אישקט

אישקט

השתיקה שלך כמו תגרנית רעשנית אחוזת תזזית בשולי ההכרה מכריזה להד"ם. והדם? סתם רגש של צבע שאינו שחור לבן מלוח כאכזבה נאסף לשלולית בה משתקפת דמותך הנאלמת.

שמים1

New member
שתיקת הלבבות ../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

בלילות אפלים הארת את ליבי חלומך עוטף חלומי חורף עטף לבבות נרטבו להן חלומות נדמו צלילי אהבתינו.

ערן65

New member
שתיקה

ויש שתיקה אחרת שאיננה אלא התכוונות הגוף והנפש לקראתך.

שמים1

New member
שתיקה ../images/Emo79.gif

ישנם רגעים בהם אני שותקת כל כולי מתכווננת אליך אל הולם ליבך , אל התחושות שאתה מעורר בתוכי אני שותקת וגופי מחשבותי כמיהותי שרים לך שיר אהבה.

ערן65

New member
שתיקה

וברגעים שכאלה עיניי מביטות בעינייך ונפשי שואלת את נפשך לחבור יחדיו למסע אהבה בואי אתי אל מעבר למראה עיניים, אל פינה קסומה שרק אנו ניצור בגופנו לתנות אהבה ולהרוות צמאוננו.

מתבשמת

New member
שתיקה מאולתרת ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

הלכתי והשארת, שתיקה מכופתרת. חבל מבריק ומעונב. הלכת והשארתי, שתיקה מאולתרת. חבל דקיק ומסובב. הלכתי והשארת, צבעים ריקים. קווים. הלכתי והשארת, קולות חיוורים. גוונים. נותר יקום. לוגם שייכות. ניטל קיום. מגל שלימות.

גדעון היחידי

New member
מנהל
השתיקה שלי השתיקה שלי, אינה מתוכננת לפעמים,איני מדבר כי בצעקות אי אפשר לעתים אני תוהה, כיצד תיראה פגישתינו מחר ולעתים די קרובות אני שותק כי אין לי מה לאמר

טאKילה

New member
רוח קדים...../images/Emo79.gif

רוח קדים במדבר אהבתך מאחורי דיונות הדממה המשיך קולך לזרום להפיק צלילים. , חפנת גופי לתוך זרועותיך אתה מחבק אותי חיבוק אחרון פניך טמנת בשקע צווארי ואת נשימתך עוצר. , עם נוצת רגשות טבולה בכחול דמעתי אספתי מילים בתוגה וכתבתי לך את השתיקה הגדולה.

למעלה