אישי..

תמרה45

New member
אישי..

מכלול ומסגרת של 24 שעות- הם העטיפה שעוטפת אותך – את חייך – הם המבנה, המסגרת-
ה24 שעות האלה איך ייראו? – לא משנה איך ומה אבל אתה תהיה בהם – תתהלך ומהלך- תקיים ותעשה בהם בעז"ה את כל פעולות החיים – שינה, קימה, שתיה, אכילה, נשימה- כך גם אני- אקום, אתהלך, אתלבש, אהיה, אעשה- אבחר? לא בטוח שאבחר – אהיה בתוכן? לא בטוח שאהיה בתוכן- אבל, מי יודע מהו תוכן בכלל? ואם ישנו תוכן בכלל ומהו התוכן הנכון? – אני הייתי שמחה לו הייתי מרגישה עטופה- לו הייתי מרגישה שמסגרת חיי היא כמו קרום רך וחומל שעוטף אותי, מכיל אותי, אוהב אותי, מניח אותי- לו הייתי מרגישה כך. – שלא היו לי כ"כ הרבה מכשולים בדרך, ופחדים, וחששות, וחרדות, ועולם שלם שעומד על בלימה ומחכה לטרוף ולתקוף- הייתי שמחה לו. – ושלעולם לא היו נותנים לי ציונים ומחליטים ומכריעים עבורי שמא ראויה אני, טובה אני, מגיעה לי. – לו הייתי יכולה פשוט להיות, ללא סכנה או מסקנה, ללא תועלת או תכלית ברורה, אלא פשוט מתקיימת, תוך נשימת החיים ורווחתם, נשיפה ושאיפה ונשיפה ונשימה. – לו תוכן חיי לא היה בפרט דאגות דאגות ושוב, דאגות, אלא גם קצת ממנות הנחת רוח, והשלווה, הפיס והלאב- לו היה אישור לכך, ולו היה מותר- לו לא היה פטיש של ראש יושב על ראש וטראח טראח- מה עשית? פעלת? חשבת? יצרת? – לו הייתי עטופה באיזה שהוא קרום דק של חיים וחיות, ללא תחרות, ללא משגה, ללא ת וט' ות' – לא היו מוכנסים לעבר הקרום הדק של חיי כמה צינורי חבל טבור שמזרימים לתוכי חיים ומזרימים לתוכי את זרימת החיים- נותנים לי וגם מקבלים ממני את מה שהם צריכים- ללא ביקורת וללא שוט.

תמרה45

New member
לדעתכם זה מפדח ללכת לסרט בקולנוע לבד?

ואם שואלים אותי- לאן את הולכת? זה מבייש לענות- לסרט? לבד?
שאנשים לא יחשבו "דיי איזה בודדה היא".
מה דעתכם/ן?

כרגע חזרתי מסרט לבד

ועכשיו אני יושבת בבית קפה ומעבירה את הזמן עד הסרט הבא אליו אני הולכת. לבד. ומה שאנשים אחרים חושבים לא מעניין אותי בהקשר הזה. טוב לי ככה.

למעלה