אישי מידי, וזה

Lord VoIdemort

New member
אישי מידי, וזה

נמ, אודי אמר לי לפתוח >: יעל הזקנה מקומטת לא רצתה לפתוח לי, אז אני נאלץ לפתוח לעצמי >: המ, תשאלו או משהו

Gummy Bears

New member
|כובע הגרב של פיגלט|

איך קוראים לך? מה שלומך? מתחפש? מה יש לך לאחל לוולדמורט לכבוד פורים הממשמש ומתמשמש? האם אתה לובש כרגע חצאית טוטו ורודה?

Lord VoIdemort

New member
נמ

איך קוראים לך? נעים O: מה שלומך? אמ, בסדר מתחפש? לא מה יש לך לאחל לוולדמורט לכבוד פורים הממשמש ומתמשמש? kill harry! האם אתה לובש כרגע חצאית טוטו ורודה? אני לא לובש כלום.... סתם :X לא >.<

The T Shirt

New member
נמממממ

מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול? מה הכי בא לך לאכול עכשיו? את מי הכי בא לך לראות עכשיו? (ד"א, רק אני או שהביטוי "יעל הזקנה המקומטת לא רצתה לפתוח לי לא ממש תמים)

Lord VoIdemort

New member
נמ

מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול? אסטרונאוט &^#*%) מה הכי בא לך לאכול עכשיו? שוקולד O: את מי הכי בא לך לראות עכשיו? יעל D:

שאלות!

ב"ה הדבר הכי הזוי שעשית בחיים? הדבר הכי מצחיק שקרה לך? והכי פדחני? והכי רומנטי? נכון אין לך מה מושג מה השם לשלי?
שתית אתמול? ואם לא, היום,תשתי? אם תכננת, נכון לא תשתי בשבילי?

Lord VoIdemort

New member
נמ

אני אשאיר תשאלות, כי אני עצלן ואין לי כוח לשנות אבל אני אענה כבן >.< הדבר הכי הזוי שעשית בחיים? אני נוהג לתקוע לעצמי דברים חדים ביד, נחשב? הדבר הכי מצחיק שקרה לך? הפלצתי בזמן הרצאה באוניברסיטת תל אביב בכיתה ו' והכי פדחני? אני אף פעם לא עליתי על רכבת הרים והכי רומנטי? כלום :X נכון אין לך מה מושג מה השם לשלי? לא, אבל אני יודע שבאת לפורום הומור שחור כדי שייצחקו עלייך ועל זה אני מעריך אותך מאוד
(את המישהי הכי חיובית שאני מכיר, כבר אמרתי את זה ליעל D:) שתית אתמול? מים? כן ואם לא, היום,תשתי? כנ"ל אם תכננת, נכון לא תשתי בשבילי? מים? נראה.

תיקונים!

ב"ה לא באתי שיצחקו עליי באתי שיתנו לי חומר טוב להוציא בשעת הצורך. ותודה
אני מחבבתותך!

למעלה