אישרו לפטר אותי

אישרו לפטר אותי ../images/Emo10.gif

משרד העבודה והרווחה נתן את אישורו לפיטורי ועוד רטרואקטיבית. מיולי. הם כתבו שאין קשר בין הפיטורין לטיפולי ההפריה שאני עברתי. הם טוענים שמכיוון שבזמן הטיפולים ולאורך כל הדרך עד ההריון ואפילו לאחר שילדתי לא פיטרו אותי. ולכן זה לא קשור. נקודה. בא לי להרוג אותם מעצבים. כמה שזה לא נכון !!!!! פשוט לא נכון!!!!! נבלות מסריחים. יש להם את כל הקשרים בעולם. החברנה היא בבעלותו של גד זאבי. וכולם יודעים שיש לו כוח. אאאאאאאאאוף. קיבינימאט. ועוד הגשתי נגדם תביעה משפטית לא מזמן. לפני שניתנה ההחלטה. עוד מה שחסר לי עכשיו זה שאני אפסיד ויהיו לי הוצאות. מה אני יעשה???

אוי סאני../images/Emo67.gif

זה מה שאני שולחת להם.... אין לי לצער עיצות-רק חיבוק גדול מקווה שמחר תכנסנה כאלה שיש להן גם נסיון משפטי. תחזיקי מעמד חמודה הרמוניה (ואני בגלות כי אני אצל אמא שלי ושכחתי את הסיסמא)

עמית@

New member
אוף סאניק איזו אכזבה.

קיוויתי שתנצחי בזירה הזו- קראתי באיזה מקום שלרוב כאשר הם ממש רוצים- הם משיגים את האישור על אף החוק- אין צדק זה לא חדש
צר לי- אבל עכשיו יש לך עבודה חדשה, ואת הטיעון שלך תצטרכי להוכיח במשפט- אני מקווה שיש לך עורך דין טוב כי אחרי שיש להם אישור זה לא יהיה קל- תקחי את המשפט כמקום שמאפשר לך להוכיח את טענתך- מקווה שתצליחי, עמית

אין לי עו"ד בכלל ../images/Emo10.gif

הגשתי תביעה בבית דין לעבודה וחשבתי לתומי שכמו בתביעות קטנות, אין צורך בעו"ד. כולם אמרו לי שכדי להוכיח את צידקתי אני חייבת עו"ד. אם יש המלצה. אני אשמח. ביי חומד. סאני.

עמית@

New member
תפני להסתדרות- אני הייתי

במצב קשה מאוד בענייני עבודה והם עשו איתי עבודה נפלאה- את חייבת להיות מיוצגת!

סאני ,ככל שידוע לי , בית הדין לעב´

לא יחייב אותך בהוצאות ,וככלל-הוא עומד קודם כל לצד העובד ולא המעביד. תמשיכי את התהליך שם במלוא המרץ. הדבר לא קשור לפסיקה שהפיטורין חוקיים. לגבי עו"ד - אין לי מושג אם זה יעזור יותר כי אני לא בקיאה. מה שבטוח הוא שהוצאות ותשלומים יהיו גם יהיו אם תקחי עו"ד פרטי.

בננות. נשמותי.

אני מנסה להשיג עו"ד שיקח לי כסף רק לאחר פסק הדין - כלומר מהרווח. במידה ואני מפסידה, אני חושבת שבית דין לעבודה כן מחייב אותי בהוצאות בית המשפט (אחרת איך הם יחיו?) יש לי שלושה חברים שהם עו"ד אבל אין להם שמץ מושג בתחום. אני מנסה למצוא איזה "כלי" רציני בתחום. ביי. סאני.

אבל בהיסתדרות צריך להיות חברים, לא?

כי אני ממש לא. ואני חושבת שהם לא מייצגים משפטית. ובנוסף אם רוצים להיות חברים צריך לשלם סכום מסויים כל שנה - נכון?

TWEETY =^.^=

New member
בעניין ההוצאות בבית הדין לעבודה

זה על חשבון המדינה, אלא אם כן השופט ממליץ על סגירה , ביטול או פשרה, ואחד הצדדים מתנגד------> זה כבר סיפור אחר. עורכים עוד משפט, ןאם הצד המתנגד זכה, הוא לא משלם כלום, אם הוא הפסיד, הוא משלם את הוצאות המשפט + טירחה ועוגמת נפש לצד הנתבע.

לסאני

איזו חוצפה ! לא יאומן כמה שהחוק שנועד להגן עלינו ניתן להפרה אני לא יודעת ליעץ לך מה לעשות אבל מה שלא תעשי - שיהיה המון בהצלחה !!!

מייאש , כל כך מייאש...../images/Emo46.gif

זו מלחמה בתחנות רוח. ביום שישי האחרון היתה כתבה ב"עסקים" של "מעריב" בדיוק על הנושא הזה. קראתי והתעצבנתי קשות. אפילו מראיינים שם את המפקחת שתחת ידיה מוציאה את האישורים ממשרד העבודה (גם רטרואקטיבית) המתירים לפטר אשה בהריון. דעי שעשית מה שיכולת ואם יש לך אפשרות להמשיך למשפט - תמשיכי , ודעי שלכל אורך הדרך את צודקת , ושאף אחד חלילה (אפילו אם הוא גד זאבי...באמת "א-גרוייסע מציעס"...) לא יערער בך את האמונה השלמה הזו. סאני , את לא היחידה. לנשים רבות נעשה העוול הזה. לא שזה אמור לנחם אבל במדינה הנחשלת והמפגרת שלנו (מבחינה זו ומעוד כמה...) זה המצב כרגע. לפחות יש לך עבודה אחרת וזו חצי נחמה. יש כאלו שאפילו את זה טרם מצאו. רק טוב שיהיה לך.

רוני@30

New member
סאני - תפני לנעמ"ת

למיטב ידיעתי הם נותנים ייעוץ והכוונה בדיוק במקרים כאלה, ואולי גם עוזרים ביצירת קשר עם עורך דין. שווה בדיקה, לא? בהצלחה! רוני

../images/Emo93.gif סאני, זה לא פייר!

אני לא יודעת מה להגיד, זה כל כך לא הוגן!!! הציעו פה את נעמ"ת, יש גם את ויצ"ו שיכולים לעזור בדברים האלה. אני הייתי מתקשרת לשניהם ומבררת מה כל אחד מהם יכול להציע לך. בינתיים אני פה, אם את צריכה משהו...

ינסון

New member
יש כתובת

סאני יקרה, אני לא יודעת על איזה רקע הפיטורין, אבל בכל מקרה, יש בהחלט מס´ כתובות שאליהן את יכולה לפנות: המחלקה לייעוץ משפטי - נעמת, הסתדרות ומשרד העבודה. בכל המקרים את זכאית לבקש את היעוץ בעילום שם - כך בכל מקרה היה המצב בנעמת. את יכולה לשלוח להם Email דרך אתר www.horim.co.il יש קו ישיר לנעמת..... עד כה הם ענו על כל שאלותיי והפנו אותי לגורמים המתאימים. בהצלחה! ודרך אגב, לבוסים שלך ממש לא מגיע עובדת כמוך..תתחילי לחפש מקום חדש!!!! משנה מקום משנה מזל...

מייד עם קבלת מכתב הפיטורין הייתי

בנעמ"ת. הם ממש לא יכולים לעזור בכלום - חוץ מלקחת כסף. נקודה
לא ממליצה כלל וכלל ללכת לנעמ"ת בשום עניין. היועצת המשפטית שלהם יודעת להקשיב נהדר
ומעבר לכך היא גם יודעת לקחת כסף עבור כל חצי שעת הקשבה 100 ש"ח. סתם מנייקים. זה מה שיש לי לומר. אבל תודה בכל אופן. סאני.

למעלה