אישפוז עצמי

אישפוז עצמי

איך אני יכול לאשפז את עצמי? והאם ניתן להיות מאושפז במחלקה סגורה ולצאת במידה ואני בא מרצון? אני צריך לפנות למטפלת שלי, והיא מחליטה? או שיש לי זכות להתאשפז.
כי אני זוכר שמעתי שאפשר להתאשפז מרצון, ואם כן לכמה זמן? זה לא מוגבל? כי אני לא רוצה שיגבילו אותי, תודה מראש לעוזרים בברכה נתנאל.

אני רוצה כמה שיותר מהר.

אמי אומרת שנחכה לפגישה אבל אני רוצה לזרז את זה ,אבי לא יודע ולא נראה לי הוא י/שמח ובלשון המעטה.

arana1

New member
אפשר, אבל...

גם באשפוז עצמי ברגע שאתה נכנס אתה עלול למצוא את עצמך לכוד בדיוק בגלל שאשפזת את עצמך ולכן הפסיכיאטר יקבע מתי ואיך אתה יוצא

כן זה הבעיה.

אם הייתי יודע שלא יכריחו אותי להשאר הייתי מאשפז את עצמי כבר עכשיו, זה מה שאני לא רוצה שיקרה. שלאחר מכן
יאמרו שאני צריך להשאר עוד זמן...

תודה אני אקרא

אני מקווה כמו פעם שעברה יתנו לי גישה למחשב שאני יכול לכתוב, גם את החווית וגם אולי תהיה לי מוזה, פעם שעברה
זה השפיע עלי. וכתבתי. מקווה להתאשפז כמה שיות מהר. אפילו שאבי בטח יתנגד....

אני יכול להתאשפז במחלקה סגורה?

איפה שהייתי ברברי? כי שם זה מקום מאוד סגור ומאובטח, אז אני לא בטוח שאפשר אלה במקרים קשים.
כי שם נכנסים על רצח, נסיון רצח, אונס ,פשע חמור, אלימות קשה, או סמים, ניסיון התאבדות, כולי מקרים קשים
מאוד. אני לא ראיתי תשובה לזה פה, תודה מראש אם תוכלי לעזור וכל אדם אחר.

schlomitsmile

Member
מנהל
אם אתה רוצה להתאשפז
אתה צריך להגיע למיון של בי"ח או מחלקה פסיכאטרית,
הם יבדקו אותך ויחליטו האם לאשפז אותך ואם כן, באיזו מחלקה.
&nbsp
בכל מקרה, זה לא לכל החיים.
אם אתה מחפש מקום לכל החיים, אז דוקא דיור מוגן נשמע לי מתאים.
לא מדובר בהוסטל טיפולי,
אלא פשוט דירה, שכל אחד מדייריה מקבל בה חדר,
וחי את חייו כראות עיניו (כל עוד אינו פוגע באחרים).
יש מישהו שמבקר, מוודא שהכל בסדר ועוזר למי שזקוק לכך.
&nbsp
אולי אם אתה מרגיש כרגע מאד לא יציב וזקוק לאישפוז
תפנה לאישפוז, ואח"כ, כשתרגיש יותר טוב, תבדוק את האפשרות של דיור מוגן.

לא רוצה דיור מוגן

אני ידבר קודם כל עם הורי, אולי אני יכנס להוסטל כמה שנים, ראולי אני יתקדם, אבל אני רוצה למצוא אחד ללא אילוף אוטיסטים.
הכלבים האלו לא ינסו לשנות לי את המוח. דיוק מוגן לא מבין מזה וגם לא יציעו לי את זה, אפילו הוסטל לא נונים לי או בקושי שיחות.
מה שיש לי כן אפשרות זה אישפוז, אני במאבק איתם הם טוענים שאני מסוכן מדי ואין בשבילי מקום בשום מקום. על זה המלחמה
שלנו. כי אני תקוע בית כבר ארבע שנים. נראה מה היה תודה שלומית, ולמה אמרתי מחלקה סגורה הזאתי כי שם חברי. לא רוצה
להיות במקום שאני לא מכיר, היה כיף איתם, לן כמהחודשים שם נשמע טוב, אפילו שאתה כלוא בתוך בלוק ואין חצר או כלום.
ואין פגישות אלה פעם ביום וגם קשור מי לפעמים לא מגיע לך. אז דיור מוגן לא מתאים לי, יש שם אנשים רגילים, לא אלימים כמוני
לא מסכונים כמוני, לא יתאם לי. אני יעוף משם אחרי יומים. אני באופן כללחי מוגדר כסכנה לחברה או כנוי נפות פצצה מתקתקת.
לא יתנו לי לעולם להיות שם....

schlomitsmile

Member
מנהל
אתה לא רוצה או לא מאמין שיתנו לך?
אם לא רוצה, אז לא

אם לא מאמין שיתנו לך- מה יש לך להפסיד מלנסות?
אולי אחרי תקופת אישפוז, תקבל חוות דעת מהרופאים שם שיאפשרו זאת?
בדיור מוגן לצעירים לא גרים "אנשים רגילים".

אני יודע שלעולם לא יתנו לי. כעבודה.

גם שיחות לא נותנים חושבים אני מקרה אבוד, אני לא יודע אם אני רוצה או לא גכי אני לא יודע מה זה.
אבל אמרו שאין מקום שמתאים לי בארץ כך טענו כלשונם שלהם, אחרי כל המקרים ושעשו וועדה, כך אמרו.
שחושבים על פתרון. שאני מתכוון לאנשים רגילים אני מתכוון לא פושעים או רוצחים, או פסיכופתים זה הכוונה
שלי. כי אני מוגדר כזה את מבינה, לכן זה לא בא בחשבון, לא יתנו לי אחרי האבחון כציופת ואחרי כל התיקים שלי.
הם כך אמרו.

ובקשנו כבר ארבע שנים אנחנו במאבק.

יש עלי-מלא תיקים, על פשעים חמורים, נסיונות רצח, הצתות, נסיונות לשרפה של מבינים עם בני אדם, נסיון הצתה של הבית
של השכנה, תכנוני רצח מה שכינוי "סדרתיים" לעל כל מיני אנשים או המלחה של אלימות שאני רוצה לפוגע באנשים ברחוב,
בגלל מחשבה כמו " רוצח סדרתי" קיצור יור מהפטרה,אמרו חצי שנה בלי אלימות אני כבר שה וחצי בלי, לא נונים לי קיצור
סיםור גדול, אני מק'רה מאוד מאוד נדיר קשה אולי להבין את זה אבל אני מאוד מבלבל ובגלל זה הם חושבים שאני אדם
מאוד מורכב ומאוד מתק ,אבל מה אכפת לי מזה אני נשאר בבית, פעם שעברה באישפוז ניסיתי להתאבד ואמרתי שאם לא נותנים
לי זריקה אני יקח כמה מהם איתי, והמבין יבין, מצב מורכב, אין מקום בשבילי כך הם אומרים.

אגב במחלקה הסגורה הזאת לא רצ להכניס אותי

שבקשתי בגיל 16 להיכנס אמרו שהם לא יסכנו את שאר החוסים, אז אין סיכוי לדיור מוגן, כל דגבר קטן יכול לשנות לי את המוח
ואז אני מסוכן מאוד, עד רצח, לכן לא יתנו לי להיות עם אנשים שהם לא אלימים מאוד, לכן אני אומר שלא מתאים לי דיור מוגן.

לא אני לא רוצה לדבר ולא דיור מוגן.

חשבתי להתאשפז בעבר לכל החיים, לכתוב שם, לצאת מידי פעם, לטייל, או בחגים, היה לי אולי אפשרות, אבל הורי
לא רצו.כי זה בית חולים ממשלתי ולא רוצים לדואג לי, אז אבי הציע הוסטל פרטי יוקרתי אל לא רוצה שם, כי יש שם
טיפולים ואילוף אוטיסטים, מה שאבי כל כך חושק בו, ואני לא רוצה שיאלפו אותי.האז אני לא ילך לשם, עם כל הטיפולים במימנות חברתית שכר
-ועונש כמו שהציעה המטפלת שלי בגלל שאני ארבע שנים כבר לא יוצא מהבית. לא נפגש עם אנשים, מגדל זקן
ארוך, שער ארוך מאוד, ונוטה לסממם לפעמים את עצמי בכדורים אבל הפסקתי או אלכול בעבר, שמזה נגמלתי אפילו דיש לי
חשק דדול לשתות. אבל אבי אמר שיזרוק אותי מהבית עם אני יחזור לשתות כי הייתי עושה שטיות...

אני לא יחזור גם אין לי כסף.

שאבי העייף אותי מהבית, הייתי כזה עני שהייתי גונב שתייה או אוכל מהסופר, גם בשביל הכלב שלי בעיקר בשבילו.
כמה שזה מבייש הייתי גונב. כי הייתי רעב והכלב שלי היה מסכן, כלב רועה גרמני מעורב ברנס ( גזע ענק) והוא היה
חייב בשר. ועכשיו גם אין לי כסף ואבי לא יקנה לי. אבל הבטחתי לא לגנוב, זה דבר שמוכר לי מי שאני ילד, הייתי גנב
מוכשר מאוד. כייסן, שמכייס שאתה לידי ומדבר איתך.נ אבל אני מתבייש במה שהייתי ולא רוצה לגנב יותר...

למעלה