אישי מידי...

• פותח הנושא NTsAn
  • פורסם בתאריך

NTsAn

New member
אישי מידי...

מכירות? המשחק לקוח מפורום המורדים... והוא הולך ככה: מתחילים עם מישהי אחת, ומשרשרים לה [להודעה הראשית!!!] שאלות, והיא צריכה לענות על כולן! המטרה היא לשאול שאלה שלא יהיה לה האומץ לענות עליה, ואז היא צריכה להגיד "אישי מידי", כשהיא נכנעת אז זו ששאלה את השאלה שהכשילה אותה היא זו ששואלים אותה.. זה טיפה מסובך, אבל זה ממש ממש נחמד... הבנתן? אז בואו נתחיל.. את מי אתן רוצות להתחיל לשאול?

יעז

New member
תשאלו אותי ../images/Emo119.gif../images/Emo105.gif

אני אבדוק אם הבנתי נכון: נגיד אותי שאולים, שואלים שאלות עד שיש שאלה שאני ל עונה עליה ואומרת אישי מדי, זאת ששאלה אותה היא זאת ששואלים אותה עכשיו.

NTsAn

New member
כן... אוקיי... אני אתחיל...

[נתחיל ברחמנות..:] איך קוראים לך? מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מה הפחד הכי גדול שלך?

סתיו מם

New member
ושלי...

נשבר לך הלב פעם? שברת פעם למישהו את הלב?

יעז

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo105.gif

כן..שברו לי אולי...אני לא יודעת

יעז

New member
עונה../images/Emo119.gif../images/Emo105.gif

קוראים לי יעל אין לי פאדיחה גדולה הפחד הכי גדול שלי? אמ...גם זה אין... יש פחדים קטנים: נחשים, להיות במקומות קטנים וסגורים...

NTsAn

New member
...

קיבלת מחזור? עשו עלייך חרם? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? התנשקת? מישהו אמר לך שהוא שונא אותך? [היי בנות, איפה אתן? תשאלו!]

יעז

New member
עונה ../images/Emo119.gif../images/Emo105.gif

לא קיבלתי מחזור לא עשו עלי חרם כן, מישהו אמר לי שהוא אוהב אותי התנשקתי גם אמרו לי ששונאים אותי

tnnia

New member
שאלות..

הציון הכי נמוך שקיבלת: הדבר הכי טיפשי שאי פעם אמרת.. או התערבת עם מישו כי היית בטוחה שאת צודקת.. וטעית בגדול.. איך את נראת? מה הכי רחוק שהגעת? מה הדבר הכי רומנטי שעשית? ומה הכי רומנטי שעשו לך? מה התכונה הכי לא טובה שלך? אמ.. זהו בינתיים

Kitty Girl13

New member
אני.. אני!

ציון הכי נמוך (בוחן פתע מעצבן בצרפתית): 20. במבחן: 50 (עגול...) הכי טיפשי: לא זוכרת... מה הכי רחוק שהגעתי: לא הבנתי ממש את השאלה חיחיחי...
הדבר הכי רומנטי שעשו לי: לא עשו... הדבר הכי רומנטי שעשיתי: לא עשיתי... (אין לי חבר וגם לא היה לי... כנ"ל גם לסעיף הקודם... התכונה הכי לא טובה שלי: אני לא כ"כ אחראית (וזה חבל...
)

Kitty Girl13

New member
השאלות שלי:

הדבר הכי מטופש שהשתתפת בו, הדבר הכי מוזר שלבשת (כולל תחפושות מגוחכות...), הדבר הכי מגעיל שאכלת, והדבר שהכי מוזר שחלמת עליו.. (אין צורך לפרט... כנ"ל סעיף קודם...) תגיבו.. פליז!!

הנה שאלות

זה סתם שאלות לא הכי אישיות... בת כמה את?!?אחרי שתגידי יהיה לי אולי עוד כמה שאלות חחחח יש לך חבר??היה לך?!?!

tnnia

New member
תשובות..

בת 14 לא היה לי חבר.. אבל זה בתהליכים..

NTsAn

New member
הא? למה את עונה?

לא הבנת את המשחק?? טוב.. בואו נעשה קצת סדר בדברים.... שואלים כל פעם א-ח-ת-! רק כשמכשילים אותה ושואלים אותה שאלה שהיא לא מוכנה לענות עליה היא אומרת אישי מידי ומי ששאלה את השאלה שהכשילה אותה היא זו שכולם שואלים אותה.. קאפיש? טוב.. אם את רוצה אז מעכשיו נשאל אותך כי נראה לי שיעז לא כל כך פה...

tnnia

New member
אוקי..

אני הבנתי את המשחק.. אבל כששאלו אותי אז חשבתי שלא יפה לא לענות.. אין מצב שתכשילו אותי.. יש לי הרבה סודות.. אבל אף אחד פה לא מכיר אותי.. אז לא אכפת לי לסבפר לכם הכל.. רק אם תבטיחו לא לצחוק או משו כזה.. וכן אני פה.. לכל הלילה..חח

ODana

New member
השאלות שלי ../images/Emo9.gif

האם יצא לך לשקר למישהו שחשוב לך? האם יש לך הרגלים מגונים שעדיין לא סיפרת לאף אחד עליהם?

tnnia

New member
אמ..

שקרים.. שיקרתי דיי הרבה.. אבל לא משו ממש רציני... בעצם.. הייתי (ואני עדיין) בקשר רומנטי עם מישו שאני לא מכירה.. ושלחתי לו תמונה של מישי אחרת.. ואז אמרתי לו ששיקרתי לו ושזאת חברה שלי ואז שוב אמרתי לו שזאת אני ובסוף סיפרתי לו את כל האמת.. מה שמצחיק בכל הסיפור זה שהוא האמין לי להכל.. מסכן.. נו טוב.. הרגלים מגונים.. אמ.. יא.. טוב אף אחד לא מכיר אותי פה אז אני יכולה לחשוף דברים ממש סודיים.. אז אני לא יודעת אם זה כלכלך מגונה.. אבל אני מאוננת.. ועד לפני כמה זמן היה לי הרגל שהיה לי ממש קשה להפסי'ק אותו.. אבל הצלחתי.. זה מפחיד אפילו לחשוב על זה.. הייתי תולשת לעצמי שערות (מהראש) לא זוכרת איך זה התחיל.. וזהו.. כשהייתי בגן אכלתי ציפורניים.. אבל הפסקתי דיי מהר ובגלל זה יש לי עכשיו ציפורניים יפות ולא אכולות:)

למעלה