אישימוטו , בושה !

c5244714

New member
אישימוטו , בושה !

נכנסתי לאישימוטו עם רעשים כנראה מהשרשרת. באישימוטו בלבלו לי ת'מוח על תיקון קומפרסור , שיוף שילדה , וכל מיני תיקונים מוזרים. רצו על זה 500 ש"ח. כמובן שסירבתי כדי לבדוק אבחנה בעוד מקומות. לאחר שיצאתי שימנתי את השהרשרת והפלא ופלא הרעשים נעלמו...! . בושה שמקום שמכבד את עצמו עושה צחוק מרוכב אופנוע ללא ידע במוכונאות אופנועים וסוחטים אותם.

raanansh

New member
שרשור אישימוטו מתחיל ונגמר פה!../images/Emo46.gif

אולי השימון שרשרת ייתן לך את הפתרון לבעיה לטווח קצר , אולי עוד שעה שעתיים הבעיה תחזור אבל מה שעשית פה היה פשוט להוציא דיבה על עסק מכובד\לא מכובד (מחק את המיותר) בענף. אולי המכונאי שם ראה משהו חמור יותר ממה שאתה חושב . היית במוסכים אחרים ? קיבלת חו"ד אחרות ? אתה בכלל יודע מה היתה הבעיה ? סביר להניח שלא...

c5244714

New member
אני נכנסתי בגלל תקלה ויצאתי בהתקלה

נכנסתי לאישימוטו בגלל בעיה שרציתי לסדר , הפתרון לבעיה היתה שימון לשרשרת - זה פתרון, אבל שיגידו שלא יודעים או שישמנו את השרשרת , גם זה פתרון

MAX D

New member
טוב- אתה יודע, אתה חכם

כולנו טיפשים ולא יודעים מה אנחנו אומרים

M a x

New member
ביקורת לגבי מוסך.

יש דרך לפרסם ביקורת. בדרך שלך אף אחד לא יתייחס אליה ובצדק. אתה מסתתר אחרי ניק חסר פרטים לחלוטין ( זכותך ) אומר דברים שקשה להבין מהם מה בדיוק הציעו לך במוסך (גם זכותך ) ולבסוף מספר ששימון פתר את הבעיה. נכון,הפורום הוא חלק מן האינטרנט ....כאן אתה לא חייב להזדהות. אולם יש לזכור כי דבריך יכולים ועלולים לפגוע בפרנסתם של אנשים ולכן חובה לנהוג בשקיפות מסויימת.
גדול על הדרך.

malganis

New member
כנראה שהשרשרת שלך גמורה.

ואז הגיוני ששימון העלים את הרעשים אבל לא לאורך זמן. אין לי מושג לגבי התלונות שלך על אישימוטו ומה שהם אמרו לך אבל ממליץ לך לקבל חוות דעת ממוסך נוסף. אם יתברר שניסו לבחבחש אותך יהיה יותר ממוצדק לחזור לכאן ולהתלונן עליהם בצדק.

nimiz

New member
../images/Emo31.gif|לאאני מאחל לך שתיקרע לך השרשרת

באיזה מהירות גבוהה, תיתן לטמה למנוע,ואז תבין מה זה שרשרת גמורה, אתה יכול לשמן אותה וזה יחזיק 100 ק"מ, ויכול להיות שבדיוק החלק שתסתכל עלי יהיה בסדר, אבל יתכר השרשרת עלול להיות גמור.לקח לי שנים למצוא מוסך שלדעתי אמין כמו אישימוטו, ותאמין לי ב20 שנות רכיבה עברתי הרבה מוסכים.תתבייש.

malganis

New member
הלו אינדיאני. מה אתה רוצה מגלעד?

אני מאחל לך שהשרשרת תישאר לך שלמה בכל מהירות. משומנת כמו שצריך. וגם קלה ומחוזקת. ושתתן בראש עם האופנוע ותחזור בריא ושלם הביתה. מפוצץ אדרנלין ומבסוט עד הגג. מחר יום יפה... אחחחחח.

GiladZX6R

New member
../images/Emo2.gif תודה חומד. ../images/Emo5.gif

אבל השרשרת שלי דווקא חדשה - יש עליה פחות מ1000 ק"מ.... אגב, איך כותב ההודעה המקורית הגיע משרשרת לקומפרסור - ואיך אתה החזרת את הדיון מקומפרסור לשרשרת אני לא מסוגל להבין.....

dvirs

New member
אפרופו מוסכיפ, יש לכם על מוסך אמין

ולא שוד לאור היום? נ.ב. יש לי ER 2002...

malganis

New member
לא.

אבל אם תהיה לך בעיה באחד המוסכים תוכל לקרוא באמנת השירות שלהם ואם תמצא שלא עמדו בה תוכל להתלונן בהנהלה. הם אומרים שישתדלו לעזור ולפתור אותה. ואפילו יטפלו במוסך הסורר. בטוח.

babuni

New member
אייך יודעים מתי צריך להחליף שרשרת?

או אחרי כמה ק'מ ? אני משמן אותה עם ספרי כול 200 ק'מ זה סביר?

למעלה