחטופים?
עדיין מבחינה אישית מצפונית, לא היה צריך לבקש את זה מהצנזורהבשביל זה יש צנזורה.
אם היא התירה לא צריך לבוא אליו בטענות.
אולי תדבר על שר הפיתות שהתנה את המשך דרכן בהשארת החטופים במנהרות.עדיין מבחינה אישית מצפונית, לא היה צריך לבקש את זה מהצנזורה
אז הימין הקיצוני באירופה שמוחה נגד השתלטות המוסלמים כמו מרין לה פן הם אמיצים מאוד.אמיץ הוא מי שמעשיו מסכנים אותו.
אמיץ הוא מישהו שעושה מעשים לטובת אמונתיו שמסכנים אותו.אז הימין הקיצוני באירופה שמוחה נגד השתלטות המוסלמים כמו מרין לה פן הם אמיצים מאוד.
במה דמבו הסתכן בדיוק?אמיץ הוא מישהו שעושה מעשים לטובת אמונתיו שמסכנים אותו.
איך אלה שהזכרת מסכנים את עצמם?
אפשרות אחרת מי שמכיר את העובדות.כך יכול לומר רק מי שלא חי בישראל.
מסכים. על כן פלג, שבס"ה סיכן לוחמי צה"ל, יהודים ברחבי העולם ואת מדינת ישראל, אכן לא ראוי להיחשב "איש אמיץ". אנא הפנה מסקנה זו אל פותח השרשור.אמיץ הוא מי שמעשיו מסכנים אותו.
וזה "מסכן אותו" שכותבים נגדו בעיתונים? חחח, הסכנות של היום, לא מה שהיה פעםגיא פלג העמיד את עצמו מול קלגסי הימין.
תיאורטית אולי. מעשית במקרה הזה, לא רלוונטי. זה שאתה, הוא, ועוד כמה רל"בניקים שאמת איננה נר לרגליהם גם אם הם צווחים זאת בנסיונות השלכה פסיכולוגיים ילדותיים על אחרים, טוענים לכל מיני "עובדות" שאינן מתקיימות במציאות, ידוע לכל בר דעת זה מכבר. לא משנה כהוא זה את המציאות.אפשרות אחרת מי שמכיר את העובדות.
פלג לא סיכן איש וכעיתונאי הביא סיפור שהודלף אליו.מסכים. על כן פלג, שבס"ה סיכן לוחמי צה"ל, יהודים ברחבי העולם ואת מדינת ישראל, אכן לא ראוי להיחשב "איש אמיץ". אנא הפנה מסקנה זו אל פותח השרשור.
וזה "מסכן אותו" שכותבים נגדו בעיתונים? חחח, הסכנות של היום, לא מה שהיה פעם.
תיאורטית אולי. מעשית במקרה הזה, לא רלוונטי. זה שאתה, הוא, ועוד כמה רל"בניקים שאמת איננה נר לרגליהם גם אם הם צווחים זאת בנסיונות השלכה פסיכולוגיים ילדותיים על אחרים, טוענים לכל מיני "עובדות" שאינן מתקיימות במציאות, ידוע לכל בר דעת זה מכבר. לא משנה כהוא זה את המציאות.
נו טוף. נגד עוצמי עיניים ושקרנים בכוח אין לי מה לעשות.פלג לא סיכן איש
אומר מי שמתעקש לחיות במציאות אלטרנטיבית ומשליך על האחר.נו טוף. נגד עוצמי עיניים ושקרנים בכוח אין לי מה לעשות.
הרבה בריאות,
מיצינו.
איזה עלילה הייתה בשדה תימן?כך יכול לומר רק מי שלא חי בישראל.
סורי, לא מתחיל את זה מהתחלה. הכל גלוי וידוע וכל אדם ישר, כן והגון יודע (לא לשאול כלל או למצער) לענות על שאלה זו. המעוניינים במשחקים ושכתובי היסטוריה/מציאות, שישחקו להנאתם. אני עברתי את הגיל.איזה עלילה הייתה בשדה תימן?
שקרים הם שמך אמצעי.סורי, לא מתחיל את זה מהתחלה. הכל גלוי וידוע וכל אדם ישר, כן והגון יודע (לא לשאול כלל או למצער) לענות על שאלה זו. המעוניינים במשחקים ושכתובי היסטוריה/מציאות, שישחקו להנאתם. אני עברתי את הגיל.
אין אף מילת שקר בדברי. לא בפוסט עליו כביכול הגבת ולא בשום מקום אחר. ההשלכה הפסיכולוגית חביבה, אבל דבריך מגיעים נטו ממקום של 'על ראש הגנב בוער הכובע' (זה או זה או שאתה פשוט משקר ביודעין ובמצח נחושה).שקרים הם שמך אמצעי.
העובדות הן שעציר הגיע לבית חולים אחרי טיפול של מי שאמור לשמור עליו.
אין אף מילת אמת בדבריך.אין אף מילת שקר בדברי. לא בפוסט עליו כביכול הגבת ולא בשום מקום אחר. ההשלכה הפסיכולוגית חביבה, אבל דבריך מגיעים נטו ממקום של 'על ראש הגנב בוער הכובע' (זה או זה או שאתה פשוט משקר ביודעין ובמצח נחושה).
אין כל סתירה בין העובדה שציינת למה שאני כתבתי. אבל אם נורא חשוב לך תעשה כאילו סתרת את דברי וגילית כאן את אמריקה (בחלק שלה שכלל לא שנוי במחלוקת אמנם)
. אני חי בשלום עם צרכיך אלו.
בריאות.
מה שחשוב לך לשקר ולהשמיץ כדי להירדם טוב בלילה יקירי. אני כאמור זורם (ובאופן חריג גם לא אצביע על כך שדבריך אלו כרגיל אצלך, הובאו בשיטת הסיסמה הנבובה בלבד וללא הצגת אף לא רבע בדל דוגמה לשקר כלשהו בדברי).אין אף מילת אמת בדבריך.
חג שמח.
אז היה אונס? לפחות ככה דמבו אמרלא היתה שום עלילה בשדה תימן
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.