אישלג!!!!!
|אישלג|

דודל

New member
אכן יצירתי...

...יצירתי כמו לאפ-דאנס של חשפנית דרום אפריקנית, שהמוצא המקורי של הוריה הוא מהרפובליקה הטנזנית, שבשגרירות שלה עובד פקיד שבמקור נתפס כעובד זר במועדון לילה בתל-אביב, על ידי מאבטח בעל חזות מזרחית מפחידה המייצגת אכילת בייגלה בשעות מאוחרות בליל חורף קר. ...יצירתי כמו חישוק מתכת של קורקינט סולארי, שהשמש הטוענת אותו נוצרה מ"נפיחה" [
] של אמרגן מצפון בולגריה שייצג יורק אש מקצועי, וסידר לו עבודות בתוך פח זבל שכונתי בשכונה קרובה להארלם, בה האנשים צפו במופעי בידור סוג ג' ופיצחו גרעינים תוך כדי קריאות "מרשמלו לשילטון!" ...יצירתי כמו יוגורט שפג תוקפו, ושלאחר מעשה נהפך לג'חנון הידראולי בתוספת בננה מזוקקת. אכן יצירתי [
]

NitsNats©

New member
הא כן?! |חלב||מיוחדת|

חבל שאני לא יודעת להשתמש בכלכך הרבה מילים גבוהות [
] אפשר להגיב לך לזה מחר? חיחי [|אייקוןשלניצןמושכתזמן|]

דודל

New member
נו, איך אומרים אצלנו:

או שזה הזמן למות, או שזה הזמן רק לשלם את המחיר. ובמילים אחרות: בכיף [
]

Charmed Gal

New member
אתם דפוקים כמו...../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

עוגיה שהתגלגלה במורד הגיבעה ונחתה על האף של קיפי הקיפוד, שגר ברחוב סומסום, שם יש קליפת גרעינים שנאכלו ע"י משה, שנורא אוהב לצפות במש"ה, כי טופר גרייס הוא שכן של אמא שלו, שקונה כל יום שישי דגים אצל הקצב - ישמאל, שאחותו עובדת בפופולו ועוסקת בזנות לכלבים בשעות אחר הצהריים המאוחרות, בזמן שדני חוזר מהמכולת וסופר את הכסף שקיבל מהקופאית, שבדיוק באותו יום, היה יום הולדת לבעלה של אחותה שהוא אלמן של דודה שלהם, שהיה מופיע בפינת סטנדאפ בטלויזיה בשם "שעון הקוקיה שלי" בחודש פבואר 74, שחיים יבין עוד היה זאטוט, אבל בכל זאת כבר אז הגיש את "מבט", בזמן שהאחיין שלו היה דג דגים בנהר הירקון, ולא היה מבין למה הוא מוצא רק מגפיים שלבש החייל האלמוני שקבור בשער ההוא ההוא בצרפת, שם למעשה לא הומצא הקוראסון, כי המציאה אותו מרי משהו, שאמרה "אם אין לחם ואין עוגות, תאכלו קוראסונים" ואז הייתה צריכה להמציא אותם. זה עד כמה אתם תיפשים[
] ועד כמה אני נדחף. [
]

Charmed Gal

New member
שכחת גם...../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

לתקן אותי על "תאכלו" ל"איכלו", לא? אני מזועזע ממך, רז

NitsNats©

New member
חחחח |חלב||מיוחדת|

אם אין לכם ואין עוגות, תאכלו קוראסונים! lol!!!!!!!! אבל דני לא התחבר לשומקום! דני חמוד. ואני רוצה להכיר את אמא של משה.
ואת השכן שלה *מרימה גבות* אבל זה בהחלט סיפור חביב... בערך כמו הסיפור על סבתא של מיקי מהפיצרייה שבפינת הרחוב... טוב. יש כוכב נולד. נמשיך מחר.

Charmed Gal

New member
דני אחלה גבר../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

אנחנו חברים מכתה א'
זה אשכרה כיף.
והוא כן התחבר! הוא חזר הביתה בזמן שמישהו/מישהי אחר/ת עשו משהו... לא זוכר מי ומה.

SaberTooth

New member
אתם נשמעים כמו יואל הופמן...

שכתב את "הלב הוא קטמנדו". ספר מומלץ, אגב.

NitsNats©

New member
אוף |חלב||מיוחדת|

כל פעם שאומרים פה שם של ספר מומלץ, הוא נוסף לי לרשימה. בסוף, כשאסיים את כל הספרים שאני אמורה לקרוא, אני אהיה בת 60! ו... אחרי שישים שנה, חלפו כמו חלום..............

Charmed Gal

New member
סו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

אז תסיימי לקרוא אותם בגיל 60, מה הבעיה?
ובכלל, את תיפשה. מה עם ה"פ? את תיפשה. אני לא מבין אותך. את בטח קוראת פרק חדש וכבר לא זוכר מה היה כל הספר לפני.

NitsNats©

New member
[../images/Emo10.gif] |חלב||מיוחדת|

דודי! ביטץ'! אני לא חולת נפש! ואתה פרנצ'סקו! [
]

Charmed Gal

New member
ואתה הרשה לי,[../images/Emo56.gif][|קר|][../images/Emo185.gif]

להגיב על זה בביטוי עתיק דקות שאמרתי לניצן בטלפון: העוגיה אכלה את החציל.

למעלה