איש אחד

איש אחד

איש אחד שלא הכרתי הבין רגשות נעולים איש אחד שבקושי הכרתי גירה חושיי הנמים איש אחד שפתאום הכרתי גילה לי שיאים חדשים איש אחד שמאוד הכרתי גרד גלדים ישנים איש אחד שחבל שהכרתי נטש - והחביא לי חיים..

zar

New member
אישה אחת

איש אחד מחייך מסופק על שהצליח להבליח זיק של תקווה בחייה של אישה אחת איש אחד סימן והראה את שחשבה שאבוד עבורה איש אחד לקח את ידה ועזר לה לחצות את שלא ההינה להיות איש אחד תמיד נמצא שם למעלה מעל להנחותה בדרכה לשחר חדש אישה אחת גרמה לאיש אחד לזקור את ראשו לזקוף לזכותו את עצם חיותו צאר

liri1

New member
מעגלים

ננטשתי כאבתי נקרעתי לגזרים ונעלמתי ממעגל החיים אך לו החמצתי ולא התנסיתי לא הייתי מצטרפת למעגל החיים יום רודף יום שנה אחר שנה והייתי גולשת לאיטי לתוך מעגל המתים

softy

New member
אני מצטער !

זה נכון שגלשתי חציתי קווים ניסיתי לגעת מידי במילים נסחפתי ללא חגורת הצלה נפלט אלי חוף בשוך סערה האמיני ביתי זה כל הסיפור יודע אני מה מותר מה אסור זו את שהתחלת ושלחת רמיזה זה אני שהמשכתי עם הרבה הגזמה רציתי לומר לך ממש בפשטות לא אחזור על אותה הטעות חזרי אל חייך ואל מה ששלך ומה שהיה כדאי שנשכח ואם נפגש באותו מעגל לא ניצור בנינו חלל אין לך סיבה מפני להסתתר לא התכוונתי – אני מצטער

למעלה