אישית, אחרים את ארקפה

אני לא רוצה לבאס אותך

אבל אני אישית נזהר לא לפרסם את מי אני מחרים ולמה. הסיבה היא שבדרך כלל מתברר שאני במיעוט, או שאני אולי נמצא ברוב אבל הרוב הזה אדיש- אז התוצאה של נסיון החרם שלי תהיה הפוכה. רוצה דוגמא לחרם (שאני אישית מתנגד לחלק ממנו) שהשיג את התוצאה ההפוכה בדיוק? החרם של "גוש שלום" על מוצרים המיוצרים מעבר לקו הירוק. גם אם הם לא היו עושים את הטעות של הכללת מזרח ירושלים ורמת הגולן בחרם- עדיין, השמאלנים אדישים והימנים מגובשים, ולכן החרם הזה הוא גול עצמי.

אוֹחַ

New member
בגלל זה אתה דואג לפרסם את מי שמחרים

אותך?

אוֹחַ

New member
תגיד,

יש לך איזה בעיה עם ערבים? . . . . . . . זהו? שניים שניסו להתקבל לעבודה בשלושה סניפים, ורשמיהם נכתבו ב"הארץ", וכבר אתה משחרר את השדים?
חכה למשהו רציני. ואגב, אתה בטוח שהמקום בו אתה עובד היה עובר את ה"מבחן קנאזע" הזה?

אלי ו.

New member
../images/Emo45.gif ארקפה היא קצה הקרחון

סכוי טוב שאם היו בודקים 10 מקומות עבודה היית רואה תופעה דומה ברובם.

טוב, אז יש לי סיבות להחרים

המון יצרנים וגופים אחרים. כל מי שמפלה ערבים\ רוסים\ חילונים\ דתיים\ נשים\ גברים בעבודה. כל מי שמעסיק עובדים בצורה פוגענית, ישירות או באמצעות חברת כח אדם. יצרני יין כשר (אני לא יכול לעבוד אצלם- אז לא אקנה את תוצרתם, וחוצמזה אני גם מעדיף בירה). "יצרני" מים מינרליים. מפעלים הממוקמים בשטחים. מפעלים בשביל לשמור על כשרות בד"ץ כלשהו הסירו חסות ממצעד הגאווה, או מלכתחילה החליטו לא לתת לו חסות. חברת הפרסום שםפרסמה לפני מספר חודשים תמונה כמעט פורנוגרפית של נערה במכנסי "דפוק אותי" על סוס עץ. בעצם, יש לי סיבה להחרים כל חברה שהיא. איך אעשה את זה?

מוּסקט

New member
אישית, אני מחרימה את ארקפה

בגלל מחירים שערורייתיים כבר המון זמן. כולה קפה. כמה כבר אפשר לשלם על פלצנות?

shellyland

New member
אני בבעייה.

מצד אחד - אתה צודק. מצד שני, הם המקום היחיד שאני מכירה בו אפשר לקנות אסאי. מה עושים?

shellyland

New member
ה../images/Emo42.gif זורחת בגלל זה

Solidão de manhã, poeira tomando assento Rajada de vento, som de assombração, coração Sangrando toda palavra sã A paixão puro afã, místico clã de sereia Castelo de areia, ira de tubarão, ilusão O sol brilha por si Açaí, guardiã Zum de besouro um imã Branca é a tez da manhã http://www.acai-brazil.co.il/index.html

mucool2

New member
הסבר:

ווט = מה דה פאק = הזיון איז = זה אסאי = כמו הבירה היפנית, רק בלי ה'.

מארסו

New member
האמת ? לא יודע

כעסק אסור להם מבחינה חוקית לקבוע מדיניות אפליה נגד ערבים. אבל שלא במסגרת מדיניות מוצהרת מותר להם לא לקבל לעבודה כל אחד ואחד כראות עיניהם מכל סיבה שהיא, מופרכת ככל שתהיה. ועכשיו, כמה מאיתנו היו מוכנים להעסיק ערבים ? לגור בשכנות לערבים ? האם אין לבעל עסק הזכות לא להעסיק מישהו אם הוא מעריך שזה יפגע לו בעסק בצורה כלשהיא ? (לפטר מישהו זה סיפור אחר כי כמעסיק יש לו התקשרות חוקית איתו, אבל להעסיק ?) אפליה ? כן זו אפליה. אבל כל אחד מאיתנו מופלה בבואו להתקבל לעבודה מכיוון שבעל העסק מעריך שהעסקתנו לא תשפר את מצבו. זה יכול להיות מהמון סיבות : מראה חיצוני, גיל, מין, ריח פה וכו.

אלי ו.

New member
השאלה אינה האם חוקית זה מותר

אלא בעיקר האם אנחנו כציבור מעונינים להיות לקוחות של עסקים כאלה? אני לא מדבר רק על אפליה בקבלה לעבודה אלא גם על יחס לעובדים, זיהום הסביבה ושאר נושאים שקרובים לליבך.

אתה אומר בעצם, שאפליההיא אמנם

לא חוקית אבל קבילה בעיניך. תרשה לי , בלי להתלהם, לאמר כי אני מסכים איתך, ולמזלנו גם החוק לא מסכים אתך. אפליה מחמת גיל, מין, מצב משפחתי, דת או לאום אסורה כאן וטוב שכך

אפליה מטעמים אלה אסורה

אבל בחיאת רבאק, הרי כאשר אתה כותב בקורות החיים שלך ששמך מוריס אפללו, נולדת ב-1961, ובין השנים 1984-1986 היית בשירות צבאי אתה נותן כמה פרטים על עצמך (לאום, עדה, גיל, כנראה אינך פרופילניק או משתמט מסיבה אחרת) שקורא קורות החיים יחליט לפיהם אם להזמין אותך לראיון או לקמט ולזרוק לפח- ולך תוכיח שהוא נגד מרוקאים. ובאשר לעבירה שלך על חוק גודוין, בגללה נמחקה (כנראה) הודעתך, אמר כבר צ'יף וייט האפוט: "גזענות היא דבר נורא. נורא שמתייחסים לאינדיאני הגון כאילו היה איטלקי, היספני או ניגר" (ציטוט מהזכרון).

למעלה