איש אחד..

מיכל 1

New member
איש אחד..

איש אחד מאוד חשוב אמר מכבר-שלא ישוב.. לא ישוב אליי לא ישוב האיש... יביט בי בעניים גדולות-מביט ולא מרגיש.. לא מרגיש את עוצמת הפלדה החותרת.. מנסרת,בוקעת,קורעת ברטט... לא מרגיש כאב...לא מרגיש שמחה... כאילו הלב חדל מאהבה... ואני בפינה עומדת כילדה המורה הענישה-ואני בוכיה למה???שואלת ככה! עונה לא תמיד לא תמיד לאמת יש תשובה...

איש אחד אחר

אני מכיר את האחד שהבטיח אתמול ויקיים אז אנא ממך אל תטריחי את נשמתך העצובה יותר מדי-לכל דבר בחיים יש תחליף!!!!!!!!!!!

אורית 36

New member
מיכלי שלי

מיכלי שלי

מסכן האיש.... הוא לא מרגיש. הייתכנו לנו חיים ללא רגש? .. תתחברי לרגש שלך, אל תעצבי אל ליבך תסתכלי סביבך כל-כך הרבה אנשים רוצים לתת, להעניק. קחי מהם כל מה שתוכלי. עוד תהיה לך הזדמנות להחזיר... שלך באהבה אורית 36

אלון 1

תלוי מי האיש . תלוי בת כמה מיכל . אני גם ליפעמים לא מרגיש . האמת אי שם . לכל אחד יש אמת משלו. מיכל בגימטריה זה 100 . מ == 40 י == 10 כ == 20 ל == 30 40 + 10 = 50 50 + 20 = 70 70 + 30 = 100 מיכל , את תמיד תישארי מאה בישבילי . --- יש לי חולשה לשם מיכל . --- בכיתה ה` , הגיעה למוזיאון תל אביב כיתה ה`1 . כיתה מופרעת ביותר . תמיד למדתי עם הכיתות הכי מופרעות ומוזרות . בקיצור , נפלה עלי רוח שטות , ושיחקתי עם מיכל פז תופסת . רדפתי אחריה ליד כל הפסלים באולם . שכל הכיתה עמדה לה בשקט . -- לא היה לזה המשך . חבל . מאז אני רודף במישור המטאפיסי אחרי אותה מיכל . האם אפגוש בה שוב ? ----

מיכל 1

לא תמיד לאמת יש תשובה... כמה אמת צפונה במשפט הקצר הזה. ואם אכן כך... אז למה שלא נשקיע את כל האנרגיה במה שישנו. למה שלא נמשיך למלא את האגרטל מידי יום בפרחים. למה שלא נמצה עד תום את החיוך, את התשוקה ואת הרצון לאהוב. הרי ממילא, לא תמיד לאמת יש תשובה. סקסופון

אולי

אולי

לפעמים לאהוב מישהו פרושו לשחרר אותו. יכול להיות שכך גם נהגו בך. ? קחי את מה שהיה כזיכרון מתוק. צידה לדרך לאהבות הבאות.

למעלה